A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
kicsit lassan haladtam, de csak a végére értem
a Werder ellen kicsit megvariáltam a taktikát, meg bekerült a csapatba 2 új szerzemény is, egy középpályás meg egy jobbszélső, mivel mikor máskor is tartanák az U20-as vb meccseket, ha nem most. (csak 4 játékosom volt ott...)
első meccsen 4-1-2-2-1-es felállásom volt, egy vkp-al a hátvédek előtt, 2 középpályás, egyik advanced playmaker a másik ball winning midfielder, 2 szélső, elől meg egy poacher, otthon is beálltam kontrára. Végül is nem volt nagy fölénye a Werdernek, labdabirtoklás kb egyforma, lövések is egyforma, a különbség a kaput eltalálóban (meg a gólban) volt. 3-2-re nyertek, úgy hogy 2 gólt is egy előrehúzódó hátvédjük szerzett.
Aztán 2 EL meccs között Miskolcra is ezzel a taktikával mentem, 3-1-re nyertem úgy hogy én szereztem a diósok gólját is.
Második meccs meg nagy pech volt. Ugyanez a taktika, és már az elején gólt kaptam, pedig alig jutottak lövéshez. Ismét egy előrehúzódó védő fejelt gólt, nálam meg blokkolták az összes próbálkozást. 4-2-vel kiestem sajnos, szóval erre a szezonra már augusztusra véget értek a nemzetközi kupaküzdelmek.
Cél a bajnoki és kupa cimvédés, aztán jövőre újra neki kell futni a BL csoportkörnek