Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem igazán tudok már ehhez mit hozzáfûzni, de szerintem nem is kell

lippet
Ha az ausztrálok még itt lennének, cseppet más lenne a dolog. Viszont nem csodálom, hogy leléptek az ázsiai térségbe!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

elsõ a topik 😊)

lippet
Esélyes, hogy gólkirály lesz, nem de? 😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bakkerman
az EB-n Djibril Cissé ütött nagyot,most a VB-n a kis kopasz algírnak jön ki a lépés úgylátom 😊 (Griezmann,Corchia,Sakho is állatok)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Frencs nésönel tím mecsiz in the FIFA vörd káp 2014 grup fész

----------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------------------------

Nyolcaddöntõben jöhet Paraguay

Segítség kellene!

Belgiumba honosítva lettek a játékosok...kettõs állampolgárok. Miért nem lehet õket behívni a válogatottba? Felnött válogatottak még nem voltak.
Az semmi. A csákó térden csúszva megy be a labdáért. Térden sprintel. Nagy tehetség. <#idiota>

LasDen
hát nem csodálom, hogy a térségben uralkodó vagy...így nem sok kihívás van benne, max a VB sztem...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

lippet
Nos egy újabb év telt el, mióta leültem Új-Zéland kispadjára.

A 2011-es év 6 barátságos meccsel kezdõdött. Egyenlõre a nagyobb csapatok ellene még nem megy (Kína, Katar), viszont "otthon", az óceániai térségben nem igazán találok legyõzõre:

Októberben megkezdõdtek a selejtezõk a 2014-es Brazil VB-re. Egy kis ismertetõ az óceániai selejtezõrõl, melyet a wikipédia-ról ollóztam össze:

"Az óceániai VB selejtezõt 3 fordulában bonyolítjáj le. Az elsõ fordulóban a kiemelési rangsor 8–11. helyzettjei vettek részt. A négy csapat egyetlen csoportot alkotott, mindegyik csapat csak egyszer játszik a másik három válogatottal. A gyõztes jut tovább a második fordulóba.

A második fordulóban a kiemelési rangsor 1–7. helyzettjei, valamint az elsõ forduló továbbjutója vesz részt. A nyolc csapat két darab négyes csoportot alkot, amelyben a csapatok körmérkõzéses rendszerben mérkõznek meg egymással. A két csoport elsõ két helyezettje jut tovább a harmadik fordulóba.

A harmadik fordulóban a második forduló négy továbbjutója vesz részt. A csapatok egyetlen csoportot alkotnak, amelyben oda-visszavágós, körmérkõzéses rendszerben mérkõznek meg egymással. A csoport elsõ helyezettje részt vesz az interkontinentális pótselejtezõn.

Az óceániai selejtezõ gyõztesének interkontinentális pótselejtezõt kell játszania.
Az alábbi négy helyen végzõ válogatottak játszanak pótselejtezõt:
- ázsiai 5. helyezett;
- észak-amerikai 4. helyezett;
- dél-amerikai 5. helyezett;
- óceániai csoport gyõztese."

Mi a második fordulóba kapcsolódtunk be a selejtezõbe (erõnyerõként). Jelenleg így állunk a csoportban:

Smeltz formáját, és a barátságos meccseken mutatott teljesítményt figyelvén, azt hiszem nem lesz nehéz dolgunk. Kíváncsi várom az ellenfelet az interkontinentális pót selejtezõben.

A következõ évben szinte csak tétmeccseink lesznek, mindjárt egy Óceániai Nemzetek Kupájával kezdve:

Nagy problémát eme kupa sem okozhat, karrier elején azt hittem, nehezebb itt az élet az Csendes-óceán partjánál. Itt a csoport elsõ kettõ helyezettje egy oda-visszavágós döntõt játszik a végsõ gyõzelemért:

LasDen
szép...Kadlec már az elsõ gól elõtt térdencsúszva örül valaminek 😄DD és még követni is tudja a támadást...😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

félig-meddig tartalékos csapattal állt fel az inter, én viszont a legjobb keretemmel utaztam milánóba. sikerült is meglepetést okozni. 😊

köszi. akkor kölcsönösen egymásra szavaztunk 😄
ja azt nem láttam, csak gondoltam felajánlom a mûveimet. 😄 paittel varázsoltam még anno... 😄
Huni92
nem tetszik az az érem? 😞 forog, meg arany meg minden. 😞

LasDen
kösz
én rád szavaztam ám...😄D

gratula Dönci 😄
köszönöm a szavazatokat!

Huni! még focikvízhez készültek, de ha gondolod itt is felhasználhatod:
Fyrex
riszpekt <#ravasz1>

Avanti Crociati!

lippet
Üdv az Uraknak!

Látván itt a válogatottakkal való próbálkozásokat, kedvet kaptam én is hozzájuk. No, de EB ide, EB oda, én egy távoli országban telepedek le, Új-Zéland nemzeti 11-ével próbálok meg minél nagyobb sikereket elérni.

New Zealand Football

2011. január elején jelenleg õk tagjai a válogatottnak (nem tudom valakinek mondanak-e ezek a nevek valamit, de én a 2010-es VB (IRL) óta követem nagyjából a válogatottat): keret.

2010. augusztusában vettem át az irányítás (FM 11-rõl van szó), a lefixált meccseket már nem piszkáltam:

A következõ évre már én állítottam össze a "projektet", íme az idei barátságos meccsek:

Õsszel sorsolnak az Óceániai Nemzetek Kupájában, s a VB selejtezõben is. Elõbbinél célom a végsõ gyõzelem, utóbbinál a VB részvétel.

LasDen
oohh...köszönöm a sok szavazatot...😄DD
és csak jelzem, hogy vannak még írások a tarsolyomban 😄DD

a végére meg...

zavbal
azért ez az írás ismét ott van.... Grat Lasden a csapatomnak meg megy a két heti fizetés megvonás hogy nem kaptak szavazatot..
Majd megfulladtam a röhögéstõl:

- Mi a véleménye az ünnepelt munkásságáról?
- Nemtom, soha nem hallottam róla, de sok sikert neki.
- Akkor mért van itt?
- Me Zselé azt mondta lesz fánk.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Gratulálok a gyõztesnek,és köszönöm annak az 1 azaz egy fõnek,hogy rám szavazott 😊
Huni92
Kettõ dolog van ma az asztalomon, amirõl szót kell ejtenem.

Egyrészt az elmúlt hétre vonatkozó Hét menedzsere díj vár kiosztásra. Mielõtt kihirdetném a gyõztest, szeretném megfogalmazni személyes véleményemet a kialakult sorrenddel kapcsolatban.
Úgy hiszem, hogy a fórumozók jó része alkoholista/drogozik/mindkettõ. Meg még hülye is. Meg berúgva/betépve/mindkettõ elõtör belõlük az érzelem és születésnapi ajándékként rá szavaztak.
Ennél logikusabb választ nem tudok adni arra, hogy az 50 szavazó közül hogyan kaphatott 27 szavazatot LasDen kolléga. Egyszerûen elszomorító, felháborító, szégyenteljes ez.
Na jó, nem. 😄 Szóval rajt-cél gyõzelmet aratva, minden kétséget kizáróan nagyszerû teljesítményt nyújtva és mindenkit leigázva az I. Hét Menedzsere díjat LasDen nyerte el! Gratulálunk! Nyereménye a kitüntetés mellett az, hogy kifizethet egy wellness hétvégét az eheti gyõztesnek!

Második napirendi pontunk karesz bá. Konkrétan az, hogy egyre vénebb szatyor lesz és ma ezt ünnepli. Felkértem a topik Kreatív idiótáját, hogy alakítson valamit eme jeles alkalomra. Vállalta, így át is adom a szót az írást neki.

Jó napot kívánok, Hajdú Péter vagyok, ez pedig az Esti Frizbi külön kiadása. Karajj Karesz a nemzetközi hírû futballedzõ hatalmas születésnapjáról jelentkezünk. Most ünnepeljük a magyar mester …(suttogva) hanyadik? – 68. …… 68. születésnapját. A magyar edzõt barátai és pályatársai köszöntik e jeles alkalomból (én pedig amint lehet beperelem). Olyan személyek is tiszteletüket tették itt, mint Pelé, a José – Special One vagyok – Mourinho vagy Csank János. Megpróbálunk minél több embert elkapni pár szó erejéig. És persze majd maga az ünnepelt is nyilatkozik mûsorunknak. A reklám után folytatjuk. Mi ez a szar bazmeg?? Húzz már innen a faszba te paraszt…

REKLÁM
Beszéjünk a hüvelygombáról…ANYÁDAT AZT!
/REKLÁM

És már itt is vagyunk az elsõ riport alanyunkkal, aki nem más, mint a brazil Ronaldo.
- Üdvözlöm, hogy érzi magát?
- Köszönöm Jól.
- Mi a véleménye az ünnepelt munkásságáról?
- Nemtom, soha nem hallottam róla, de sok sikert neki.
- Akkor mért van itt?
- Me Zselé azt mondta lesz fánk.
Oké. Köszönöm.
Van mit.

Nézzünk szét, hátha találunk valakit, aki sokkal….értelmesebb.
Ááá és itt is van. Huni a Huncut.
Hogy tetszik lenni?
- Hogy?
Azt kérdem hogy tetszik lenni?
- Jaaa, jól
És mi a véleménye az ünnepeltrõl?
Szerintem egy idióta. Folyton csak a barcika a barcika. Mintha más csapat nem is lenne. Ezért tart ott ahol tart. Emellett a Házigazda szerepére olyan büszke, mert valahol számított és tett valamit. Nagy cucc. Én is utána csinálom.

És már itt is van maga az ünnepelt, hogy meséljen nekünk.
Szóval?
- Szóval.
Miért hagyja abba?
Ennek nagyon egyszerû okai vannak. Egyrészt, mert a magánéletemben történt változások nem engedik meg, hogy folytassam a karrierem és hát mert nem értem el semmit az évek alatt. Csak csináltam csak csináltam és semmi eredmény. Úgy éreztem kiégtem.
De hát csak 23 éves. Hogy hogy?
Nem értem…
Jó hagyjuk. A Házigazda hogy jött??
Egyszer régen volt egy legendás hely. Volt két legendás gazdája ennek a gazdaságnak. Az egyiket csak Kapálónak, míg a másikat FireExnek nevezték. Felfuttaták ezt a gazdaságot és én az örökükbe akartam lépni. És persze sikerült is. Nagyon jó gazdának tartottak a gazdaságot látogató emberek, de lépnem kellett, mert a magánéletem közbe szólt. De, hogy mindig emlékezzek rá, hogy ki voltam egy nagy vörös csillagot varrtam az ingemre. Ami miatt sokszor megvernek az utcán, mert azt hiszik komcsi vagyok. De megéri még így is…
Hát…köszönjük ezt a sok csodás évet….
Én köszönöm….

Hölgyeim és Uraim, ennyi volt mára az Esti Fribiz Hajdú Péterrel különkiadása. Legközelebb egy másik nagy edzõ GEO esküvõjérõl közvetítünk.

Isten éltessen te NINJA MÁGUS 😄DDDD

Végéhez értünk a 2012-es naptári évnek.Sajnos valami korcs szabály miatt nem tudjuk magunkat kvalifikálni a 2014-es VB-re.Ez okból a jövõ válogatottját dobjuk össze Mark Vidukával a szigeten,hogy a 2018-as asszem Orosz VB-n már ott tudjunk lenni,mint résztvevõk.
Szerintem Cook Szigetek történetébe még nem volt olyan,hogy egy naptári évben veretlenek lettek volna,de most ez is megtörtént😄

A világranglistán a 196.helyrõl feljöttünk a 161.helyre.
horrorpops
hanyagold kicsit a játékot. néha én is unom. pihentesd 1-2-3 hétig, utána pedig megint szárnyalni kezdesz 😊

blüh im ganzen dieses glückes.

nem csoda, nálam lassan a takarítókat is kitúrja a klubtól, ugyanis úgy kipókhálótlanította a felsõ sarkot hogy öröm volt nézni! 😄

Szycsu
Ez a Shaqiri gyerek 11ben is benne van + ott is wonderkid? Mert, ahogy elnézem, 12-ben mindenki leigazolja 😄

Les Dogues

üdv !

Tottenham Hotspur 2011/2012 idény :

Átigazolások

FA Kupa

Ligakupa gyõzelem

Európa Liga gyõzelem

Premier League 3.ik hely

Utolsó 6 bajnokin múlt a harmadik hely, így is szép idény volt

Igy röviden tömören az elsõ idény beszámolója, hamarosan kezdõdik a második idény <#puszi>
hihetetlen nagy motiválatlansággal szenvedek... minden csapatot 2-3 hónap(játékbeli idõ) után megunok. ha sok a pénz az baj ha nincs pénz az baj... ti nem tapasztaltatok ilyet? 😞(

Szycsu
Közben átvettem Uruguay vezetését is, két VB-selejtezõt le is nyomtunk már. Paraguay-t otthon vertük, Kolumbiát meg idegenben, utóbb itt látható
2-ak vagyunk Argentína mögött, de nem befoghatatlanok. Alap elvárásom, hogy kijussunk és a csoportból továbbmenni. Onnantól kezdve minden meccs ajándék lesz számomra.

Les Dogues

horrorpops
akkor viszont érdekes, mert van egy generált srác, aki játszhatóvá vált. remélem lesz még pár ilyen véletlen (?). minden esetre köszi!

blüh im ganzen dieses glückes.

Szycsu
Nálam is alapember volt tavaly a Lille-ben, most egy kamerunival rotálom, eddig sikeresen.

Les Dogues

gilgames00
erre akkor senki nem tudja a választ?mondjuk egyértelmû😊

DONGUBA
g.r.t

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
köszönöm! 😊 jah elég nagy cheatplayer Ádi, végig is dolgozta ezt a szezont 😛

Avanti Crociati!

LasDen
szép teljesítmény...grat
Vass nagyon kelendõ a játék elején...nem emlékszem olyanra, hogy induláskor ne vitte volna el valaki...láttam már Rómában, Palermoban és hasonló csapatokban...mondjuk jó játékos is lett 😄D

Fyrex
Karrier összefoglaló - 1. rész

2011 júliusában vettem át az irányítást a Parma F.C. felett, és ez a sorozat egy tömör leírás lesz, hogy felvezessem az eddig történteket a mai napokig. A klub akkor gyakorlatilag egy adóságokkal terhelt, alsóházi középcsapat volt, ami korábban - mint azt az olasz futballt követõk nyilván tudják - szebb napokat is megélt, jó hazai és nemzetközi eredmények mellett hatalmas sztárokat nevelt ki.

Ennek megfelõen az elsõ dolgom a stáb rendbetétele volt, úgy gondoltam ez az alapja mindennek. Közel a komplett háttér-brigád vehette a cókmókját, az edzõktõl kezdve az orvosokig. Pénzügyi támogatás híján szerzõdés nélkülieknek adtam lehetõséget, és legtöbbjük bizonyított is, azóta is nálunk dolgoznak.

Ezután következtek a játékosok. Mivel átigazolási keret csak 2-3 millió euro értékben állt rendelkezésre, eladtam 9 embert játékjogát, így sikerült azt feltornászni nagyjából 10 millióra. Ebbõl már tudtam bõven igazolni, és a késõbbi sikerek reményében bevállaltam, hogy mindenki 0 euros összeggel, késõbbi részletfizetésre érkezett.

A bajnokságban a média természetesen a tavalyi eredményhez viszonyítva a középmezõny végére várt minket, de én azért bíztam egy erõsebb helyezésben. Ez sikerült is, óriási meglepetést okozva BL helyezést értünk el.

A kupaszereplés azonban még ezt is felülmúlta. Viszonylag könnyû ágon ugyan, de eljutottunk a döntõbe, ahol a Juventussal találkoztunk, és le is gyõztük az õsi riválist! Nem számítottam ilyen gyorsan kupára, de fantasztikus érzés volt.

Az év játékosa egyértelmûen Sebastian Giovinco volt, aki 23 assistot jegyzett a szezon során. A legtöbb gólunkat, számszerint 19et Sergio Floccari szerezte.

Összefoglalva tehát az elsõ idény fenomenálisra sikeredett, sokkal jobbra mint amit vártam. Minden a helyén volt, kivéve a pénzügyeket, ahol továbbra is több tíz milliós adósság terhelt minket, így a rákövetkezõ évben nagyon fontos volt a nemzetközi kupaszereplés!

Folytatása következik...

Avanti Crociati!

Forza Italia
Most komolyan belevetem magamat egy szezonba a csapatom

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Komolyan mondom ez nevetséges,hogy még a sanszot se kapom meg,hogy Cook Szigetek ott legyen a 2014-es VB-n...Valami makonya csoport van,és nem vagyunk résztvevõk...<#gun>
bakkerman
na véget ért a felkészülési idõszak a VB-re,mostmár jöhetnek az éles meccsek! Jól sikerültek a barátságos meccseink,de továbbra is szerények az elvárásaim,top8-ba bekell jutnunk,ennyi a lényeg!

Köszi! Bayern nem is lenne rossz 😊 Még Malagan gondolkozom 😊
Mor3llo
Teljesen egyetértek...most azért hamarabb bele fogok nyugodni a bajnoki cím miatt 😊)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

LasDen
kösszke..😄

bakkerman
fúúú de utálok döntõben kikapni...nekem az a véleményem,hogy inkább essek ki az elõdöntõben,minthogy a döntõben kapjak ki :S nincs rosszabb érzés az utolsó lépcsõfokról legurulni...de azért gratula 😊

Mor3llo
Fú, hát ez csúnya lett, Pato kivégzett minket kb egymaga, tarthatatlan volt. Sebaj, a bajnokság a miénk, az nagyobb szó 😄D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bakkerman
Mbaye Niang 19 évesen most debütált,persze góllal...😄 Caenban idén jól tolta,30-as bõ keretbe beraktam,de 23-as keretbe kevés még Benzema-Remy-Gameiro hármas mellé

bakkerman
Ántoán tesó beindult,szerintem Ribery kezdheti melegíteni a padon a helyét,jópár meccs óta Griezmann a kezdõ balszélsõnk,és abszolút hozza a szintet.

zavbal
na azért én is böktem egyet valakire ha már erre jártam.....
Fc Körmend 2. szezon:
Idén a csapat bár nem éppen esélyesként indult de nagy meglepetésre egész simán nyerte az Alföld csoportot.Itt a meccsek elsõ és a második fele.A csapat meggyõzõ volt végig.Féltávig a Monor üldözött de kipukkadtak és a Szolnok futott be másodiknak.A Magyar kupában való szereplésemrõl már írtam a Fradi csodatétel után a Kaposvár állított meg ( o:2-2 i:2-0).De legalább feljutottunk az Nb2 Nyugati csoportba. A szezon egy kis profittal járt és megkaptam végül is a profi státuszt..Legalább a csapatot nem szedik szét.A keretbõl a két csatárom emelném ki:Halászi Gábort és a brazil Tutát..
Az új szezonra erõsítésre 0 eurót kaptam meg 4500 euró fizu keretet amibõl átcsoportosítással végül is 30.000 euróhoz jutottam ami el is ment egy védõre.A két legnagyobb igazolás: Alberto Grossmüllerés Marcos Yecerotte.Yecerotte jelenleg 4.5 csillagos és 5 lehet.
Az új szezonból eddig le ment 3 meccs 1 gy 1d 1v. Azt szûrtem le hogy a keret az Nb 2-höz gyenge az Nb3 ashoz erõs.Meglátjuk mi lesz belõle.