Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
----------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------
Nyolcaddöntõben jöhet Paraguay
Belgiumba honosítva lettek a játékosok...kettõs állampolgárok. Miért nem lehet õket behívni a válogatottba? Felnött válogatottak még nem voltak.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A 2011-es év 6 barátságos meccsel kezdõdött. Egyenlõre a nagyobb csapatok ellene még nem megy (Kína, Katar), viszont "otthon", az óceániai térségben nem igazán találok legyõzõre:
Októberben megkezdõdtek a selejtezõk a 2014-es Brazil VB-re. Egy kis ismertetõ az óceániai selejtezõrõl, melyet a wikipédia-ról ollóztam össze:
"Az óceániai VB selejtezõt 3 fordulában bonyolítjáj le. Az elsõ fordulóban a kiemelési rangsor 8–11. helyzettjei vettek részt. A négy csapat egyetlen csoportot alkotott, mindegyik csapat csak egyszer játszik a másik három válogatottal. A gyõztes jut tovább a második fordulóba.
A második fordulóban a kiemelési rangsor 1–7. helyzettjei, valamint az elsõ forduló továbbjutója vesz részt. A nyolc csapat két darab négyes csoportot alkot, amelyben a csapatok körmérkõzéses rendszerben mérkõznek meg egymással. A két csoport elsõ két helyezettje jut tovább a harmadik fordulóba.
A harmadik fordulóban a második forduló négy továbbjutója vesz részt. A csapatok egyetlen csoportot alkotnak, amelyben oda-visszavágós, körmérkõzéses rendszerben mérkõznek meg egymással. A csoport elsõ helyezettje részt vesz az interkontinentális pótselejtezõn.
Az óceániai selejtezõ gyõztesének interkontinentális pótselejtezõt kell játszania.
Az alábbi négy helyen végzõ válogatottak játszanak pótselejtezõt:
- ázsiai 5. helyezett;
- észak-amerikai 4. helyezett;
- dél-amerikai 5. helyezett;
- óceániai csoport gyõztese."
Mi a második fordulóba kapcsolódtunk be a selejtezõbe (erõnyerõként). Jelenleg így állunk a csoportban:
Smeltz formáját, és a barátságos meccseken mutatott teljesítményt figyelvén, azt hiszem nem lesz nehéz dolgunk. Kíváncsi várom az ellenfelet az interkontinentális pót selejtezõben.
A következõ évben szinte csak tétmeccseink lesznek, mindjárt egy Óceániai Nemzetek Kupájával kezdve:
Nagy problémát eme kupa sem okozhat, karrier elején azt hittem, nehezebb itt az élet az Csendes-óceán partjánál. Itt a csoport elsõ kettõ helyezettje egy oda-visszavágós döntõt játszik a végsõ gyõzelemért:

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én rád szavaztam ám...😄D
köszönöm a szavazatokat!
Huni! még focikvízhez készültek, de ha gondolod itt is felhasználhatod:

Látván itt a válogatottakkal való próbálkozásokat, kedvet kaptam én is hozzájuk. No, de EB ide, EB oda, én egy távoli országban telepedek le, Új-Zéland nemzeti 11-ével próbálok meg minél nagyobb sikereket elérni.
New Zealand Football
2011. január elején jelenleg õk tagjai a válogatottnak (nem tudom valakinek mondanak-e ezek a nevek valamit, de én a 2010-es VB (IRL) óta követem nagyjából a válogatottat): keret.
2010. augusztusában vettem át az irányítás (FM 11-rõl van szó), a lefixált meccseket már nem piszkáltam:
A következõ évre már én állítottam össze a "projektet", íme az idei barátságos meccsek:
Õsszel sorsolnak az Óceániai Nemzetek Kupájában, s a VB selejtezõben is. Elõbbinél célom a végsõ gyõzelem, utóbbinál a VB részvétel.
és csak jelzem, hogy vannak még írások a tarsolyomban 😄DD
a végére meg...

- Mi a véleménye az ünnepelt munkásságáról?
- Nemtom, soha nem hallottam róla, de sok sikert neki.
- Akkor mért van itt?
- Me Zselé azt mondta lesz fánk.
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Egyrészt az elmúlt hétre vonatkozó Hét menedzsere díj vár kiosztásra. Mielõtt kihirdetném a gyõztest, szeretném megfogalmazni személyes véleményemet a kialakult sorrenddel kapcsolatban.
Úgy hiszem, hogy a fórumozók jó része alkoholista/drogozik/mindkettõ. Meg még hülye is. Meg berúgva/betépve/mindkettõ elõtör belõlük az érzelem és születésnapi ajándékként rá szavaztak.
Ennél logikusabb választ nem tudok adni arra, hogy az 50 szavazó közül hogyan kaphatott 27 szavazatot LasDen kolléga. Egyszerûen elszomorító, felháborító, szégyenteljes ez.
Na jó, nem. 😄 Szóval rajt-cél gyõzelmet aratva, minden kétséget kizáróan nagyszerû teljesítményt nyújtva és mindenkit leigázva az I. Hét Menedzsere díjat LasDen nyerte el! Gratulálunk! Nyereménye a kitüntetés mellett az, hogy kifizethet egy wellness hétvégét az eheti gyõztesnek!
Második napirendi pontunk karesz bá. Konkrétan az, hogy egyre vénebb szatyor lesz és ma ezt ünnepli. Felkértem a topik Kreatív idiótáját, hogy alakítson valamit eme jeles alkalomra. Vállalta, így át is adom a szót az írást neki.
Jó napot kívánok, Hajdú Péter vagyok, ez pedig az Esti Frizbi külön kiadása. Karajj Karesz a nemzetközi hírû futballedzõ hatalmas születésnapjáról jelentkezünk. Most ünnepeljük a magyar mester …(suttogva) hanyadik? – 68. …… 68. születésnapját. A magyar edzõt barátai és pályatársai köszöntik e jeles alkalomból (én pedig amint lehet beperelem). Olyan személyek is tiszteletüket tették itt, mint Pelé, a José – Special One vagyok – Mourinho vagy Csank János. Megpróbálunk minél több embert elkapni pár szó erejéig. És persze majd maga az ünnepelt is nyilatkozik mûsorunknak. A reklám után folytatjuk. Mi ez a szar bazmeg?? Húzz már innen a faszba te paraszt…
REKLÁM
Beszéjünk a hüvelygombáról…ANYÁDAT AZT!
/REKLÁM
És már itt is vagyunk az elsõ riport alanyunkkal, aki nem más, mint a brazil Ronaldo.
- Üdvözlöm, hogy érzi magát?
- Köszönöm Jól.
- Mi a véleménye az ünnepelt munkásságáról?
- Nemtom, soha nem hallottam róla, de sok sikert neki.
- Akkor mért van itt?
- Me Zselé azt mondta lesz fánk.
Oké. Köszönöm.
Van mit.
Nézzünk szét, hátha találunk valakit, aki sokkal….értelmesebb.
Ááá és itt is van. Huni a Huncut.
Hogy tetszik lenni?
- Hogy?
Azt kérdem hogy tetszik lenni?
- Jaaa, jól
És mi a véleménye az ünnepeltrõl?
Szerintem egy idióta. Folyton csak a barcika a barcika. Mintha más csapat nem is lenne. Ezért tart ott ahol tart. Emellett a Házigazda szerepére olyan büszke, mert valahol számított és tett valamit. Nagy cucc. Én is utána csinálom.
És már itt is van maga az ünnepelt, hogy meséljen nekünk.
Szóval?
- Szóval.
Miért hagyja abba?
Ennek nagyon egyszerû okai vannak. Egyrészt, mert a magánéletemben történt változások nem engedik meg, hogy folytassam a karrierem és hát mert nem értem el semmit az évek alatt. Csak csináltam csak csináltam és semmi eredmény. Úgy éreztem kiégtem.
De hát csak 23 éves. Hogy hogy?
Nem értem…
Jó hagyjuk. A Házigazda hogy jött??
Egyszer régen volt egy legendás hely. Volt két legendás gazdája ennek a gazdaságnak. Az egyiket csak Kapálónak, míg a másikat FireExnek nevezték. Felfuttaták ezt a gazdaságot és én az örökükbe akartam lépni. És persze sikerült is. Nagyon jó gazdának tartottak a gazdaságot látogató emberek, de lépnem kellett, mert a magánéletem közbe szólt. De, hogy mindig emlékezzek rá, hogy ki voltam egy nagy vörös csillagot varrtam az ingemre. Ami miatt sokszor megvernek az utcán, mert azt hiszik komcsi vagyok. De megéri még így is…
Hát…köszönjük ezt a sok csodás évet….
Én köszönöm….
Hölgyeim és Uraim, ennyi volt mára az Esti Fribiz Hajdú Péterrel különkiadása. Legközelebb egy másik nagy edzõ GEO esküvõjérõl közvetítünk.
Isten éltessen te NINJA MÁGUS 😄DDDD
Szerintem Cook Szigetek történetébe még nem volt olyan,hogy egy naptári évben veretlenek lettek volna,de most ez is megtörtént😄
A világranglistán a 196.helyrõl feljöttünk a 161.helyre.
blüh im ganzen dieses glückes.
Les Dogues
Tottenham Hotspur 2011/2012 idény :
Átigazolások
FA Kupa
Ligakupa gyõzelem
Európa Liga gyõzelem
Premier League 3.ik hely
Utolsó 6 bajnokin múlt a harmadik hely, így is szép idény volt
Igy röviden tömören az elsõ idény beszámolója, hamarosan kezdõdik a második idény <#puszi>#puszi>
2-ak vagyunk Argentína mögött, de nem befoghatatlanok. Alap elvárásom, hogy kijussunk és a csoportból továbbmenni. Onnantól kezdve minden meccs ajándék lesz számomra.
Les Dogues
blüh im ganzen dieses glückes.
Les Dogues
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Vass nagyon kelendõ a játék elején...nem emlékszem olyanra, hogy induláskor ne vitte volna el valaki...láttam már Rómában, Palermoban és hasonló csapatokban...mondjuk jó játékos is lett 😄D
2011 júliusában vettem át az irányítást a Parma F.C. felett, és ez a sorozat egy tömör leírás lesz, hogy felvezessem az eddig történteket a mai napokig. A klub akkor gyakorlatilag egy adóságokkal terhelt, alsóházi középcsapat volt, ami korábban - mint azt az olasz futballt követõk nyilván tudják - szebb napokat is megélt, jó hazai és nemzetközi eredmények mellett hatalmas sztárokat nevelt ki.
Ennek megfelõen az elsõ dolgom a stáb rendbetétele volt, úgy gondoltam ez az alapja mindennek. Közel a komplett háttér-brigád vehette a cókmókját, az edzõktõl kezdve az orvosokig. Pénzügyi támogatás híján szerzõdés nélkülieknek adtam lehetõséget, és legtöbbjük bizonyított is, azóta is nálunk dolgoznak.
Ezután következtek a játékosok. Mivel átigazolási keret csak 2-3 millió euro értékben állt rendelkezésre, eladtam 9 embert játékjogát, így sikerült azt feltornászni nagyjából 10 millióra. Ebbõl már tudtam bõven igazolni, és a késõbbi sikerek reményében bevállaltam, hogy mindenki 0 euros összeggel, késõbbi részletfizetésre érkezett.
A bajnokságban a média természetesen a tavalyi eredményhez viszonyítva a középmezõny végére várt minket, de én azért bíztam egy erõsebb helyezésben. Ez sikerült is, óriási meglepetést okozva BL helyezést értünk el.
A kupaszereplés azonban még ezt is felülmúlta. Viszonylag könnyû ágon ugyan, de eljutottunk a döntõbe, ahol a Juventussal találkoztunk, és le is gyõztük az õsi riválist! Nem számítottam ilyen gyorsan kupára, de fantasztikus érzés volt.
Az év játékosa egyértelmûen Sebastian Giovinco volt, aki 23 assistot jegyzett a szezon során. A legtöbb gólunkat, számszerint 19et Sergio Floccari szerezte.
Összefoglalva tehát az elsõ idény fenomenálisra sikeredett, sokkal jobbra mint amit vártam. Minden a helyén volt, kivéve a pénzügyeket, ahol továbbra is több tíz milliós adósság terhelt minket, így a rákövetkezõ évben nagyon fontos volt a nemzetközi kupaszereplés!
Folytatása következik...
Avanti Crociati!

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Fc Körmend 2. szezon:
Idén a csapat bár nem éppen esélyesként indult de nagy meglepetésre egész simán nyerte az Alföld csoportot.Itt a meccsek elsõ és a második fele.A csapat meggyõzõ volt végig.Féltávig a Monor üldözött de kipukkadtak és a Szolnok futott be másodiknak.A Magyar kupában való szereplésemrõl már írtam a Fradi csodatétel után a Kaposvár állított meg ( o:2-2 i:2-0).De legalább feljutottunk az Nb2 Nyugati csoportba. A szezon egy kis profittal járt és megkaptam végül is a profi státuszt..Legalább a csapatot nem szedik szét.A keretbõl a két csatárom emelném ki:Halászi Gábort és a brazil Tutát..
Az új szezonra erõsítésre 0 eurót kaptam meg 4500 euró fizu keretet amibõl átcsoportosítással végül is 30.000 euróhoz jutottam ami el is ment egy védõre.A két legnagyobb igazolás: Alberto Grossmüllerés Marcos Yecerotte.Yecerotte jelenleg 4.5 csillagos és 5 lehet.
Az új szezonból eddig le ment 3 meccs 1 gy 1d 1v. Azt szûrtem le hogy a keret az Nb 2-höz gyenge az Nb3 ashoz erõs.Meglátjuk mi lesz belõle.