A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Bajnokcsapat, bajnokcsapat! :D
2014-2015-ös évben végre a Ferencváros kaparintotta meg a trófeát, és indulhatunk a Bajnokok Ligájában. Nagy nehezen jött össze, de végül is 2 fordulóval a vége előtt biztossá vált a győzelem. Egyúttal végre megkaparintottam a Magyar Kupát is. Bár annál szerencsém volt, elődöntőben például Budaörs veretes együttesét kaptuk - gőzöm nincs hogy keveredtek odáig - akiket 9-1-es összesitéssel ejtettünk ki. Ezzel a teljesitménnyel végül én lettem a harmadik legjobb edző. Nem tudom mi kéne nekik a bajnokságon meg a kupán kivül, de igazából leszarom ezt a részét.
A Kupában én adtam a gólkirályt Franck Madou személyében 12 góllal.
Bajnokságban legtöbb rúgott, legkevesebb kapott gól. Örültem neki hogy nem volt egy kifejezett gólvágó a csapatba, folyamatosan mindenki hozzátett egy kicsit. Talán ez is közrejátszott a végső sikerben. 12 gólszerzőm volt, egy nagy felfedezett afrikai hátvédem pl. egymaga 8 gólt szerzett csak bajnokin.
5 játékos került be a bajnokság csapatába tőlem, ráadásul az egyik úgy, hogy 2 hónapot sérült volt.
Nagyszerűen sikerült beépiteni az új embereket, többen is alapemberré váltak hamar és elég jól teljesitettek. Fiatal a csapat, remélhetőleg nem ad el senkit a vezetőség most és a következő szezonra is ezzel a gárdával futhatok neki. Erős a keret, sok a válogatott és ifiválogatot játékos - argentin, brazil, uruguayi, cseh, orosz, dél-afrikai és természetesen több magyar válogatott is van a keretben. A télen igazolt kapusom remélem állandósitja magát. 12 meccsen 10 gólt kapott, 7 clean sheet, év végén behivó a magyar válogatottba.
Kaptam 7 millió eurót, de igazából nem tudok olyan posztot mondani ahova mindenképpen embert kellene vennem, és ez jó. Pár hónap és elkészül az ifi és edzőközpont második feljavitása.