A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Taibi
    Huh, az igen! Gondolom volt egy kis stressz meccs közben. :)

Egyébként én a Barcával kezdtem (minden évben velük játszok először pár szezont), most járok az első szezon felénél. A kezdeti szenvedős meccsek után megtaláltam nagyjából a működő taktikát, elég jól belejöttek a srácok. A bajnokságban az első helyen állok 5 pont előnnyel, míg a BL-ben csoportelsőként jutottam tovább egy gyenge csoportból.
    Fordítani nekem is sikerült néhányszor már, szögletek-beadások után én is elég sok gólt kapok, de rúgok is hasonló szituációkból, úgyhogy különösebben nem idegesít.

Rengeteg kisebb-nagyobb újítás van a játékban, amiket szerintem nagyon jól eltaláltak, remek lett az idei FM! Kicsit a megújított kezelőfelületet szokni kellett, de így pár nap után arra is az mondom hogy jól sikerült. Talán a Scoutok kezelése problémásabb.
    A meccsmotor is zsír, egész jól visszaadja az apróbb taktikai változtatásokat a játék képe.

Egyedül az igazolásokkal állok hadilábon egyelőre, hiába tolt a vezetőség ősszel 50M ójrót a zsebembe, semelyik kiszemeltemet nem tudtam még leigazolni. Horror árakat kérnek mindenkiért, de remélem hogy csak szezon közben ennyire nehéz egyezségre jutni.