Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is lenne egy kérdésem! azt tudom ,hogy ha skint töltök akkor eltûnik a menedzser kép. most is így történt és eltûnt a képem. nem lehet visszahozni valahogy?
Szar Bayern, szar Bayern :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Amugy nincs...fizetos sajna..amugy hany ft lenne a serial?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Egyébként meg hajrá Hunito.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Les Dogues
#80756: Bocsi, máskor jobban figyelek!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Les Dogues
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!
Kéretik betartani az elkövetkezendõkben. Köszönöm.

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
www.smart-bus.hu
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Nagy örömömre viszont crash dump... megpróbálom újra, remélem tovább enged.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Fc Körmend 2011/2012:
A vezetõség a kiesést tûzte ki célul a média a 11. helyre vár minket.A céljaink eléréséhez biztosított 6 ezer eurós átigazolási és a 2 ezer eurós fizetési keret meglepett de ezt kihasználva 10 játékost hoztam a klubhoz.Így vágtunk neki a bajnokságnak ahol a féltávnál egész jó helyen állunk: Tabella
A Hévíz kemény ellenfél mint ahogy a Hali és a ZTE II. is de megsüvegelendõ a Répcelak és a Badacsonytomaj teljesítménye is hiszen õk amatõr csapatok.
Itt az eddigi mérkõzéseink:Mérkõzések
A Felkészülési mérkõzések nem fértek rá de mindegy mivel mindet elbuktuk...
Itt a játékosok statjai:Statok
A végére pedig a csapat legjobbjai akik természetesen ingyen jöttek:
Kolbe Ádám
Lord Sándor
Magyar Balázs
Mladen Krizanovic
Halászival óriásit húztam de a másik csatár Kolbe is zseni Krizanovic pedig kora ellenére hasznos játékos korábban a belga Genkben is játszott.A többit majd a szezon végén.
Köszönöm ha elolvastad
Az élet úgy hozta, hogy Katarban vállaltam munkát, az Al-Sadd csapatánál.
Az országról:
Katar a közel-keleten, a Perzsa - öbölben fekvõ apró emírség. 1971 óta független állam. Fõvárosa Doha. Az ország kõolajban és fölgázban is gazdag ez adja az ország fõ bevételi forrását. Érdekesség még, hogy Katarban a világon a legnagyobb az egy fõre jutó GDP. Az ország területe pedig Magyarország kb. egy kilencede.
A futball "múltról":
Az emirátusban 2004 óta két csapat emelkedik ki a mezõnybõl az Al-Gharaffa és az Al-Sadd. 1973 óta rendeznek labdarúgó bajnokságot, ez idõ alatt a legeredményesebb csapatok az Al-Sadd 9 elsõséggel, Al-Rayyan (7), Al-Arabi(7), és a gyõztesek között van még az Al-Itthhap, Al-Wakrah, Qatar SC és a már említett Al-Gharaffa. Kijelenthetõ h majdnem az összes csapat nyert már ugyanis a Katari Q-Liga 11 csapatos (és ezzel együtt 22 fordulós). Van egy szezon elõtti kupa, a Katari Kaszim Sejk Kupa az elsõ osztályú csapatok részvételével, a Katari Szuper Emír kupa (egyenes kieséses rendszerben), a Katari Q-Stars kupa (Liga Kupa Szerû), és a Katari Korona Herceg Kupa.
Igazolások:
Két Igazolásom volt az egyik ilyen a brazil Mota és a katari bajnokság szabályaiból adódó (4 idegenlégiós lehet max a kezdõben), katari illetõségû Fabio Cesar. Összesen 875e fontot költöttem (a közel 12 milliós keretbõl: kezdetben kaptam 2 Milliót és év közben az elnök úr hozzám vágott még 2*5milliót, mert a világ tõzsdén emelkedett az olaj ár). a távozók mind kiöregedett katari játékosok voltak, akik nem kaptak lehetõséget még csereként sem.
Kaszim Sejk Kupa: Jó kis bemelegítés volt ráhangolódásként a szezonra, amit sikerült megnyerni: Eredmények
Katari Stars Cup: Szintén Gyõzelem
Katari Q-Liga: Végig kiélezett volt a verseny az Al-Gharaffa csapatával, amit végülis sikerült 2 vereséggel abszolváni: Bajnokcsapat
A Csapat jól muzsikált egész évben sajnos Leandroval nem sikerült szerzõdést hosszabítani így õ ingyen és bérmentve távozni fog. Normális játékosok szóba sem állnak velem, pedig pénz lenne rendesen. Hazai pályán nem volt ellenfelünk (a becsúszott 2 vereség dacára sem). Jövõre Ázsiai bajnokok ligája, ott próbálok valami maradandót alkotni, aztán majd meglátom mi lesz.
A maratoni, 25 meccses téli felkészülés (vagyis ismerkedés a csapattal) megérte. A 14., azaz kiesõ helyen teleltünk ugyebár. A cél a bent maradás volt, amit sikerült is elérni. Sõt, néha még engem is meglepett, hogy micsoda játékkal hoztuk a pontokat. A tavaszi teljesítmény összességében remek volt, így nem csoda, hogy 4 vagy 5 fordulóval a vége elõtt kaptam is egy új szerzõdés.
Bár a folytatás nehéz lesz, mert anyagilag a téli bevétel ellenére sem állunk fényesen (-262.450€). A lejáró szerzõdésûek nagy része távozni fog, hogy a max fizetési keret közelében legyünk legalább. A jövõ évi keret nagy része vélhetõen amatõr illetve ifista játékosból fog állni. Hogy mire megyünk vele, azt még nem tudom, de jó lenne legalább hasonló helyen végezni.
Tavaszi eredmények
Bajnoki tabella
A nézõszámot kellene feljebb tornázni, bár a jelenlegi 266 a bajnokságot tekintve a hatodik legtöbb.
Felkészülés után folyt. köv.
Les Dogues
Les Dogues