Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

régi mentésem folytattam, nem a csapat miatt van, tényleg a skin hibája. fmbase-en is csak annyit sikerült kideríteni hogy nem vagyok egyedül a problémámmal, megoldás nuku...
melyik csapattal kezdtél? biztos ,hogy a skin miatt van?

nekem is lenne egy kérdésem! azt tudom ,hogy ha skint töltök akkor eltûnik a menedzser kép. most is így történt és eltûnt a képem. nem lehet visszahozni valahogy?

Rudee
Megnéztem, de én se látom. Csak a nézet beállításnál lehet benyomni, hogy mutassa a játékosokat onnan is.

Szar Bayern, szar Bayern :)

használ valaki neue2 skint? nem tudjátok hogy lehet ránézni a saját vagy bármelyik csapat tartalék- ill. ifikeretére? mert egyszerûen nem találom...
Fyrex
ligakupa címvédést akarunk! <#nyes>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
van biza, csak lusta vagyok válogatni <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
nem, az nem tetszik

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Rudee
Van sok jó a szabadon igazolhatók között <#ejnye1> <#idiota>

DONGUBA
Hat az fmscout nem jo?Nem kotozkodes csak nem tudom mert nem hasznalom egyiket sem.En talalomra igazolok..scout aszongya jo akkor ranezesre eldontom jo-e:)

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
dettó

én a mini scout-ja miatt használtam anno, amíg ingyenes volt..

gabber_saviola
persze. miért, tudsz jobb szkáucsot?

DONGUBA
Te ilyet hasznalsz?:)))
Amugy nincs...fizetos sajna..amugy hany ft lenne a serial?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

gabber_saviola
FMRTE v5.2.4 szériálja nincs valakinek?

zyndar
Engem is.

Egyébként meg hajrá Hunito.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Darthmushroom
+

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Magic Boy
Engem is érdekel!

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Huni92
Támogató válasz: igen Mester! :D

Fabio Capello
Tájékozódó kérdés: valakit érdekel itt egy FM06-os HSV karrier rendszeres beszámolója?

Huni92
Elméletileg hétfõtõl beindulnak itt a dolgok, addig viszont figyelmetekbe ajánlanám ezt a nyereményért zajló gólszépségversenyt :)

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Szycsu
Én bal szélsõként szoktam használni (4-2-4), de dzsudzsák a középpályáról több gólpaszt adott mint õ. Gólt mindkettõ 1-1et lõtt :D Valamit nagyon nem jól csinálok :D

Les Dogues

lippet
A támadó középpálya bármely posztján megállja a helyét nálam, de legtöbbször közép, a csatár mögött játszatom.

#80756: Bocsi, máskor jobban figyelek!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Darthmushroom
ez nem bug.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Szycsu
Milyen poszton játszatod és hogyan, ha érdeklõdhetek? Am, védekezésre valami tipp? Jobb védõk?

Les Dogues

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Forza Italia
hát igen ez nekem is meglepõ volt :D így sikerült megcsinálniuk :D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rudee
40 milliós kérdés lehetne, hogy hogyan szerepelhetett egy osztályban az elsõ és második csapat <#idiota>

Forza Italia
Nos a feljutás megvan. Simább szezont vártam de így sem rossz :D:D:D

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyõztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Huni92
Kiírhatom ennél nagyobba is, de rontaná a banner összképét.
A feltölthetõ maximális képméret: 750x563 pixel!

Kéretik betartani az elkövetkezendõkben. Köszönöm.

lippet
FM 11-el játszom én is, nem panaszkodhatok Hazard-re. Eme statisztikák csak PL-t mutatják:

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

bakkerman
vagy majd ha a transfer budgetben már nincs annyi pénz,ami fedezze az ELSÕ évi részletet(mert ugye 4 éves részletre vettem mindkettõt),akkor levonja a klub egyenlegbõl. Csak abból meg adódik a kérdés,hogy mivan ha addigra az meg pirosban van? :DD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
En nem vok ebben biztos, mert ami bekerul a Future Transfers reszbe, amellett van egy datum, akkor pedig a szerzodest megkotottek es elviekbenn letrejottva transzfer. Ezt abbol is latni egyebkent, h az ilyen igazolasnal julius elsejen mar nem kell nyomnod semmi acceptet, csak automatikusan jon a pleja. De en is kivancsi vok mostmar. Legfeljebb van egy kis infinite money hack.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

bakkerman
na majd kiderül kiváncsi vagyok,mostmár emgvárom mindenképp,akár még én leszek az edzõ,akár nem :)

Így van... és akkor csak azt tudja leigazolni aki elõször jön, a többiekre meg nem lesz pénz... asszem.

www.smart-bus.hu

Fyrex
és az nem jutott eszedbe hogy majd akkor vonja le mikor jön? gondolom én

Avanti Crociati!

bexinho
Itt lakik a környéken. Egy verekedést kezdeményezett, és a fiatal srác belehalt. Fû miatt úgy tudom.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bakkerman
ugye 6 milliós transfer budgetbõl ha mindig részletre igazolsz akkor virtuálisan 24 milliód "van" gazdálkodni

bakkerman
fuhh milyen bugot találtam...ha úgy igazolsz valakit,hogy részletre,plusz még megadod,hogy szezon végén csatlakozzon,akkor NEM VON LE PÉNZT az átigazolási keretbõl!!!! még az elsõ év részletét se,semmit! csak az aláírási,meg ügynöki pénzt vonja le a klub egyenlegébõl! volt 6 millióm igazolni,megállapodtam egy srác ügyében,4 éves részletre 13,75m€-ért jön majd következõ szezon végén,és nem vont le egy eurot se,kiváncsiságból megállapodtam még egy sráccal,szintén 4 éves részletre,de õ csak 8 millióért jön,ugyanúgy következõ szezon végén,ÉS MOZDULATLAN a transfer budgetem!! eltelt már 2 hét,és még mindig ugyanannyim van!

Rudee
Az éves fizetési keretet felemelte 20.000€-ra a vezetõség, ami már elég is. Pár játékos új szerzõdést kapott, de már 10 fölött a távozók száma.
Nagy örömömre viszont crash dump... megpróbálom újra, remélem tovább enged.

bakkerman
<#wow1> 20 éves focista? szép életút

Mor3llo
Mit tett, ha szabad tudni? :D

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

bexinho
IRL Lord Sándor megy a börtönbe pár évre... Ha Fradi karrieremet megunnám, következõ állomás nekem is az NB3 lenne. Szép és kemény kihívás egyben. Sok sikert!

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

zavbal
Hoppá kimaradt akivel nagyot húztam tehát akkor pótolva:Halászi Gábor
zavbal
Akkor a beszámoló egy kicsit késve...
Fc Körmend 2011/2012:

A vezetõség a kiesést tûzte ki célul a média a 11. helyre vár minket.A céljaink eléréséhez biztosított 6 ezer eurós átigazolási és a 2 ezer eurós fizetési keret meglepett de ezt kihasználva 10 játékost hoztam a klubhoz.Így vágtunk neki a bajnokságnak ahol a féltávnál egész jó helyen állunk: Tabella
A Hévíz kemény ellenfél mint ahogy a Hali és a ZTE II. is de megsüvegelendõ a Répcelak és a Badacsonytomaj teljesítménye is hiszen õk amatõr csapatok.
Itt az eddigi mérkõzéseink:Mérkõzések
A Felkészülési mérkõzések nem fértek rá de mindegy mivel mindet elbuktuk...
Itt a játékosok statjai:Statok
A végére pedig a csapat legjobbjai akik természetesen ingyen jöttek:
Kolbe Ádám
Lord Sándor
Magyar Balázs
Mladen Krizanovic
Halászival óriásit húztam de a másik csatár Kolbe is zseni Krizanovic pedig kora ellenére hasznos játékos korábban a belga Genkben is játszott.A többit majd a szezon végén.
Köszönöm ha elolvastad
myl0
Emír kupa, nem "Szuper Emír"

myl0
Al-Sadd 1. Év

Az élet úgy hozta, hogy Katarban vállaltam munkát, az Al-Sadd csapatánál.
Az országról:
Katar a közel-keleten, a Perzsa - öbölben fekvõ apró emírség. 1971 óta független állam. Fõvárosa Doha. Az ország kõolajban és fölgázban is gazdag ez adja az ország fõ bevételi forrását. Érdekesség még, hogy Katarban a világon a legnagyobb az egy fõre jutó GDP. Az ország területe pedig Magyarország kb. egy kilencede.
A futball "múltról":
Az emirátusban 2004 óta két csapat emelkedik ki a mezõnybõl az Al-Gharaffa és az Al-Sadd. 1973 óta rendeznek labdarúgó bajnokságot, ez idõ alatt a legeredményesebb csapatok az Al-Sadd 9 elsõséggel, Al-Rayyan (7), Al-Arabi(7), és a gyõztesek között van még az Al-Itthhap, Al-Wakrah, Qatar SC és a már említett Al-Gharaffa. Kijelenthetõ h majdnem az összes csapat nyert már ugyanis a Katari Q-Liga 11 csapatos (és ezzel együtt 22 fordulós). Van egy szezon elõtti kupa, a Katari Kaszim Sejk Kupa az elsõ osztályú csapatok részvételével, a Katari Szuper Emír kupa (egyenes kieséses rendszerben), a Katari Q-Stars kupa (Liga Kupa Szerû), és a Katari Korona Herceg Kupa.
Igazolások:
Két Igazolásom volt az egyik ilyen a brazil Mota és a katari bajnokság szabályaiból adódó (4 idegenlégiós lehet max a kezdõben), katari illetõségû Fabio Cesar. Összesen 875e fontot költöttem (a közel 12 milliós keretbõl: kezdetben kaptam 2 Milliót és év közben az elnök úr hozzám vágott még 2*5milliót, mert a világ tõzsdén emelkedett az olaj ár). a távozók mind kiöregedett katari játékosok voltak, akik nem kaptak lehetõséget még csereként sem.
Kaszim Sejk Kupa: Jó kis bemelegítés volt ráhangolódásként a szezonra, amit sikerült megnyerni: Eredmények
Katari Stars Cup: Szintén Gyõzelem
Katari Q-Liga: Végig kiélezett volt a verseny az Al-Gharaffa csapatával, amit végülis sikerült 2 vereséggel abszolváni: Bajnokcsapat
A Csapat jól muzsikált egész évben sajnos Leandroval nem sikerült szerzõdést hosszabítani így õ ingyen és bérmentve távozni fog. Normális játékosok szóba sem állnak velem, pedig pénz lenne rendesen. Hazai pályán nem volt ellenfelünk (a becsúszott 2 vereség dacára sem). Jövõre Ázsiai bajnokok ligája, ott próbálok valami maradandót alkotni, aztán majd meglátom mi lesz.

Rudee
Dánia, B1893

A maratoni, 25 meccses téli felkészülés (vagyis ismerkedés a csapattal) megérte. A 14., azaz kiesõ helyen teleltünk ugyebár. A cél a bent maradás volt, amit sikerült is elérni. Sõt, néha még engem is meglepett, hogy micsoda játékkal hoztuk a pontokat. A tavaszi teljesítmény összességében remek volt, így nem csoda, hogy 4 vagy 5 fordulóval a vége elõtt kaptam is egy új szerzõdés.
Bár a folytatás nehéz lesz, mert anyagilag a téli bevétel ellenére sem állunk fényesen (-262.450€). A lejáró szerzõdésûek nagy része távozni fog, hogy a max fizetési keret közelében legyünk legalább. A jövõ évi keret nagy része vélhetõen amatõr illetve ifista játékosból fog állni. Hogy mire megyünk vele, azt még nem tudom, de jó lenne legalább hasonló helyen végezni.

Tavaszi eredmények
Bajnoki tabella

A nézõszámot kellene feljebb tornázni, bár a jelenlegi 266 a bajnokságot tekintve a hatodik legtöbb.
Felkészülés után folyt. köv.

Szycsu
FM 11-rõl van am szó. És mégegy megjegyzés. IRL is és itt is mindenki agyon dícséri Hazardot. Hát nem tudom, amikor kapu elé kerül kapusba rúgja vagy mellé idén, gólpassza alig van, pedig végigjátszotta eddig mindegyik meccset. Dzsudzsák sokkal jobb úgy, hogy nem is a saját posztján játszik (Õ sem nyújt álomteljesítményt, de elmegy). Egyedül Gervinho villog a fiatal tehetségek közül

Les Dogues

Szycsu
Szerintem én vagyok a világ legrosszabb FM Managere... Lille-el vergõdök... Kameni-Béria, Chedjou, Papadopoulos (lehet nem jól írtam), Vandam - Vass - Cabaye, Dzsudzsák - Hazard, Gervinho - Sow kezdõvel; Hamit Altintop, Liédson, El Arabi, stb kispaddal 7. helyen vergõdök, kikapok 3-2re idegenben a 18., most feljutott Nantes-tól, úgy hogy 0-1re vezettünk, Stade Brestois ellen 1-1, EL-ben Metalist ellen 2-1re kikapunk idegenben úgy, hogy 0-1re vezettünk.... Sow vezeti a góllövõt, El Arabi a 3. és legtöbb gólpassz, de a védelemmel egyszerûen nem tudok mit csinálni. Vagy a középpálya ilyen fos? Valaki segítsen pls.. Tavaly másodikok lettünk, idén bajnok akartam lenni, de így a nemzetközi porond sem lesz meg....

Les Dogues