Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utaka visszatért,januári sérülése után,az õ góljával szereztünk vezetést,és a 2. félidõben még Giroud is betalált. És ez a 3 pont azt jelenti,hogy a Montpellier MATEMATIKAILAG IS MINIMUM 3. helyen végez,ezzel kijutva a Bajnokok Ligájába!!!! <#worship>#worship><#worship>#worship> jöhet az utolsó két forduló
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
A hivatalos tájékoztatás szerint nem a régi hadvezér tért vissza az élõk közé, hanem egy euró milliókat felemésztõ klónozás eredménye. A mûveletet két kivételes elme, Bruce Banner és Victor Frankenstein vezették. Megtalálásuk is sok idõt vett igénybe, hisz Banner a világtól távol élt, míg Frankensteint kb. 210 éve halottnak hitték. De õk nem jelentek meg a média elõtt.
Sun Tzu miután megismerte a mai világ helyzetét örömmel vállalta el felkérést. Sajtótájékoztatóján csak annyit mondott; "Vesszen a férgese!!".
Eközben Kína erõsen tiltakozik a dolog ellen, mivel a megkérdezésük nélkül klónoztak egy kínai embert.
(a Vissel nem osztja meg a világgal a tudását, nehogy hátrányba kerüljön)
KEZDÕDJÉK A KALAND...😄DD
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Gratulálok a kinevezésedhez, sok sikert. A tervek tetszenek, annyi hozzáfûznivalóm lenne, hogy a hét menedzsere, hét képe és ezzel hasonlatos dolgokat annó még én vezettem be mikor házigazda voltam, és egy idõ után visszafelé kezdett elsülni. Csak mondom, én bírom az ötletet, nyilván anno azért találtam ki (spanyol viasz ftw!).
Hajrá!
Avanti Crociati!

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Cél: Feljutni újra az elsõ osztályba ami nem lesz olyan nehéz.
Újra olyan csapatot akarok építeni amelyik megszorongathatja a Barca, Real kettõst.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
na meg ha leszoksz a 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD stílusról és összeszedett hsz-eket írsz. 😊
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Jövõ héttõl kezdõdõen újra lesz hét menedzsere verseny. Talán még emlékeztek rá, amikor Capello szervezett ilyent. Lényege, hogy minden egyes fórumozó, aki a héten beszámolt eredményeirõl, automatikusan részt vesz benne. Privát üzenet formájában lehet majd szavazni. Valószínûleg úgy lesz, hogy vasárnap délig tart a "nevezés", hétfõ délig pedig várom a szavazatokat. Konkrétumokról majd hétvégén.
Visszavezetjük a "bagoly" üzemmódot is. Lényege annyi, hogy aki a legtovább ébren van, játszik és ír is a topikba, az kap egy baglyot a fejlécébe. 😊
Lesz gólszépségverseny és offline bajnokság is, ha van igény rá, részletekrõl szintén hétvégén.
Ötletelni lehet mindennel kapcsolatban, ha egyéb javaslatotok van, azt is szívesen várom. 😊
A nagy változások közben egy kisebb összefoglalót osztanék meg veletek a karrieremrõl. A Cagliarival kezdtem egyet, az ötlet egy Inter-Cagliari meccs közben jött, ott tûnt fel mennyi tehetséges fiatal és jó játékos van itt egy középcsapathoz képest.
El is kezdtem, ha jól emlékszem olyan 12 M körül kaptam igazolni, ami egész jónak mondható. Általában nagy átalakításokkal szoktam kezdeni, de itt nem volt szükség erre, igazából egy jó csatárra volt szükségem, aki végül Mousa Sow lett. Nagy meglepetés volt számomra hogy eljött. Rajta kívül pár kiegészítõ ember jött.
Elsõ év igazolásai
Az elsõ félév nagyon jól sikerült, Sow szórta a gólokat és folyamatosan 3-7 hely körül mozogtunk. Pontrúgásokból nagyon eredményesek voltunk a csapat meglepetései Kara és Ceppelini(ajánlom mkinek, olcsó és elég jó tkp) volt. Télen 3 ember jött, Bakenga egy fiatal norvég csatár ingyen, akit mindig mindenkivel leigazolok, mert nem a legjobb értékei ellenére mindig remekel ( itt is bevált <#pias>#pias> ), Luca Antonelli-t szélre, és Sigurdsson-t elõre, vele még jobbak lettek a pontrúgásaim és a szezon végére a góltermelésbe is belejött. Az évet végül a nagyon jónak mondható 4. helyen zártuk, sajnos így a BL-ben nem indulhattunk.
Elsõ szezon
A második szezont egy kisebb hülyeséggel kezdtem, Ekdalért kellett borítékolnom a Juveval, és ahelyett hogy halasztottam volna, gondoltam a Juvénak úgyse kell én meg nem akarok költeni sokat, egy 100 000-t ajánlottam, amit a Juve ajánlata túlszárnyalt így náluk maradt én meg hoppon. Így a tervezett kapus és jobb hátvéd igazolása mellett mindenképpen kellett egy jól passzoló kp is, aki egy másik kedvencem Poli lett.
Második szezon igazolásai
A szezont ugyanolyan jól kezdtük mint tavaly, és Sigurdsson ott folytatta a góllövést ahol tavaly abbahagyta, mellette Sow is jól termelt. Elsõ 5 hely között mozogtunk folyton, bár egy idõ után a Napoli elõl egyre jobban meglépett. Az El-ben sajnos csúnyán beégtünk és csoportba se jutottunk be, egy nevesincs csapatot nagyon lenéztem és tartalékokkal álltam ki és idegenben lõtt góllal valahogy kiestem.
Télen jött egy nagyon jó ajánlat Sigurdssonért az Arsenaltól amit el is fogadtam, de miután szétnéztem és nem találtam normális helyettest, bunkó módon az aláírásnál visszahátráltam az üzlettõl. Januárba végül egy nagyon tehetséges, fiatal, brazil jobb hátvéd jött még. Továbbra is jól haladtunk a bajnokságban. A szezon vége nagyon izgalmas és peches lett számomra. Történt ugyanis hogy a Napoli már biztos bajnok volt, a Genoa 70 ponttal második, míg a Juvenak és nekünk 68 pontunk volt az utolsó forduló elõtt. A Genoa leikszelt, mi magabiztosan nyertünk, míg a a Juve is ikszre állt, így a Genoának és nekünk 71 pontunk volt a Juvenak 69. Mivel jobb volt a gólkülönbségem is meg az egymás elleni eredményem is a Genoánál 2.-ok lettünk volna, de a hosszabításban a Juve is betalált, így hármas hol verseny alakult ki, amibõl már én jöttem ki legrosszabbul és végül megint csak 4.-ek lettünk.
Második szezon vége
Elérkezett a harmadik szezon kezdete (jelenleg ennek a közepénél 2014. februárjában járok). Megvolt egy összeszokott csapatom kezdõbe nem nagyon akartam igazolni már, oda csak Sven Bender jött Dortmundból aki átadólistán volt. Meg egy fiatal argentin balhátvéd aki beverekedte késõbb magát a kezdõbe. Többiek inkább kiegészítõ embereknek jöttek.
3. szezon igazolásai
Szezont jól kezdtük folyamatosan menetelünk elõre, az EL-be is bejutottunk, sõt a csoportból is veretlenül jutottunk tovább. Télen Sow-t eladtam mert idén nem teljesített jól, és helyette jött Babacar a Fio-ból.
Jelenleg így állunk
Kis statisztika jelen szezonról
Elnézést hogy mégsem lett olyan rövid, csak belejöttem az storyzgatásba.<#nevetes1>#nevetes1>
Innen folytatom majd a beszámolót ha lesz rá igény. Köszönöm ha elolvastad.
Üdv: Jani<#pias>#pias>
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
--------------------2011/2012 féltáv---------------------
Idén nagy meglepetésre õk lettek IRL a francia bajnokok,így kedvet kaptam hozzájuk,nekem elsõ évre a célkitûzésem egy minimum 8. hely volt még nyáron,így utólag már megcélzom az EL szereplést érõ helyeket. Nyáron nem érkezett senki,de távozók voltak,nagyrészüket ingyen basztam ki,2 srác meg pénzért ment. Ligakupából a Guingamp ellen rögtön az elsõ körben kiestünk,nagyon nem bánkódtam,mivel a komplett ifivel mentem ki a pályára 😊 Kupában januárban a Pau-val játszunk.
tabella féltávnál
alapcsapatunk
John Utaka
Olivier Giroud
a nagy csapatoktól sajnos egytõl-egyig kikaptunk...Lille 0-1,Lyon 0-2,PSG 0-2,Bordeaux 2-3,Marseille 0-2. Szóval láthatjátok,hogy a 6 vereségünkbõl 5 nálunk erõsebb,és tehetõsebb klubok ellen volt,aminek végülis örülök,mert más csapatokat viszont rommá vertünk,de bánkódok,mert a Lille,és Bordeaux ellen ha gyõztünk volna,amihez közel álltunk,akkor most a bajnoki címért lennénk harcban :S Most januárban játékosmozgás nem lesz,max azok közül adok el párat akik abszolút nem játszottak,vagy csak nagyon keveset,és ezért elégedetlenek.
Lower League Management FTW!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Gondolom a többségetek tudja, hogy pár hónapja az fmhungaryn is admin és szerkesztõ vagyok. A helyzet az, hogy holnap indul ott egy ilyen jellegû megmérettetés, tárgynyereményért.
A kérdésem tehát az lenne, hogy kell a topiknak egy külön verseny, avagy az fmhungaryn megrendezendõ megfelel majd? Rajtam nem múlik semmi. 😊
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Ha bármiben segíthetek csak szólj!
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Tudja mindenki, hogy ez a topik sokkal színvonalasabb, színesebb, érdekesebb volt valamikor, de a rengeteg 12 éves troll megjelenésével olyan emberek hagyták itt a topikot, mint Darkon, Frost, Soma, Mike, Gunner, kraawz, giorgio81 meg Zyndar, csak hogy néhányat említsek.
Nyilván közrejátszhat ebben az is, hogy suli/egyetem/barátnõ/feleség/gyerek(ek)/munka mellett nincs ideje az embernek játszani.
Én még emlékszem azokra az idõkre, amikor heteken keresztül top10-ben volt a topik, és nem azért, mert csítereztük egymást, a "vádlott" meg magyarázkodott.
Természetesen ezzel nem azt akarom mondani, hogy az a társaság az alfa meg az omega, de néha megérné belelapozni a topik korábbi szakaszaiba.
A warez továbbra is tiltott dolog a topikban! A hozzászólásokat kéretik helyesen, érthetõen fogalmazva megírni, különben törlésre kerülnek.
Azokat, akik kéthetente benéznek és beböfögnek egy flamekeltõ hozzászólást, nem fogom megtûrni a topikban. Lehet élni kritikával, lehet kételkedni, de alaptalanul vádaskodni vagy trollkodni, azt nem.
Van már néhány ötletem arra vonatkozóan, hogy miképpen lehetne a topikot feléleszteni, a jelenleg ide látogatókat nagyobb aktivitásra sarkallni. 😊
Ahogy eddig is, úgy ezután is állok rendelkezésetekre privátban is.
Azt hiszem ez így kezdetnek elég volt. 😊
Én, mint a Football Manager topik tejhatalmú ura és parancsolója, közhírré teszem, hogy ezennel lemondok pozíciómról. A hatalmat Huni polgártársnak adom át, õ lesz méltó utódom. Köszönöm eddigi támogatásokat és sajnálom, hogy a munkám miatt kevés idõm jutott a játékra és a topikra, remélem Huni többet fog foglalkozni veletek.
Köszönöm Kapáló bácsinak, hogy megtisztelt engem azzal, hogy utódjának választott és majd 2 évig vittem a topikot, remélem jó házigazda voltam. Ámen... <#zavart1>#zavart1>
http://www.thedugout.tv/community/showthread.php?t=80626
Befejeztem 6. idényemet a zöld sasok élén. Most már hivatalosan is, az elõdöntõ a mumusom lett!
http://bit.ly/KHpehl
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430