A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Unalmamban kezdtem egyet a SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Barcával :DD
, és ezúttal nem próbáltam meg eladni a fél csapatot az első napon, valamint Messinek sem akartam felbontani a szerződését. Volt ugyanis már az előző játékokkal próbálkozásom, hogy lejátszok egy évet a katalánokkal, de a vége mindig az volt, hogy Messi a második napra megsértődött, a fél keretet meg nem tudtam eladni, így hagytam a fenébe. :D
Eladtam Maxwellt, Valdest és Busquetset, Pedro kölcsönbe ment opcióval. 53 millió euró tiszta bevétel. Busquetset a City vitte volna 40ért, erre a köcsög nem írt alá, így végül az Interben kötött ki 21,5-ért.
Jött Tevez (32), Hart (30), Hulk (60) és Samba (22).
Első tétmeccs a szezonban a Real elleni Szuperkupa odavágó, Madridban csúfos 5-1-re nyert a Real. Visszavágón 90 perc után 5-1 ide, végül lőttünk még egy gólt kettős emberelőnyben, 7-6-os összesítéssel megvan a kupa.
Porto ellen megnyertük az ESZK-t, valamint kaptunk egy Marseille, City, Dortmund BL csoportot. Ha nem a Barcával lennék, még érdekes is volna ez a kvartett. :)