Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Így végezvén a vizsgával jóval több idõm van a menedzseri feladatokra, azért neki is láttam egy (remélem) hosszú karriernek.
2010-ben csatlakoztam a Chelsea csapatához (Football Manager 2011), azóta náluk edzõsködöm (mellette Uruguay válogatottját is irányítottam már). Több liga is be van töltve, hosszabb távra tervezek ezzel a mentéssel. Ha érdekel valakit hosszabb beszámoló az elmúlt 4-5-6 évrõl, akkor szívesen írok egyet.
Jelenleg még a játékosok, a menedzserek, az edzõk, a stábtagok a 2016-os új évet köszöntik (vagy már józanodnak valahol <#nevetes1>#nevetes1>), én pedig visszanéztem 2015-ös évre, mely elég sok meglepetést "alkotott" számomra:
Egyik "eseményhez" sem volt közöm, a vezetõséghez sem fordultam új stadion építése ugyben.
Az NB1 és az NB2 játszhatóvá van téve, talán ennek is köszönhetõ a magyarok "sikeres" szereplése.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Beadta, hogy kirúgták én meg gyorsan jelentkeztem, bár nem túl hálás szerep és egyáltalán nem könnyû...
2016ban járok, párhuzamosan a Chelseat irányítom és hát ugye ég és föld a lehetõségek között a különbség. Válogatottnál sokkal többet számít a hangulat és a taktika, de kíváncsian várom, hogy mit hoz a selejtezõsorozat.
Azért egy-két ígéretesebb magyar tehetséget elvittem a Chelsea-hez, hátha ott jobban ki tudják hozni magukból, ami bennük van! <#eplus2>#eplus2>
Most klub nélkülieket hívtam próbajátékra, aki jó az kap majd amatõr szerzõdést. Szezon végén úgyis lejár 8-10 megfizetett játékos szerzõdése, így tlán csökkenthetõ lesz a keret. Mindenesetre 3 edzõmeccsen már 8ezer €-t ledolgoztunk a 279ezres adósságból 😄
Szar Bayern, szar Bayern :)
Tehát jó lenne erõsíteni 1-2 poszton, de a fizetések miatt erre nincs esély. Majd meglátjuk mi lesz. A felkészülés után jelentkezem.
Régi kedvenceim tavaly kiestek a dán 3. osztályból, így egy aktivátor gyors összedobása után belevágtam a nagy kalandba... A dán amatõrök közül juttassuk vissza a Greve csapatát. A keret viszonylag jó és erõsíteni is sikerült, de: az amatõr szerzõdéseknek köszönhetõen a legjobb játékosokat elkapkodják a feljebb szereplõ csapatok. Ez még nem is lett volna baj, ha csak 4-5 embert kell pótolni. De nem így lett. Egy jónak mondható felkészülés után 4 gyõzelemmel rajtoltunk, aminek meg is ittam a levét. Minden bajnoki után elment 1-1 meghatározó ember, összesen 12 vagy 13 távozónk volt... Na így aztán piszkosul el ment a kedvem az egésztõl és lemondtam 😄
Hamar jött egy lehetõség, a harmadik vonalban a B 1893 nevû klub a rossz bajnoki kezdés miatt elküldte a "bûnöst". Lesz ami lesz alapon jelentkeztem és másnap jött is a felkérés.
Egy kis bibi van csak. A 6500€-s fizetési keretet kissé túllépték az elõdök, cirka 10.000-rel. Így nem csak a csapatot kell valahogy bent tartani, de még az anyagi helyzetet jó lenne stabilizálni.
A csapat: nincs kiemelkedõ játékos, bár annyira nem is rosszak. De teljesen ismeretlenek voltak számomra, így a játékosok áttanulmányozása után egy korábban még a Fradinál használt 4-4-2 mellett tettem le a voksom. Kicsit ugyan alakítottam rajta, de talán jó lesz. Csodát tenni az õszi hajrában már nem sikerült, 1 gyõzelem mellett 1 döntetlen és 2 vereség az eddigi mérleg. Kiesõ helyen telelünk, de minden esély meg van az elõre lépésre.
A téli szünet szerencsére elég hosszú, így most december elejétõl 3-4 naponta játszunk edzõmeccset. Ez ugyan nagy terhelés lehet, de egyrészt meg kell ismerni a játékosokat, másrészt pedig kell a bevétel. Az ellenfelek (Aalborg, FCK, Malmö, Helsingborg és egy rakás Championship-es alakulat) erõsebbek, de ez nem lehet probléma. Nem most kell gyõzni, hanem majd tavasszal.
Némi erõsítés jó lenne, de a jócskán túllépett
Míg ti a foci csúcsait ostromoljátok én más vizekre eveztem...a jegypénztárakat vettem célba és ezen törekvésem egyike a Football Manager - The Movie c. film...😄DDD
itt a film sztárjait és költségeit láthatjátok...maga a film 50 millából készült 😄
itt pedig a részletes gazdasági eredménye...és látni, hogy össz. 112 millió bevételt termelt a mozikban 😄D
a szemfülesek egy másik játékot is észre vehetnek 😄
(a képek a Hollywood Mogul 3 c. játékból valók)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Fórum követése alatt, játszogatok én is FM 11-el. 4. évet játszom most Chelsea-vel.
Szeretném megkérdezni, hogy ilyen másoknál is elõfordult már?
Elég zavaró, hogy mindig a Barca-sok nyerik az Aranylabdát, úgy néz ki az UEFA keze ide is elér...
Én régi kedvenceimet akartam felvirágoztatni Dániában, miután már csak a 4. vonalban szerepelnek. Majd féltávnál írok róla, jó kis karrier 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
A játékot lehet 2 napi 5 percel,és napi 1 órával is elintézni,ki hogy kivánja(sok elemzési lehetõség ott is adott) 😄
http://www.powerplaymanager.com/r191050

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
bajnokság szorosabb volt mint vártam de azért meglett zsinórba az 5.bajnoki cím is.
bl-be is szépen meneteltünk, real elsõ meccs után azt hittem nem lesz meg a címvédés, de neymar kiállítása megpecsételte a sorsukat és idegenbe léptünk tovább, a döntõ meg sima volt.
itt a keret, azért látszik h próbálok minél több franciát alkalmazni
és a csoda amire eddig összes fm karrierem során vártam(bár nem értem mibõl mikor így hatalmas mínusz van a számlán, meg miért ilyen kicsit)

és most is már 20 felett jár. Sanogoval 2n vezetik a gól lövõt 😄
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
sajnos messze van még h legenda legyen, de Én meg Boudebouz már azok vagyunk. Marvin Martint se értem miért nem az. full csak nálunk játszott életébe csak a bajnokságba 10-20gp ad évente (volt h 22t). meg am is elõzõ évébe 53m 9gól 33assist 😄

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa