Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBeno2
ha jól látom 2013-ban vagy. tehát 1 év után megszerezted Tevezt? mennyiért jött és mennyi fizut akart?

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Forza Italia
Hát nem kis siker ez nekünk. Kiejtettük a real madridot és bejutottunk a BL döntõbe ahol a Manchester United lesz az ellenfél.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

bexinho
ráállítottam az u19-re megfigyelõket, de sajnos Mitas, a VKP-m lesérült 8-9 hónapra, utolsó felkészülési mérkõzésen (téli idõszak). Úgy néz ki, Bodor öreg kora ellenére nagy lehetõséget kap, nagy felelõsséggel. Mivel rögtön a Juve ellen kell majd nagyot bizonyítania (õket kaptam a 8között)

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

ez általában így szokott lenni, meg oda kell figyelni az európai ifi válogatottakra, sok generált játékost szokott oda berakni csapat nélkül, azokat érdemes leigazolni
bexinho
Sajnos meg is látszik, elég közel vannak ahhoz, hogy kiessenek a másodosztályból is 😄

Csapatomnál is megy a fejlesztés folyamatosan (jelenleg is fut egy utánpótlás és edzõközpont fejlesztõ projekt), folyamatosan keresem a magyar tehetségeket NB1/2-ben, és valahogy mégis az EU-n kívüli játékosokra kell támaszkodnom.

De mivel mind minõségi (Sevilla, Dortmund, OM, West Brom, AS Roma, Malaga, Lazio, Juventus, Anderlecht érdeklõdik több játékosomért), így szívom a fogam meccs elõtti nevezésekkor, hogy mégis kit tegyek be (5 fõ a limit, 8an vannak akiket azonnal játszatnék gondolkodás nélkül)

Amelyik csapat az nb1-ben magyar játékosokra épít, az elég gyenge szezont tudhat maga mögött sajnos (karrieremben).

köszönöm szépen, durva, hogy a fele saját nevelés 😄
bexinho
Köszönöm, hogy szóltál. Tegnap este 2,5 órán át dolgoztam rajta. Kicsit összekevertem a képeket 😊 Dobtam fel képet a Barcika keretrõl.

a 3. és a 4. évadnál ugyanazok a tabellák vannak, egyébként a barcika keretérõl küldenél nekem képet?
bexinho
Írtam egy rövid értékelést eddigi FTC-s karrieremrõl:

http://bit.ly/JeDojS

zyndar
Conte ftw! 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
vannak érdekes kérdések,de végülis kitöltöttem 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Forza Italia
Cissé bejelentette távozását :S:S szomorú vok de meg kell találnom a helyettesét. Tippek??

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

de sajnos, mén és a haverom nem a 12-vel játszunk hanem a 10-el.
Forza Italia
sima volt a Bl csoportkör 😄

Zenszkij
Az idei játékban képtelenség leigazolni Neymart, Hazardot, Yann M'Vilat és sorolhatnám. Nekem ne mondja már senki, hogy M'Vila nem jönne el a BL gyõztes német bajnok Dortmundhoz, úgy hogy a fizetése 30K font per hó én meg adnék 85K-t. irreális nagy baromságok vannak az idei gameben. Kiesõ helyen a csapata és szóba se áll. Vicc kategória.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Fent katt a csapatnévre, és azon belül Team Meeting
Hogyan csináljak csapatmegbeszélést?! .. már mindenhol megnéztem,de sehol nem találok ilyesmihez kapcsolódót.
Kezdtem egy új karriert, most a változatosság kedvéért a Manchester United-el. Taktika a jól bevált 4-2-3-1. Eddig 2 felkészülési meccs ment le, tarcsi, meg a Schalke 04 ellen, mindkettõt 3-1-re nyertem. 19 milla eurót kaptam igazolni, amibõl egyelõre jön Renato Augusto 12-ért, és van der Wiel 15-ért.
Esetleg 1 csapatmegbeszélés. Taktika nem fekszik, próbálj másikat esetleg.
Szép napot mindenkinek! Elnézést kérek tõletek, hogy ide írok, de sajnos én és a haverom problémában szenvedünk a Football Manager játékot követõen. Nekem az a problémám akadt, hogy a Real Madriddal vagyok a 3. évemben már. Elsõ évben megnyertem a bajnokságot, a BL-bõl kiejtett az Inter, és a kupából pedig a Barcelona. Második évben, meggyengült a csapat, 5. helyen zártam a bajnokságot, a BL-ben elõdöntõben a Liverpool kiejtett, éés a kupában pedig a döntõben véreztem el a Valencia ellen 11-esekkel. 3. évemben a bajnokságban 3. helyen , sajnos csak az Európa Ligában indulhattam éés a kupában is még érdekelt vagyok.. Na tehát.. az a problémám..: minden nagycsapatot megvertem eddig a bajnokságban (Barca, Villareal,Atlético M, Athletic bilbao, valencia, espanyol.) stb.. de viszont a kis csapatok ellen, mint pl a most feljutó Recre, vagy Elche vagy Celta Vigo, nem tudunk egyszerûen nyerni, morálok az egekben, éés egyszerûen nem születik gól.. mindent megpróbáltam már. Meg persze, kapom ezeket az üzeneteket hogy nagy a fegyelmezetlenség a csapatnál és sok játékos aggódik, de miért?!.. éés az öltözõi hangulat is meccsek után lemegy,.. mind nekem mind haveromnak. Utoljára, haverom 6 meccs óta zsinórban veretlen éés mindig kapja az üzeneteket, hogy ki fogják rúgni..!. de miért?! Kérlek benneteket, mindegy hogy ki, csak segítsen! PLS HELP!
zyndar
Durva <#idiota><#taps><#worship>

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

BBeno2
hoppá van 😄

😄 mostanra értem el oda hogy egy Walcott már jönne hozzám úhgy hogy nincs klubja. persze nem fogom leigazolni 83.000 euró/hét fizuért az tuti.

Az új stadionom is kész. kemény 8500 fõs lett és ahogy azt elvártam, rólam nevezték el.

Forza Italia
Kezdõdik az új szezon. Idén nagy reményekkel vágunk bele a szezonba. Szeretnénk bajnokok lenni és jó eredményt elérni a Bl-ben. Ennek tudatába nyáron kicsit megerõsítettem a keret azon részét ahova elfért a változás. Nézzük akkor.

Kapusposzt adott oda nem kellett erõsítés. Védelembe a Santon-Coloccini-Samba-Simpson négyes egész jó volt az elõzõ szezonba. Sambat nagyon vinni akarták. A real 47m ajánlott érte de Samba nem fogadta el az ajánlatukat így maradt. A védelem jobb oldala sebezhetõ egy kicsit így oda megszereztem 4 éves részletre Van der Wiel-t. Így most már a védelem is kész van.

Középpálya jól muzsikált oda nagy erõsítés nem kellett de mivel egy sérülés mindig bent van egy elhoztam Witsel-t a Benficától és Zuculini-t a Hoffenheimtõl.

Csatársor teljesen rendben van oda nem hoztam senkit.

Nem csalódtam az UTE-ben. 😄 Az MTK-ban viszont igen.
BBeno2
tavaly a fradi lépett le az elsõ osztályból. idén az újpest vágyik egy kis erõfitogtatásra

Kupából kiestünk 2.fordulóba Tököl ellen, jól lecsesztem a fiúkat, ez lett az eredménye: Honvéd II. - Reac, NB2, elsõ forduló
BBeno2
ja. a stadionom 4000 fõ befogadására képes. nem ígértek új stadiont. nem tudom mi lesz...

Forza Italia
nem még a blackburn-tõl vettem

Rudee
Anzhi, na, nem Zenit...

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Samba még nem a Zenittõl ment, ugye? Kíváncsi lennék õk mennyiért engednék el.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Forza Italia
Nos vége az elsõ szezonomnak. Nagyon elégedett vagyok. A csapatból sikerült sok olyan játékost eladnom elfogadható áron akik nem fértek bele a terveimbe és sikerült olyan játékosokat hoznom (legtöbbet 4 éves részletre) akik nagyban segítettek egy eredményes szezonba. Kiemelnék pár játékost a csapatból.

Samba (januárba jött): az õ védekezésével még stabilabbak lettünk. Amikor õ játszott összesen 8 gólt kaptunk. 18 mérkõzésen kapott szerepet és 9 gólt szerzett. Nem rossz 😄

Cabaye: a középpálya motorja. Eszméletlen szezont futott. Nincs jobb szó rá. 33 mérkõzésen 7 gól és 25 gólpassz.

Cissé: 30 meccsen 20 gólt szerzett és adott 13 gólpasszt. Neki is nagyon jó szezonja volt.
De a többi játékosom is fantasztikus volt. Nyáron nehéz lesz megtartanom õket. De bízom abban h õk maradnak és jövõre már a BL-ben is tudunk nagyokat alkotni.
Meg hát merjünk nagyot álmodni. 😄😄

air sanyi nélkül semmire sem fogod vinni! Mou is ezért nem nyert még BL-t velünk 😄

Taktikai repertoárom már-már Mourinhoi nagyságokba emel.
CR-t hatásosan kivontam a forgalomból. Nincs itt semmi gond 😄
Azért az is durva, hogy BLgyõzelem és 3500as átlagnézõszám van! <#falbav><#vigyor2>
Nekem is alapjáték van, de akkor ezek szerint én vagyok a bénább, hogy a sheffield utd-vel a premier leagueban az alsóház tetejét épphogy verdesem? 😊
zorrobomber
Ja és grat 😊 <#eljen>

zorrobomber
Nem azt mondom hogy nem lehet eredményt elérni, de egy ilyen képrõl eléggé lejön hogy alap game. Elsõ 2 meccsen 11-0 RM ellen, persze 😊 5.4-es Ronaldo helyett Lázok Jani is játszhatott volna ilyen erõvel.

Csacsi
Nekem a legújabb patchel sem volt gond eddig.

Mint írtam Juventussal két év alatt két bajnokság, két kupa, két olasz szuperkupa, és egy Bl elõdöntõ.

A 3. évben eddig vezetjük a bajnokságot 8 meccs van hátra. Olasz kupa döntõben vagyok, és most megyünk a chealsehez idegenbe, hogy bejussunk megint a Bl elõdöntõbe. Otthon 2:0-ra nyertünk, szóval nagy az esély.

És mindez a legújabb nehezebb patchel 😊

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

zorrobomber
Igen, én Malaga-val erõsen szívok, nem is dicsekedem 😊

Nem, alap. A legfrissebb sokkal nehezebb?
zorrobomber
gondolom legfrissebb patch 😊

Ez lemaradt:
Elõzõ mentésem meguntam, és újra nekivágtam a Barca-val, mert ezt nem lehet megunni, a kép magáért beszél:
BBeno2
2019-re bár BL gyõztes csapatot tudtam csinálni hála az afrikai seregemnek. és mivel netpolcról szedtem az FM-et így a téli patch elõtti amit még tudtak törni. nem tudom hogy hanyas így hirtelen.

Csacsi
Ez melyik patch, és hanyadik szezon?

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

neeeeee
BBeno2
egy kis pénz állt a házhoz miután BL címvédõként új tulajt kapott a csapat.

LasDen
szeretem olvasgatni a Zonalmarkingot meg a Taktikai Zónát és gondoltam csinálok egy ilyet én is 😄DD de lehet majd írok még ilyet...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár