Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Csapatomnál is megy a fejlesztés folyamatosan (jelenleg is fut egy utánpótlás és edzõközpont fejlesztõ projekt), folyamatosan keresem a magyar tehetségeket NB1/2-ben, és valahogy mégis az EU-n kívüli játékosokra kell támaszkodnom.
De mivel mind minõségi (Sevilla, Dortmund, OM, West Brom, AS Roma, Malaga, Lazio, Juventus, Anderlecht érdeklõdik több játékosomért), így szívom a fogam meccs elõtti nevezésekkor, hogy mégis kit tegyek be (5 fõ a limit, 8an vannak akiket azonnal játszatnék gondolkodás nélkül)
Amelyik csapat az nb1-ben magyar játékosokra épít, az elég gyenge szezont tudhat maga mögött sajnos (karrieremben).
http://bit.ly/JeDojS
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
😄 mostanra értem el oda hogy egy Walcott már jönne hozzám úhgy hogy nincs klubja. persze nem fogom leigazolni 83.000 euró/hét fizuért az tuti.
Az új stadionom is kész. kemény 8500 fõs lett és ahogy azt elvártam, rólam nevezték el.
Kapusposzt adott oda nem kellett erõsítés. Védelembe a Santon-Coloccini-Samba-Simpson négyes egész jó volt az elõzõ szezonba. Sambat nagyon vinni akarták. A real 47m ajánlott érte de Samba nem fogadta el az ajánlatukat így maradt. A védelem jobb oldala sebezhetõ egy kicsit így oda megszereztem 4 éves részletre Van der Wiel-t. Így most már a védelem is kész van.
Középpálya jól muzsikált oda nagy erõsítés nem kellett de mivel egy sérülés mindig bent van egy elhoztam Witsel-t a Benficától és Zuculini-t a Hoffenheimtõl.
Csatársor teljesen rendben van oda nem hoztam senkit.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Samba (januárba jött): az õ védekezésével még stabilabbak lettünk. Amikor õ játszott összesen 8 gólt kaptunk. 18 mérkõzésen kapott szerepet és 9 gólt szerzett. Nem rossz 😄
Cabaye: a középpálya motorja. Eszméletlen szezont futott. Nincs jobb szó rá. 33 mérkõzésen 7 gól és 25 gólpassz.
Cissé: 30 meccsen 20 gólt szerzett és adott 13 gólpasszt. Neki is nagyon jó szezonja volt.
De a többi játékosom is fantasztikus volt. Nyáron nehéz lesz megtartanom õket. De bízom abban h õk maradnak és jövõre már a BL-ben is tudunk nagyokat alkotni.
Meg hát merjünk nagyot álmodni. 😄😄

Mint írtam Juventussal két év alatt két bajnokság, két kupa, két olasz szuperkupa, és egy Bl elõdöntõ.
A 3. évben eddig vezetjük a bajnokságot 8 meccs van hátra. Olasz kupa döntõben vagyok, és most megyünk a chealsehez idegenbe, hogy bejussunk megint a Bl elõdöntõbe. Otthon 2:0-ra nyertünk, szóval nagy az esély.
És mindez a legújabb nehezebb patchel 😊
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.