A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
nekem anno volt ilyen gond, hogy a fél csapatot eladták alólam (még a 11-el), aztán mondták az okosságot hogy be kell rakni valami jó nagy 100 millás kivásárlási árat. Aztán meg az volt a bajom, hogy igy meg még csak érdeklődés se volt a játékosok iránt. Szóval most csak a nagyon fiatal, 5*-os potenciállal rendelkezőknél rakok be jó magas kivásárlási árat, a többieknél pár millát, de még rá kell jönnöm a megfelelő egyensúlyra, mert még nem tettem le európai szinten olyan teljesitményt az asztalra hogy kapkodjanak a játékosok után.
De most akit elvittek az végül is ingyen jött, egy szezon után 2,5 milláért ment. Annyiért amúgy is eladtam volna, csak én még bele tettem volna egy olyat hogy következő eladás 20-30%-a az enyém.
Egyébként látott már valaki ilyet? - most átvettem a magyar válogatottat is és nézem hogy Brazilia a 30. helyen van a világranglistán. Azért ez már kicsit komolytalan. Ráadásul nem 2050-ben járok hogy feje tetejére álhatott volna a világ hanem pár szezon ment csak le eddig.