A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
A Sampdoria ellen játszottam egy barátságos meccset. Sima 0-5 a vége, viszont a meccs közbeni mutatók (labdabirtoklás, lövések aránya) totál megegyeznek. Mi lehet az oka egy ilyen nagy arányú vereségnek? Szünetben 0-1 volt, akkor cseréltem párat, de a védelemhez nem nyúltam. A cserék ennyire megzavarhatták a csapatot hogy igy összeomlott? Pedig most próbálnám összecsiszolni az újakat a régiekkel.
A másik - hogy lehetne elpasszolni az emberkéket? Jött egy pár irtó tehetséges játékos, és nem tudom játszatni őket mert a régiek foglalják a helyet. Minimum 4 embert el kéne küldenem, de hiába kinálgatom őket más csapatnak, még 1000 euróért se kell senkinek, mert sajna csak a magyar bajnokság lett kiválasztva és mondjuk egy Nikolics, vagy Kanta vagy Jenner az max a Kecskeméthez lehet beajánlva, azokhoz meg nem akarnak menni és a fizujukat se tudják kipengetni nekik. Elküldeni se tudom őket ingyen, mert semmi értelme, hisz akkor ki kéne fizetnem a szerződésből hátralévő fizut nekik, ami mondjuk egy 3000-es fizunál úgy hogy van még 2 év hátra, hááát az elég húzós.