Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
hajaj,de még milyenekre,"papíron" volt 20 millióm igazolni,de a Bayernhez elhoztam ennyibõl Neymart,és Hazardot is :DD nagyokat lehet trükközni ezzel :)

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Sziasztok!

Remélem nem haragudtok meg, ha teszek egy "reklámot". :)

FM Hungary Offline Challenge

Akinek van kedve csatlakozzon. :)

http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák

Szycsu
Igen, a részlet nálam is csodákra volt képes.

Les Dogues

mindig azt szoktam javasolni, hogy keress magadnak játékosokat, te tudod, hogy neked ki felelne meg, a pénz pedig elég, csak igazolj 4 éves részletre
Sziasztok!
Kezdtem egy karriert a Feyenoord gárdájával. Szimpatikus, és nagy múltú klub, szeretném õket felvirágoztatni. Ami nem lesz egyszerû, mert a keret nem a legerõsebb, és ott van ugye az Ajax, a PSV, a Twente és az Alkmaar is.
Bár rengeteg fiatal tehetség van, pénz alig van - 170.000 euró az átigazolási keret, a fizetési keret pedig teljesen ki van használva (120.000/hét), ráadásul tetemes tartozás is van 2014 nyaráig, ami havi 1,1 millió eurót emészt fel - és még nemzetközi kupában sem indulnak...
Tanácsokat szeretnék kérni, van esetleg valaki, aki játszott már velük? Ennyi pénzbõl kit érdemes leigazolni?
Elõre is köszönöm a válaszokat!

Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...

Fut a háttérben... indítsd újra a gépet...

www.smart-bus.hu

bestGP
üdv! valaki játszik mac-en vagy steamen? a mai nap fogta magát és bárhányszor el akarom inditani, magától ki-mégsézi inditásnál a játékot.. ergo nem indul. bárki hasonló cipõbe?

hüje vagy hamán szép nem!4

ja az anyagaiak rendben vannak.....

Üdvözlet!

Sziasztok' stadion kérdés ujra :) Szoval...az uj stadion tervezés kezdödött 2019.07....be is fejezödött a tervezés 2020.07...(tehát lement a csik"""
Most 2021.07. et irunk és semmi nem történt ezügyben....nincs épitkezés...
hogy van ez?

ötlet valaki?

köszönöm,szép napot

Üdvözlet!

OMG 2014-2015ös szezonban Xavi-t (A Barcásat) a Villarreal leigazolta, miután a Barcánál free transferre került!. beszarok :D

http://kephost.hu/share-4CC2_4F9033AD.html

Szép idénykezdet Parisba <#idiota>
Szycsu
LOSC Lille Métropole 2010/2011

Átigazolások (Jelentõs változás télen történt)

A bajnokság kezdete elõtt a média a 4. helyre várt minket. Nem volt FM-es tapasztalatom ezért én a felsõ háznak is örültem volna. Utolsó forduló elõtt még 3 esélyes volt a játszma, sõt...
Tabella
... 72. percig zsebünkben érezhettük az aranyat, de a Marseille 2-0-ról fordítva behúzta Caen-ben a meccset és a bajnokságot is.
Hozzá kell tennem, nem a nagycsapatok ellen (OM, Lyon) ment el a bajnokság, hiszen
Meccsek 1 / meccsek 2
Lyon-t oda-vissza vertük, míg az OM ellen két, 2-2-es döntetlen idegesített fel. Mindkettõt behúzhattuk volna..

Európa Liga:
Ebben az évben tényleg minden szemétségét kitapasztalhattam a játéknak...
EL meccsek
Tottenham elleni visszavágón 4. percben kiállították Mavuba-t, onnantól kezdve csinálhattam akármit... (Késõbb Õk nyerték a sorozatot, Chelsea a Real ellen a BL-t)

Hazai Kupák:
Nincs mit hozzáfûznom, mindkettõbõl hamar kiestünk, összesen 1 fordulót mentünk...

Végén a csapat keret
A tavasz során Sow sérült volt 3 hónapig és a góllövõ cípõt sem találta utánna, így lemaradt a gólkirályi címrõl.
Ha lesz igény, jövök a következõ szezon beszámolójával is, bizakodva, hogy immáron a BL-ben vitézkedünk!
Kösz a figyelmet!

Les Dogues

Szycsu
3-1 lesz a Camp Nou-ban, na de inkább FM. Az legalább felidegesít xD

Les Dogues

Engem egyik sem érdekel különösebben, de az a statisztika és a végeredmény tipikus FM! :D Visszavágón a Barca csúnyán kitömi õket... legalább jó odds lesz rá! :D

www.smart-bus.hu

Darthmushroom
ez nem csalás :D félvilág ennek az eredmények szurkolt :D

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

vortel
melyik patchre gondolsz? a 12.0.4re? mert azzal kezdtem játékot, vagy van újabb?

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

Sziasztok!

Sheffiled Utd. 4. szezonom végre a hõn áhított Premier Leagueban.
Hihetetlen a színvonal és játékosminõségbeli különbség a 2 liga között.
Ráadásul a fiatalokat sem akarom háttérbe szorítani, de így nehéz eredményes csapatot összerakni. Elsõ 5 forduló: 3 döntetlen és 2 vereség.

Remélem már csak jobb jön! <#vigyor5>
kiki888
Számomra megvan a megoldás: 2015 március, lemondtam a MU-tól és a gyengélkedõ, de egész fasza kerettel rendelkezõ Valenciához szerzõdtem, kíváncsi leszek mit alkotok <#eljen> <#wink>

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

Zenszkij
tedd fel a patchet, a virágbolti direkt ilyen egyszerû, épp csak a játék élméne veszik el :)

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

vortel
ez a játék eszméletlen!! :D még csak most próbáltam ki, mivel eddig lekötött a fifa meg az mw3, és nagyon meglepõdtem. 98 óta játszok a CM/Fm sorozattal, de ilyen kezdést még egyik játékban se produkáltam. Debrecennel kezdtem és minden féle infogyüjtés (recommended players, stb) nélkül 10 meccsbõl 9et nyertem (1 döntetlen) 37-6 a gólarányom. akárhogy rakom össze mindig nyernek :D elõzõ játékokban elsõ kezdéskor mindig küszködtem kicsit kisebb csapatokkal, de most szárnyalok :D qva jóó :)

Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN

vitesse
Cagliarit ajánlom, bár elsõ évben nincs nagyon sok pénz, 6-7 millió, de jó a keret nagyon, sok fiatal tehetség. Második évben 22 millió körül kaptam már igazolni.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"

LasDen
hollandoknál is van pénz....olaszba genoanál van azt tudom...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kiki888
Jaigen, azt kihagytam, hogy PL undorom van már <#nevetes1> Egész eddig MU-val toltam szezonokat, már uncsi, bármi lehet, csak francia liga ne, attól hányok :) holland, portugál, spanyol, német, olasz mind játszik, sõt még a ruszkikat is bevállalnám :)

'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'

LasDen
premier league csapatok többségénél 10-30 milliók vannak szezononként....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kiki888
Srácok, tudtok valami kis/középcsapatot, ahol van lóvé dögivel és érdemes kezdeni? <#idiota>

Szycsu
Azt adom xD

Les Dogues

gilgames00
Értem köszi a választ,de a magyar NB3-as csapatokat be lehet tenni a játékba?!

<#taps>
Zenszkij
akkor ezért ilyen kevés a hozzászólás, a sok mesternek be kéne iratkozni nyelvtanfolyamra :D

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Magic Boy
Nem mûködik.

Azért nem is fejezték be a Magyarosítást a készítõk, mert az újabb patch-ek mellett nem mûködik a munkájuk és még nem jöttek rá, hogy hogy lehetne megoldani, hogy mégis mûködjön.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

gilgames00
Hi, mûködik a magyarosítás a legújabb patch mellett?eredeti a játékom!köszi

kiki888
Csatárként talán Poacher, de nálam balszélsõként Inside forward - Attack szerepkörben jól tolta!

Én is Málagával vettem meg és kb. 20 meccsen ha 1 golt rugott.

lokika28
Hali
akinél játszott már muniain milyen szerepkörben játszattátok?? megvettem málagába de nem muzsikál fényesen:S

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Fisicofan
Üdv!
Némi szünet után ismét nekiálltam a játéknak, a Fradival, 2 forduló van hátra a bajnokságból, a Loki sajnos már bajnok, de izgalmas lesz a vége így is, ilyen idényt még nem futottam mióta FM-ezek.

Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Szycsu
Helyzetjelentés LOSC Lille Métropole 2010/2011
7-tel a vége elõtt 3 esélyes a bajnokság, BL-ben Man UTD - Chelsea, Roma - Real Madrid, EL-ben Juventus - Palermo, Tottenham - LILLE párharcok! Jó utolsó 2 hónapnak nézünk elébe!

Les Dogues

horrorpops
ahány játékos hiányzik a 4/8 listáról, annyival kevesebbet nevezel be.
pl. ha 6 az országban nevelkedett van (tehát kettõvel kevesebb, mint kéne), akkor nem 25, hanem csak 23 játékost nevezel be.

blüh im ganzen dieses glückes.

Fyrex
akciógólt sztem még nem is kaptunk a szezonban

Avanti Crociati!

Fyrex
kezdés

Avanti Crociati!

LasDen
velem is elõferdült...én elmentem szabira :D

Rudee
Tartalékok vagy ifik közül nevezz, azok közt biztos van saját nevelésû.

Szar Bayern, szar Bayern :)

a vasassal vagyok, le kéne adnom a játékoslistát a BL-re és ott vannak olyan követelmények h 4 olyan játékos aki vasaba játszott nemtudom pontosan meddig, meg 8 olyan aki.... gondolom tudjátok mire gondolok.. na most nekem nincs meg a megfelelõ számú játékos ehhez...mit tudok most tenni??? mert így nem is enged tovább a játék..
Szycsu
Szerintem szép teljesítmény, akármelyik csapattal komoly eredményt elérni. De, ha ajánlanom kéne, akkor Angol 4. osztály, Swindon. Nagy kedvenceim

Les Dogues

Fyrex
nah végre kezdtem egy új gémet

Avanti Crociati!

Sziasztok! Tudtok olyan csapatot ami 4.-5. osztályban szerepel és sikerre lehet õket vezetni?:)
ja, a personal fülnél azt hiszem lent az ország mellett miután elérte a határt vártam hogy eltûnjön a WP felirat, de semmi.
így újra kiküldtem még 1 évre, nagyon béna lehet a nyelvtanulási ability-je
Vazzzeee... Tényleg, igazad lehet...
Bár azt akkor sem értem, hogy mért kell neki megint munkavállalási engedély, amikor nem országot, csak klubbot vált?!
zorrobomber
Nem random, mert nem mindegy hogy MIKOR volt 46-szoros válogatott.