Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Remélem nem haragudtok meg, ha teszek egy "reklámot". :)
FM Hungary Offline Challenge
Akinek van kedve csatlakozzon. :)
http://onlinefm.hu/ - Football Manager letöltések, hírek, ligák
Kezdtem egy karriert a Feyenoord gárdájával. Szimpatikus, és nagy múltú klub, szeretném õket felvirágoztatni. Ami nem lesz egyszerû, mert a keret nem a legerõsebb, és ott van ugye az Ajax, a PSV, a Twente és az Alkmaar is.
Bár rengeteg fiatal tehetség van, pénz alig van - 170.000 euró az átigazolási keret, a fizetési keret pedig teljesen ki van használva (120.000/hét), ráadásul tetemes tartozás is van 2014 nyaráig, ami havi 1,1 millió eurót emészt fel - és még nemzetközi kupában sem indulnak...
Tanácsokat szeretnék kérni, van esetleg valaki, aki játszott már velük? Ennyi pénzbõl kit érdemes leigazolni?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
Az Újpest név megint szép lesz, méltó régi, nagy híréhez...
www.smart-bus.hu
hüje vagy hamán szép nem!4
Üdvözlet!
Most 2021.07. et irunk és semmi nem történt ezügyben....nincs épitkezés...
hogy van ez?
ötlet valaki?
köszönöm,szép napot
Üdvözlet!
Szép idénykezdet Parisba <#idiota>#idiota>
Átigazolások (Jelentõs változás télen történt)
A bajnokság kezdete elõtt a média a 4. helyre várt minket. Nem volt FM-es tapasztalatom ezért én a felsõ háznak is örültem volna. Utolsó forduló elõtt még 3 esélyes volt a játszma, sõt...
Tabella
... 72. percig zsebünkben érezhettük az aranyat, de a Marseille 2-0-ról fordítva behúzta Caen-ben a meccset és a bajnokságot is.
Hozzá kell tennem, nem a nagycsapatok ellen (OM, Lyon) ment el a bajnokság, hiszen
Meccsek 1 / meccsek 2
Lyon-t oda-vissza vertük, míg az OM ellen két, 2-2-es döntetlen idegesített fel. Mindkettõt behúzhattuk volna..
Európa Liga:
Ebben az évben tényleg minden szemétségét kitapasztalhattam a játéknak...
EL meccsek
Tottenham elleni visszavágón 4. percben kiállították Mavuba-t, onnantól kezdve csinálhattam akármit... (Késõbb Õk nyerték a sorozatot, Chelsea a Real ellen a BL-t)
Hazai Kupák:
Nincs mit hozzáfûznom, mindkettõbõl hamar kiestünk, összesen 1 fordulót mentünk...
Végén a csapat keret
A tavasz során Sow sérült volt 3 hónapig és a góllövõ cípõt sem találta utánna, így lemaradt a gólkirályi címrõl.
Ha lesz igény, jövök a következõ szezon beszámolójával is, bizakodva, hogy immáron a BL-ben vitézkedünk!
Kösz a figyelmet!
Les Dogues
www.smart-bus.hu
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
www.smart-bus.hu
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
Sheffiled Utd. 4. szezonom végre a hõn áhított Premier Leagueban.
Hihetetlen a színvonal és játékosminõségbeli különbség a 2 liga között.
Ráadásul a fiatalokat sem akarom háttérbe szorítani, de így nehéz eredményes csapatot összerakni. Elsõ 5 forduló: 3 döntetlen és 2 vereség.
Remélem már csak jobb jön! <#vigyor5>#vigyor5>
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Az vesse rám az elsõ követ, aki nem fél hogy utána pofán verem! | PSN: vortel | XBL: vortel8HUN
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott esõ is még meleg volt"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
'Gigabyte GA-P35-DS3L, q8200-2,7GHz (Cooler Master Hyper TX2) , 4GB DDR2, HD6770'
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Azért nem is fejezték be a Magyarosítást a készítõk, mert az újabb patch-ek mellett nem mûködik a munkájuk és még nem jöttek rá, hogy hogy lehetne megoldani, hogy mégis mûködjön.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
akinél játszott már muniain milyen szerepkörben játszattátok?? megvettem málagába de nem muzsikál fényesen:S
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
Némi szünet után ismét nekiálltam a játéknak, a Fradival, 2 forduló van hátra a bajnokságból, a Loki sajnos már bajnok, de izgalmas lesz a vége így is, ilyen idényt még nem futottam mióta FM-ezek.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!
7-tel a vége elõtt 3 esélyes a bajnokság, BL-ben Man UTD - Chelsea, Roma - Real Madrid, EL-ben Juventus - Palermo, Tottenham - LILLE párharcok! Jó utolsó 2 hónapnak nézünk elébe!
Les Dogues
pl. ha 6 az országban nevelkedett van (tehát kettõvel kevesebb, mint kéne), akkor nem 25, hanem csak 23 játékost nevezel be.
blüh im ganzen dieses glückes.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Les Dogues
így újra kiküldtem még 1 évre, nagyon béna lehet a nyelvtanulási ability-je
Bár azt akkor sem értem, hogy mért kell neki megint munkavállalási engedély, amikor nem országot, csak klubbot vált?!