A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Solt
    "itt valahol elcsúsztunk az összehasonlítgatásban hogy mi fölösleges cukkolás, mert az hogy még nincs kint a játék az egy objektív tény, az pedig hogy nem próbálgatták a te szubjektív véleményed, amit én próbálok cáfolni, te meg erre cinikusan reagáltál, én meg nem értettem erre mi szükség..."

Objektív tény, amivel mindenki tisztában van, pont ezért jön át az ilyen megjegyzés "cinikusan", és pont ezért reagáltam én is cinikusan.

"most írtam le, hogy jelezték hogy tudják, és dolgoznak rajta."

Nem, nem ezt írtad... csupán jelezted, hogy foglalkoznak fele, és reagálnak a hibajelentésekre. De, ha ez így van, és valóban maguktól jelezték előre, hogy ismert a hiba, akkor nem szóltam. Bár akkor sem értem, hogy így, hogy kerülhet ki a kezük közül...

"ezt pontosan megteszi a játék, egyáltalán nem játszhatatlan, én november elején 4. helyen állok. egyébként meg semmilyen kötelező funkciója nincs a demonak, az marketing szempontból nyilván nem szerencsés minél több a hiba benne."

Egy szóval nem mondtam, hogy játszhatatlan. Nyilván nem kötelező vele játszani, de ahogy te is fogalmazol, egyáltalán nem szerencsés ilyen demóval előállnia egy ilyen csapatnak...

"most komolyan azért hirtelen szar lett a játék, mert van pár hiba a meccsmotorban?"

Hol írtam, hogy szar? Kritizáltam, mert nem értem, hogy ilyen alapvető hibával, hogy kerül ki valami a kezük közül. Nem egy "nyeretlen kétéves" csapat, van már tapasztalatuk bőven, erre egy olyan demóval rukkolnak ki, ami önmagukhoz képest csalódás!

Arról nem beszélve, hogy a játék gerince nem nagyon változott az évek folyamán, ergo ennek egyre jobbnak kéne lennie... ehhez képest... Nem írják újra minden évben, tehát nem értem, hogy több éves munka után miért érzem azt minden évben, hogy a nulláról indulunk?