A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• breckinridge
    A "demo-vitához":
    Per definiotorem a demonak szerintem a végleges verziót kellene tartalmaznia. A jelenlegi demo leginkább egy korlátozott, publikus béta, mint valódi demo. A demo, mintahogy a neve is mutatja (demonstration, demonstrator) ízelítőt ad a játékból. A közönség, rajongótábor is el van tévedve, mert korábban várja a demot, mint magát a végleges játékot. Nem lenne egyszerűbb ezt "public beta"-nak nevezni, aztán nem lehetne emiatt hiszti.
    Az megint más kérdés, hogy szerintem ez a demo még annyira bugos game engine-t tartalmaz, hogy még public betának sem szabadott volna kiadni. Szerintem.
    Más.
    A játék legnagyobb problémája szeintem a már sokadszorra átszervezett edzésrendszer. Látványosan nem tudnak kidolgozni egy jó edzésrendszert. A 2011-es nekem tetszett, szerintem inkább azt kellett volna tovább finomítani, mint kidobni a kukába.
    Az interfészt is mindig csak azért keverik össze-vissza, hogy rá lehessen fogni, hogy újítás, legyen miért teljes árat kérni érte. Kényszeres pótcselekvés ez. Kár mindig teljesen összekeverni. Inkább a taktikával kellett vona foglalkozni, mert eléggé merev, főleg a középpálya és a szélsők. Nem tudom feltűnt-e valakinek, hogy a legtöbb erős csapat által játszott 4-2-3-1-et (2 MC, AML, AMC, AMR, SC) nem lehet rendesen lemodellezni. Legalábbis nekem nem sikerült, pedig próbáltam eleget. Vagy a 2 DC előtt, vagy a szélen mindig hagy akkora levédekezetlen területet, amiből megél az ellen, nálam az MC-k sosem voltak jók. Az AML-AMR pedig nem védekezik rendesen.