Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kölcsönadással meg úgy szívtam meg, hogy én is a belga papírokban láttam a mentsvárat és leigazoltam egy DM-t, akit ugye nem tudtam játszatni a szezonban, viszont kölcsönben sem akart menni sehova, BÁRKI hívta... amikor meg eladtam, mert folyamatosan sírt a szája és csapta szét az öltözõi hangulatot, akkor meg mindenki (szurkoló, vezetõ, játékostársak) elkezdett pampogni, hogy mért tettem?! <#idiota>#idiota>
Szal egyelõre nekem ez randomnak tûnik... <#rinya>#rinya>
(nekem legutóbb az egyik játékos azért nem kapta meg 3 év után, mert még nem beszélte a nyelvet még alapfokon sem, kretén)
Elsõ évben feljutottunk a Champions League-be, majd egy év újrapróbálkozás után sikerült megnyerni a bajnokságot és osztályt lépni! 😊
Közben a tavasszal tulajdonosváltás is volt, így rendezõdtek az anyagi dolgok, bár az új vezetés a bajnoki cím ellenére SAJÁT embert akart hozni, a szurkolók mentettek meg. (eddig nem tapasztalt életszerû formula volt ez a játékban 😊 )
Abban tudnátok esetleg ötletet adni, hogy a munkavállalási engedély megszerzésének vannak-e kritériumai? Mert eddig nem vettem észre semmi összefüggést... nem számít a kor, a válogatottságok száma, a nyelv, szal egyelõre úgy tûnik, hogy lutrira adják meg, szerintetek ez így van?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Szar Bayern, szar Bayern :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Játékosmozgás annyi volt,hogy elment Alaba ingyen a Barca-ba,télen volt vele egy kis összetûzésem,nem akart hosszabbítani,aztán pár héttel késõbb beszéltem vele,és azt mondta hajlik a hosszabbítás felé,de az ügynöke mindig azt mondta,hogy jelenleg nem akar tárgyalni...így lejáró szerzõdésüként aláírt a Barcahoz 😞 Nagyon nagy penge volt a srác,sokra vihette volna a Bayernnél,de õ inkább elment padozni(??) a Barcaba <#szomoru1>#szomoru1> kaptam 55 milliót igazolni,ebbõl érkezett Ruben(középsõ középpályás,generált,19 éves Atletico nevelés,4.5 csillagot adott neki a scoutom pot abilityre) Eden Hazard,Neymar,és Paolo De Ceglie a padra,Lahm mögé. Most lesz még idén egy német szuperkupa a Leverkusen ellen,és egy európai szuperkupa az Atletico Madrid ellen,no meg majd télen a klub VB. Év végére ha meglesz a 20 trófea,akkor távozok a bajoroktól,és szerintem Anglia felé veszem az irányt.
Les Dogues
Szar Bayern, szar Bayern :)
Ilyenben még sosem volt részem és kurva gáááázzzz !!!!!!!!!!
.
FM07, Spanyol 3.osztály
.
Magyarokkal teletuzdelve indultam neki a bajnokságnak a Pájara Playassal. Elsõ meccsen sima 2-0 otthon, idegenben jöhetett a második fordulo.
NA MOST FIGYELJETEK
Hõsiesen védekezve kibirtuk a meccset 2-2vel 10 emberre, nyomok egy enter és az eredmények között mit látok : ALCORCON - PÁJARA PLAYAS 8-2.... ?????????????????????????????
És a meccs összefoglaloban is 2-2vel van vége a kilencvenedik percbben, ki érte ezt ????? Mit csináljak ??????????
Les Dogues
Les Dogues
Kösz a figyelmet 😄
Les Dogues
beszéljenek a képek.
igazolásoknál a fiatalokat preferáltam és hoztam is két kedvencemet. Toro-t és Nangist. mindketten vadállatok. mindig.
Nangis 17 évesen érkezett. egybõl a mélyvízbe dobtam. ez annyira bejött hogy a télen el is adtam Strellert.
emberünk amúgy gólkirály lett. szerény kezdés.
BL-ben nem mondhatni hogy könnyû csoportba kerültem. 5 pontot tudtam szerezni. hajszállal lemaradtam az EL rõl.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
Üdvözlet!
ötletek? csuszik az épitkezés 😊
köszi
Üdvözlet!
2-0 ide, majd 56-ban 2-1, 94-ben, 94-ben, szabadrúgásból 2-2 úgy, hogy +2 lett volna. Nem voltam ideges....
Les Dogues
BAJNOKSÁG
BAJNOKOK LIGÁJA
KUPA
szomorú vagyok a 2. hely miatt a bajnokságban,gondolkoztam is azon,hogy szezon végén lemondok,de így hogy a kupát lehoztuk,meg a BL-t is,így még 1 évet minimum maradok,újabb 3 trófea jöhet még idén(német szuperkupa,európai szuperkupa,klub vb),remélem 2016 január 1.-én már 17 trófea lesz a nevem mellett 😊 elmegyek 20-ig,és utána továbbállok egy másik országba.
Ezelõtt pár meccsel, egy DVSC (1.hely) elleni rangadó (én 2. 5ponttal lemaradva). Az ember azthinné, hogy az FM ad egy kis jót, de végén rájön hogy nem. Kiállítanak 56. percben, végig kiegyenlített a párharc, veszélytelen mindkettõnk kapura. Majd, 90. percben fejelek szögletbõl egy gólt. De jó! Örültem, de 2 perces hosszabítást megtolta 4perccel, így a végén kaptak egy tizenegyest (megjegyzem, a gólszerzõ védõm lökte fel vonalon). Az állás 1-1, marad az 5 pont különbség.
Most lenyomtam még egy NB1-es Pápa mérkõzést (15.), ami 1-1 lett. Persze kapura lövésem 5x annyi, mint az övé. 5-24 a javamra. Nem értem. Bele kell törõdni, hogy a gép számok alapján ad és vesz el. És ami meg van írva, azt nem lehet elkerülni az FM esetében... :/
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
2, nekem is elég jó playa-k vannak és pont ezért nem értem. Naaa mind1, majd túléljük akkor valahogy.
Les Dogues
Nálam is ez szokott lenni. Van olyan idõszak, amikor ontják a gólokat a játékosaim, de eljön az is, amikor üreskapura is mellé lövik. Pedig minõségi játékosok. Velem is ez volt. Most 1 -2 hónapja (márc végén tartok) megtalálták a góllövõ cipõjüket. Mondjuk én évközben is igazítok a taktikán (fradival vagyok), illetve igazolok télen, ha nagyon jó játékost találok. Most jelenleg 2015 március végén tartok, BL-bõl kipottyantunk (tavaly nagy szerencsével bejutottunk a 8ad-döntõbe, de ott a MU 4-1-el kiejtett), most jelenleg az EURÓPA Kupában vonulunk. Elsõ kieséses meccs DNIPRO ellen, Tõzsér itt munkálkodik kölcsönben. 4-3-al jutottunk tovább. 2-1 majd 2-2
Megkaptuk ROMA-t, akik eléggé középmezõnyben szerepelnek a SERIA A-ban, lehet ez is az oka, vagy jól eltaláltam a mondandómat meccs elõtt és közben, mert elõször 3-1-re nyertem IDEGENBEN, majd hazai pályán megaláztam õket 3-0-ra.
Egyáltalán nem gondoltam volna, hogy bármi esélyünk is lenne. 10x szorzót kaptam média szerint, ellenben õk 1,2 körül. Most Sportingot sorsoltak nekünk, de túl álomszerû az egész.
Viszont pár dolgot nem értek most sem!
Elõzõ szezon is remek volt, mostani is jól alakul, mégsem jelentkeznek be nagycsapatok játékosaimért. Pedig nem akármit alakítanak. Ha viszont jönnek ajánlatok, akkor is max 2,5M font körül. Játékosok viszont ugyanúgy nem jönnek. Szóval vicc, de nem tudom az egész keretemet fiatal argentin/brazil légióra építeni, mert a bajnokságban csak 5 lehet a keretben.
Valaki írja meg priviben, hogy lehet ide képet úgy beszúrni, hogy az linként jelenjen meg, és nevet adhassak neki. (Köszönöm!)
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/