Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én se használtam sokáig, de mikor mondták a többiek, hogy ha 4 évre veszed, akkor sokkal több pénzed marad a kasszában, akkor elkezdtem kihasználni 😄
Forza Italia
nem szoktam részletet használni 😄
De lehet el kéne kezdenem 😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

90 percet végig nézem...mindég!..barátságost, bajnokit..mindet...nekem egy szezon kb 1-2hónap a valóságban...
ennyi pénzbõl ki lehetett volna hozni 100-120 milliót is, ha részletre veszed a játékosokat
Rudee
Átigazolási idõszakban próbáld meg újra kölcsönvenni.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Egyébként ti a meccset hogyan szoktátok nézni?

Mármint végignézitek mind a 90 percet? Vagy az extended verzióval nézitek? Vagy talán a key momentumokat nézitek meg? Csak kíváncsiságból kérdem. 😊

+lenne egy másik kérdésem is, loant hogyan tudok hosszabítani? Az egyik kulcsjátékosomnak nemsokára lejár a loan-ja, de nem láttam hol lehetne meghosszabbítani, megvenni meg nincs pénzem sajna...

FM2012 eladó olcsón, akit érdekel írjon pm-et <#eljen>
bakkerman
bajnoki
Bayern-Wolfsburg 7-2 Ribery(2),Pedro(2),Alaba,Rafinha,Van Buyten plusz Ribery 2 asziszt,Pedro 2 asziszt,Alaba 2 asziszt...óriási zsugát nyomtak a srácok,öröm volt nézni a meccs minden egyes másodpercét,ez az Alaba gyerek nagyon nagy játékos lesz,2 év Schweinsteiger padon fogja találni magát,Kroost már ígyis kiszorította! 😊 20 éves,és már 18 osztrák válogatottság van mögötte,nagyon vigyázok erre a srácra,el ne kallódjon,mert õ lesz a következõ Ballack-ja a Bayernnek!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
Bayern München 2011/2012

nyáron jött Christopher Samba 22 millióért(részletre),nem adtam el senkit. Bajnokság végig kiélezett volt a Kölnnel,és a Dortmunddal harcoltunk,végül mi lettünk a bajnokok,2. a Köln,3. a Dortmund. Kupát megnyertük az Augsburg ellen(akik egyébként kiestek). Bajnokok Ligájában csoportmásodikként mentünk tovább,16 között jött a Porto,2-1-es összesítéssel továbbmentünk(érdekesség,hogy a Rangers kiejtette a BARCA-t),jött a Milan ellenük 1-1-el,több idegenben lõtt góllal léptünk tovább,elõdöntõben Lyon következett,és itt jött a búcsú 3-3-as összesítéssel több idegenben lõtt góllal továbbment a Lyon 😞 .Télen kölcsönben elhoztam Di Mariat balszélre,mert nagyon sérülékeny volt õsszel Robben,és ez nagyon jó döntésnek bizonyult,bajnokságban(amikor a holland sérült volt) hátán cipelte a csapatot,de nyáron visszament Madridba. Most van 2012 augusztusa,eladtam Contentot,és Petersent,és érkezett Hamit Altintop 4 misiért,Lucas Barrios 9 misiért,és Pedro kölcsönbe 2,7 misiért,10 milliós opcióval. A célok változatlanok,bajnokságot,kupát meg kell védeni,BL-ben minimum top8.

Forza Italia
Nos sikerült elég jól elköltenem az 55 misit. Persie érkezésének nagyon örülök. Bár félek h megsérül azt cseszhetem.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
Na kaptam 55m igazolni. Kíváncsi leszek kit tudok elhozni

Forza Italia
Nos befejeztem az elsõ szezonom. A bajnokság eleje valami katasztrófa volt, közünk nem volt a meccsekhez. AZtán szép lassan jöttünk felfelé, majd sikerült 6 játékosomnak is komolyabb idõre lesérülni. De a végén azért az 5. hely meglett ami EL ér. A meglepetés az volt h a csapat húzó embere a mindössze 18 éves Paco Alcazár volt 19 gól és 15 gólpassz. Viszont a védelemmel valamit kezdenem kell mert ez katasztrófa.

Darthmushroom
új patch-be am Rangers pontlevonása is benne?

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Forza Italia
Malagánál mennyi lóvé van a 2. szezonba??? Aki járt már ott és esetleg emlékszik rá az írja meg léci.

DONGUBA
nem hiszem...en sem talalom hol kene a sion bunteteset berakni

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

egy kérdés:

editorral meg lehet csinálni a jelenlegi premier league állás úgy hogy már csak 8 forduló van hátra? persze a valós sorsolással. (egy poszt alapjául szolgálna az útwenger blogra. )
Forza Italia
hát én egyenlõre szenvedek a csapattal. Lesérül mindenki a meccsek elött. Gólt meg rengeteget kapunk.

Forza Italia
Jól kezdõdött a felkészülés. 2 meccs 2 sérült. RVN és Bouanotte

Forza Italia
nos két fiatalt vettem.

üdv. én a Monacoval játszom, 3. szezon közepén járok.
1. szezonban feljutottunk, 2. szezonban 16. hely,a mostaniban pedig 3. helyen állunk 22 meccs után.
ha érdekel, akk rakok majd fel képeket

Forza Italia
köszi. A képekkel meg majd jövök

Krisz018
Itt a taktika: https://rapidshare.com/files/725704035/Málaga_4-2-3-1_ver._3.0__Málaga__Márc._2012_.tac Sok sikert !!

Forza Italia
Én kettõjük mellé Van Wolfswinkel-t nézem ki. Taktikát elfogadom 😊😊😊

Krisz018
Én Rondón-t és Van Nistelrooy-t cserélgetem (: nyáron bepróbálkozok egy Torresel 😄 a házi góllövõ listát pedig Cazorla vezeti 😄 ha kell egy jó taktika akkor szólj és elküldöm (: nálam nagyon jól mûködik (:

Forza Italia
én egy jó csatárt akarok azon kívül pár fiatalt azt kész 😊

Krisz018
Még nem de majd nyáron bepróbálkozok valami nagy név leigazolásával.

Forza Italia
valami nagy név érkezett hozzád???

Krisz018
Én is velük kezdtem egyet 😄

Forza Italia
pont egyre gondoltunk. Pont most agyaltam azon h kéne egyet kezdenem velük 😄

Krisz018
Málaga

Forza Italia
Kezdenék egyet csak fogalmam sincs kivel 😄 😄
Tippek??? Valami középcsapatra gondoltam ahol azért nincsenek anyagi gondok.

Szycsu
Srácok, húzzatok bele, beszámolókat akarok olvasni 😄

Les Dogues

bexinho
Nálam is mai napig elõjövõ probléma. Bár már én se idegesítem fel magam mindig ezen. Igaz egy Leverkusenen könnyebben túl tenném magam, mint egy Mezõkövesden (akit széjjel sz*patnak a ligában). 😊

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Gondoltam csinálok egy MLS csapatot,de a tetves editor "átláthatatlan" lett..másnál volt ilyen?
bakkerman
szeretem amikor van 31 lövésünk,abból természetesen 25 távoli,van 4 ziccerünk,ellenfélnek ellenben 7 lövés,abból 6 távoli,1 ziccer,labdabirtoklás mi javunkra billen,és az eredményt ugye ilyenkor nem is kell magyarázni: Bayern-Leverkusen 0-1 köszipuszi. régebben még felhúztam magam az ilyen meccseken,ma már csak legyintek,jöhet a következõ meccs.

bakkerman
nálatok volt már olyan,hogy valaki 6 aszisztot adjon? 😄D nálam most Robben adott 6 gólpasszt,és lõtt 2 gólt a német kupa elsõ fordulójában,9-0 lett a vége.

Egy ilyen jött már a múlt héten is, de akkor még nem sikerült megoldaniuk... most már viszont jó! 😊

www.smart-bus.hu

ma jött egy hotfix, 12.2.2 javítja a magyar ligás hibát.

Huni92
Új fajta offline bajnokság (challenge széria inkább) indult az fmhungaryn, ha érdekel valakit. 😊

Magic Boy
Én sokszor továbbadom ingyen a kissebb értékû játékosaimat, csak, hogy fejlõdjön a bajnokság!

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

LasDen
Purches-szel már ez volt a 3. klubunk...Swansea, Hull és Genoa...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

bakkerman
de a poén az,hogy én már jártam úgy,hogy utána a következõ klubomhoz felakartam venni azt aki dolgozott velem még elõzõ klubomnál,és azt mondta nem érdekli 😄DD

LasDen
isten vagyok 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gabber_saviola
Ó, már az elsõ évben megnyertem mindent 😄dd (bl, el, eb, vb ... premierliga, serie a, spanyol bajnokság)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem tudom, hogy mennyire vagy tájékozott, de a magyar fociban nincs tartalék bajnokság, a tartalékok alacsonyabb osztályban indulhatnak, a Debrecené NB2-ben van, szóval kezdéskor
Szycsu
Bitedanke!

Les Dogues

bakkerman
nekem már az elsõ lépésnél megbukott a dolog,mert nem eredeti a játékom...próbáljam meg üriteni a cache mappát? :S

LasDen
nekem is volt hasonló....
de nálam ez segített...

"try going into Steam, right-click Football Manager 2012 --> Properties --> Local Files and Verify Integrity Of Game Cache. I had to do that twice, the last time my Save Game didn't load."

bakkerman
szétbasz az ideg! még tegnap este kezdtem egyet a Chelseavel,ma reggel 8 óta toltam a gémet,ki se léptem,már novemberben járok,bajnokságban szépen szerepelünk,BL-ben is,ligakupában is állunk még,és az elõbb kiléptem,visszamentem a játékba,és nem engedi betölteni...save game could not load ilyen buziságot ír ki...van erre valami megoldás? mert így egy egész délelõttnyi "munkám" megy ki az ablakon...basszameg <#falbav><#falbav><#kocsog><#boxer><#gun><#violent><#wilting><#wilting>

Sziasztok! A Debrecennel játszom, de valamiért nincs tartalék bajnokság pedig a fiataloknak kellene, mivel fiokcsapatot sem engedélyeztek, miért van ez? Valahogy be lehet kacsolni hogy legyen tartalékbajnokság?