Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha kölcsönadod, akkor is fejlõdik
LasDen
én az ifimet a csapatnál tartottam és 3 éven át fejlõdött. ma már az elsõ csapatnál van és 1-2 éven belül kezdõ játékos lehet belõle...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ha van egy tehetséges ifim inkább adjam kölcsön low ligába, hogy játsszon vagy maradjon a sokkal magasabb szintû edzési lehetõségek miatt ahol nem játszana 1 percet se..?
a steam letölti automatikusan
Sziasztok!

Tudna valaki linket adni honnan lehet letölteni patcheket a játékhoz?Elõre is köszönöm.
vezetõségtõl kell kérni
Lassan a bajnoki hajrá jön.Igyekszünk megkaparintani a 2.helyet😊
Gyepszõnyeget hol tudok cserélni ? mert eléggé elvan kopva . Angol a játékom szóval ha valaki tudna segíteni pontosítson köszi 😊
bakkerman
alapjáték 😄DDDDDDDD

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
kösz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Mor3llo
A 21. században vagyunk, illene már információt szûrnöd 😄

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

OFF-ba nézz be...

www.smart-bus.hu

LasDen
kapus edzõt akartam keresni.....

LasDen
Ez az új patch asszem nem lett a legjobb....eddig nem volt most meg már a 3. crash dumpnál tartok és úgy néz ki, nemtudok se játékost se edzõt keresni, mer meghal a gém....

Nobakht itt van "számolatlanul" verte az elõzõ 2évben a gólokat,de idén még nem mutatta meg magát a góllövõk között 😊 Az elsõ évben: 24/13, a másodikban:27/14
Idén a gólfelelõsöm a Feyenoord-ból: Rafail Asbuchanow már tavaly AMC-be 15/7 volt a mérlege töménytelen gólpasszt jegyzett mellé😊
grat,így tovább 😄 régebbi fmekböl ismertem pár jó játékost,scoutjaim mondták h nem ütik meg a 3.osztály szintjét (JUngwirth és ghasemi-nobakht v kicsoda volt) de nélkülük esélyem se lett volna feljutni,probálj 1-2 ilyet találni sokat segíthetnek.. 😄 mi az a baj hogy sehol se megyünk.. 😄

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Grat 😊 Én most erõlködök a Jügesheim csapatával,és az 5.és a 4.ligát is sikerült elsõre kipipálni.Most indult a 3.liga,és az igazolások most nagyon lutrira sikeredtek.Mivel elég kókler a csapatom,ezért nagy neveket nem tudtam igazolni,így a magyar piachoz fordultam.Rengeteg Magyar játékost igazoltam a keretembe,de a kérdés az,hogy mire megyek velük 😊 Idegenbe bukdácsolunk nem picit,de hazai pályán nagyon megyünk😄

végülis 1 kontrából nyertünk de azért.. 😄

kiesési rangadó,ha kikapunk ki is esünk asszem,4.percbe piros lapot kapunk és ellenfélnek tizi,persze h nem volt az,ez meg les? bombagólt lött a játékosom... (aki a játékos mellett van,középen õ kapta a labdát..) kiakaszt ez a játék,és elég sokszor ellenünk fújnak...

Legújabb... engem is kínoz a Barcelona... nem úgy van, hogy bedobálom õket a kezdõbe, oszt 3:0 ide...

www.smart-bus.hu

de ez a legeslegújabb patchel vagy az alapjátékkal mert legújabbal nehezebb elvileg
bakkerman
na Arshavint eladtam Citynek 4 misiért,Chamakh is valahova aláfog írni,érte 7 misit kapok,visszajöttek kölcsönbõl Vela,Bendtner,középpályán idén már teljes szezonra(remélem) használható lesz Wilshere,nem lehet más cél mint a bajnokság,meg az FA kupa

bakkerman
na én dobok egy cáfolatot erre a hûdekönnyûagém témára,Arsenallal letoltam az elsõ évemet,és 5.-ek lettünk!!!!!! ligakupát megnyertük,FA kupában negyeddöntõ volt a vég,BL-ben pedig az elõdöntõig mentünk. tavaszra elfogyott a csapat(IRL),hiába vettem kölcsön télen Afellayt irányitó posztra,nem volt vezéregyéniségünk,van Persie rugdosta a gólokat,ennyi. Arteta,Arshavin,Rosicky,Chamakh vicc kategória,Walcott még elmegy egynek...megvettem véglegesen Afellayt 8 misiért,és jönni fog júliusban Llorrente 33m€-ért,így hátha letudom venni a terhet RvP-rõl! a védelemmel nincs gáz,ott megvannak az emberek,kapuba Sesnyi(nem tudom a nevét sose...bocsi) állat,7x volt a meccs embere 55 tétmeccsen,védelem is jó Sagna-Merte-Vermaelen-Santos négyes amikor így együtt pályára küldhettem õket,asszem 2-3 alkalommal kaptunk ki csak. a bajnokságban a sok döntetlen ölte meg a dobogós reményeinket,18 gyõzelem,14 döntetlen,6 vereség,nagyon rossz mutató...na nem baj,jövõre csak a bajnokságra kell koncentrálni(EL-bõl kiejtem magunkat direkt),és cél a bajnokság

Nem csak a bajnokság,az elsõ évben behúztam az EL-t csont nélkül. Köszi a segitséget, akkor marad a patchelés, gondolom a régi mentés elveszik.

Zenszkij
Ezt aláírom én is. Habár kiscspatokhoz semmi kedvem, de azért vicc, hogy a Manchester Uniteddel 20 forduló alatt összesen 6 gólt kaptam, a bl-t is meg a kupákat is beleértve. Minden meccset megnyertem. City-t idegenben 0-6ra, Arsenalt otthon 7-1-el abszolválva. De mivel a régi peccsel kedztem ergo újra kéne töltenem.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

azért a CSZKA-val az orosz bajnokságot nyomni nem valami eget rengetõ kihívás, de tény, hogy mintha könnyebb lenne a játék
bakkerman
könnyebb az alapjáték az elõzõ évekhez képest,rakd fel a 12.1-es patchet,vagy a legújabbat,és "benehezül" 😄D

ha jól tudom akkor az alap FM12 lett nagyon gyenge. És az 1-es peccs már nehezít rajta nem is keveset(de lehet a 2-es). Remélem jól tudom.
Olvastam itt a fórumban valahol, hogy valamelyik peccsel nagyon könnyû lesz a játék, csak mert most a CSZKA-val játszok, és szinte minden meccsemet megnyerem, nem kell csinálnom szinte semmit. Most vagy én fejlõdtem ennyit, vagy a játék tényleg nagyon könnyû lett 😄 Lehet újabb peccset kéne felraknom?

Huni92
szar dolog a lustaság 😊

LasDen
egy fiatal srác...Salvatore Soli....a nevérõl mindig a maffiózók jutottak eszembe...😄

ki az a keresztapa? <#idiota>
nájsz 😄 <#taps>
LasDen
ac milan bekaphatja....😄

Zenszkij
LOL, csak 2015-ben, szégyen 😄

Zenszkij
aham..én elsõ évben megnyertem a Fradival mindent, a Premier League-t, meg a FA kupát is. Csak lusta vagyok a photoshopot bekapcsolni.

meccs közben legfeljebb annyit változtatok a taktikán, hogy beállunk védekezni vagy támadni ezerrel. (overload) félidõben legtöbbször nem mondok semmit, mert ha megdicsérem õket, akkor elbízzák magukat és oda a meccs. van is egy mondás hogy: nyugtával dicsérd a napot. a játékosokat pedig csak meccs után. 😄 ha netán szarul állunk félidõben, akkor persze lebaszom õket. sajtóval nem foglalkozom, ez az egyetlen, amit mindig az asszisztensemre bízok. a taktikához még annyit hogy nagyon fontos, van egy bevált alap taktikám amit már a tavalyi játék óta használok és ezen már csak apróságokat változtatok és igazítom az aktuális menedzselt csapathoz.
bexinho
Nagy grat! Izgalmas meccs lehetett. Feltehetek egy kérdést? Meccs közben te szoktál taktikát váltani? Mert én bármit teszek (csere, taktika módosítás, egyéni utasítások), ilyen bravúrt nem érnek el (még ha az öltözõi hangulat 80-90% on van). Bár hozzáteszem, nem egy real ellen játszom még. 😊 Mennyire fontos a sikereidben a taktika, meccs elõtti, közbeni utáni hozzászólásaid, sajtóban való megnyílvánulásod = ezeket így %-ban összefoglalva, ha lehet így.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bakkerman
gecc és ez is Real-Frankfurt volt 😄DDDD jó a játék 😄D

volt már 10 is 😄 mondjuk nem ma 😄

bakkerman
BL döntõt 9 kilenc gól...na ezis mekkora kibaszott nagy bug már tejóisten...ilyet se fogunk a valóságban látni! 😄DD Amúgy óriási grat!!!

védelmi hibák tönkelege...mindkét oldalon...5-4..szép,gratulálok!
Eintracht Frankfurt, 2014/2015

igazolások
keret

bajnokság
meccsek 1 meccsek 2
statok

német kupa meccsek
elvesztett döntõ... (cserék játszottak, nem mertem alapembereket kockára tenni a bl döntõ elõtt néhány nappal.)

csoport
meccsek
nyolcaddöntõ
negyeddöntõ
elõdöntõ

DÖNTÕ (lesz majd videó is, csak ennyi gólnál és az én netemnél fél óra mire kimenti és feltölti yt-ra...)

najó, legyen európa liga, csak azért merek ilyeneket mondani, mert letöltöttem ezeket a kiegészítõ ligákat, tre penne manager, embertelen mi van ott, de te lehet tudnál valamit kezdeni
esélytelen 😄 de tényleg
Geo, pls kezdj san marinoban vagy andorrában és ha 10 éven belül Bl-t nyersz küldök postán 10 ezret.<#wink><#eljen>
tavalyiba toltam a crvenával én is😄 de túl könnyû volt azt végülis abbahagytam... még az uefa kupából romát is kiejtettem😊 kb ez volt a tavalyiba a legnagyobb sikerem 😄