A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
StillAwesome #84757 Coventry City
1. szezon:
- Az angol másodosztálynak megfelelő Npower Championship küzdelmeiben 17. helyre jósolt Coventryvel indultam neki a szezonnak.
Az érkezők: Ahmed Soukouna, Németh K. Strestik (Győr), Nadal, Kádár (kölcsön, Newcastle), Tóth Balázs (Videoton), Kanta (Mtk).
Mindenki bevált az érkezők közül, a kezdőm így nézett ki: Murphy - Kádár - McPake - Wood - Cranie - Tóth - Clingan - Kanta - Strestik - Nadal - Soukouna (Németh K.)
A szezon közben voltak döcögések a sérüléshullámok miatt, azonban a végén 3 fordulóval a vége elött behúztuk a bajnokságot, jegyet váltva így a Premier League következő évi küzdelmeibe. A bajnokságból a Blackpool és West Ham jutott még fel. A kupákból hamar kiestünk, nem nagyon érdekeltek.
2. szezon:
- A csapatot elnézve erősítés nélkül valószínüleg könnyen kiesés lett volna a dologból, így nagy átalakuláson ment át a csapat az átigazolási szezonban.
Érkezett:
Bryan Ruiz (Fulham, átadó lista) 5,5M
Shaun Wright Phillips (QPR, átadó lista) 2,2M
Van Nistelroy (free)
Bosingwa (free)
P Ferreira (free)
Juhász R. (Anderlecht) 2,5M
Hargreaves (free)
Maniche , Rivaldo :) (free)
Landsbury (Arsenal, kölcsön)
Michael Turner (Sunderland, Átadó lista) 1.7M
Mignolet (Sunderland, Átadó lista) 1.2M
- Tehát kijelenthetem, hogy bevásároltunk rendesen, ennek tekintetében a jelenlegi kezdő 11 a következő: Mignolet - Ferreira - Turner - Juhász - Bosingwa - Tóth - Hargreaves - Landsbury - Ruiz - Wright - Nistelroy.
A teljesen új csapattal még a felkészülés közepén járok. A legérdekesebb meccs a Bolton 3:5 Coventry volt, amin az agyoncsillagozott Mignolet 3 potyát kapott.
Bajnoki nyitány a Liverpool ellen lesz, majd találkozunk a Chelsea-vel és a Man Utd-el is. Cél a bentmaradás, de titkos reményeim között szerepel a nemzetközi kupaindulást érő hely. Köszi hogy olvastad.
U.I.: Nem otthonról írtam, ha kellenek képek akkor holnap pótolhatom őket.