Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Next PC upgrade: 2022
Na mingyáááá linkelek... 😊)
www.smart-bus.hu
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
www.smart-bus.hu
http://www.amazon.com/SEGA-40833anager-20121-Football-Download/dp/B005WLRO4M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331240947&sr=8-1
www.smart-bus.hu
Egy páran toljátok a magyar bajnokságot... senkit nem zavar, hogy idegenlégiósnak számítanak az EU-s játékosok??
www.smart-bus.hu
http://www.fmscout.com/a-fm12-patch-1220.html
Switzerland
- Sion deducted 36 points.
<#wave>#wave>
SION -36 ponttal indul! nah ki tartja bent õket, azt meghívom egy sörre <#banplz>#banplz>
Next PC upgrade: 2022
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Valahogy tényleg össze kéne fogni, és bombázni a fejlesztõket... egyszer kéne megcsinálni, utána már minden évben jóval kevesebb munka lenne...
Emlékszem, hogy vártuk anno a magyar ligát is... soha nem hittük volna, hogy egyszer lesz, oszt mégis! 😊
www.smart-bus.hu
| #79706: én azt hallottam,hogy nem lesz az idei fmnek 100%-os magyarítása,mert a patchek miatt nem lehet megoldani
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
www.smart-bus.hu
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Magyarosítás müködik az eredetivel?
Köszi
az lenne a kérdésem, hogy nettel lehet csak játszani vagy net nélkül is?
1,5 évet kellett várnom míg az edzõközpontot felújítják, mire 4 hónappal a végezte elõtt lefújta a vezetõség. Remek. Sheffield + Anji a jelenlegi anyacsapataim. Igazolások megint nehézkesek lesznek.
Legnagyobb sztáromat 1,5M font-ért elvitték féltávnál, akit 350e -ért igazoltam még az elsõ évben: Wobay
Legjobb védõmet is elvitték, de legalább kisajtoltam belõle némi fontmennyiséget: Klein 850e font (õ alapból a csapatban volt), illetve Otten-t 300e-ért.
Most a legnevesebb játékosom: Mads Laudrup, a híres Micheal Laudrup fia (ha jól sejtem), illetve a sokak által ismert, többszörös argentin csatár"sztárom": Luciano Figueroa (Boca, Genoa, River, Villareal, Birmingham, Tigre, 15/9 argentin válogatottsági mérlege).
Félév közben sikerült megszereznem 1M fontért egy generált brazil kapust, aki valószínûleg minden idõk legjobb GK-e lesz a Fradinak... remélem nem hazudik a szerb figyelõm.
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
Neked nincs ötleted, hogy a Fradinál miért idegenlégiós a Hakola, a Klein, meg az Otten? 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
A múltkor valakivel elkezdtük csinálni a magyar játékosok adatainak a javítását...
Röstellem, de nem tudom ki volt az! :S Azt is jó lenne befejezni, és továbbküldeni annak, aki a magyar bajnokság adatait küldi nekik tovább.
www.smart-bus.hu
am nézegettem új patch miket javít, háthogy ez a játék mennyi szartól crashel..😄
de a legviccesebb ez volt...😄
"
- Fixed issue that was causing A-league clubs to hire 23 year olds as managers."
Én nem beszélem ezt a csökött nyelvet, de, ha olasz fájlokat küldenek át, a csajomat ráveszem, hogy segítsen! 😄
www.smart-bus.hu
Cseh nyelven sem azért van, mert tízezrével adják el náluk... ( szerintem )
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Egyébként steam-n most csak 20ajró...
www.smart-bus.hu
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Mellesleg nálunk megint semmi javítás nem szerepel... úgy látszik minden rendben! Minden rohadt kavics nyelven elérhetõ már a játék, minden rohadt kavics ligát folyamatosan javítanak, nálunk semmi... foglalkozik egyáltalán vele még a részünkrõl valaki?
www.smart-bus.hu