Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
mivan?? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

grebber
Regisztrálsz! Kamu amerikai címet megadsz. Megveszed, regeled steamre, örülsz!

Next PC upgrade: 2022

😄😄

Na mingyáááá linkelek... 😊)

www.smart-bus.hu

LasDen
nem hiszek neked...szerintem hazucc...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

De, annak kezeli! Ha nem hiszel nekem, teszek róla képet! 😊

www.smart-bus.hu

LasDen
bár nem játszottam magyar csapattal de szerintem nem kezelik eu-n kívülinek az eusokat 😄

Srácok, próbálta már ezt valaki? Hogy mûködik?
http://www.amazon.com/SEGA-40833anager-20121-Football-Download/dp/B005WLRO4M/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1331240947&sr=8-1
Neked sem tûnt fel a Honvédnál, hogy az EU-s játékosok idegenlégiósnak számítanak? Vagy, Te melyik verzióval toltad?

www.smart-bus.hu

nem vágom az ottani viszonyokat, de nem valószínû. iszonyat ez a +30 pont hátrány.
LasDen
ennek az 500 meccsnek csak a 49%-át nyertem meg...nem túl jó arány...

Urak!

Egy páran toljátok a magyar bajnokságot... senkit nem zavar, hogy idegenlégiósnak számítanak az EU-s játékosok??

www.smart-bus.hu

Sziasztok , magyarosítani probálom az eredeti FM-et de nem engedi kiválasztom a magyar nyelvet és nem rakja át ötletek esetleg ?
te bent tudnád tartani õket? ez kajak durva
értem, köszi
jah nem nincs fent nekem se olvastam hivatalos changelistban itt :
http://www.fmscout.com/a-fm12-patch-1220.html

Switzerland
- Sion deducted 36 points.
<#wave>
danilo ott van? löksz róla egy képet? köszi! (nem tudom megnézni, mivel nem tettem fel az új patch-et és szerintem nem is fogom)
várom a beszámolóidat <#banplz><#violent><#mf1>
Kihívás elfogadva <#wow1><#hamm>
HOppá ilyen kihívást!!!
SION -36 ponttal indul! nah ki tartja bent õket, azt meghívom egy sörre <#banplz>
grebber
Aki sokalja a steam-es árat a 20 eurót az teheti is, ugyanis Amazon.com-on 1350Ft-ért lehet venni!<#taps>

Next PC upgrade: 2022

McFrost
Érdekes módon nekem nem lesz magyar, sõt ha rányomok a nyelvnél, töltés után el is tûnik a magyar opció.

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Nagyszerû! 😞(

Valahogy tényleg össze kéne fogni, és bombázni a fejlesztõket... egyszer kéne megcsinálni, utána már minden évben jóval kevesebb munka lenne...

Emlékszem, hogy vártuk anno a magyar ligát is... soha nem hittük volna, hogy egyszer lesz, oszt mégis! 😊

www.smart-bus.hu

bakkerman
igenigen,mûködik,asszem 87%-os,valahogy úgy

| #79706: én azt hallottam,hogy nem lesz az idei fmnek 100%-os magyarítása,mert a patchek miatt nem lehet megoldani

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

McFrost
Az a 11.26-ai? Az mûködik eredeti játékkal?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Tudni valamit arról, hogy befejezik-e 100%-ra?

www.smart-bus.hu

bakkerman
fmhungaryn fenntvan

LasDen
köcsög vagy...

McFrost
Merre van a mûködõ?

bakkerman
ha a "magyarosítás" alatt azt érted,hogy pirított vöröshagymával,és pirospaprikával beszórod a lemezt,akkor nem,de ha magyarításra gondolsz,akkor igen,mûködik.

Sziasztok!
Magyarosítás müködik az eredetivel?
Köszi
zorrobomber
van offline módja steam-nek

elcsábított ez a 20 euro-s ár, megvettem steamen..
az lenne a kérdésem, hogy nettel lehet csak játszani vagy net nélkül is?

szezon elején tartok,és már fent van a 12.2 patch...keresni akarok játékosokat+edzõket,és hiába kattolok rá...nem jön be a keresõ...jah és eredeti a játékom...
bexinho
2013 nyara, Fradival 2. szezonom. Nagy szerencsémre a tavaszi félév nem úgy sikerült mint a tavalyi évben, így sikerült 12 pontos elõnnyel zárnunk a tabellát év végén. Míg tavaly az 59 pontom csak 3. helyre volt elég, addig idén 65pontommal simán nyertem. Rájöttem, miként kell adni a motivációt, így az utolsó meccseknél szinte szárnyaltunk (mint az õszi félévben). Ezáltal BAJNOKSÁG+LIGAKUPA+MAGYAR KUPA behúzva. Sajnos viszont átigazolásra csak 250e font körül kaptunk, fizetés is csak 50e. Ez meglepõ, mert tavaly ennek a 2x-ét kaptuk átigazolási keretként, illetve a fizetések se voltak magasak (sõt)!!! Legjobban fizetett játékosom 2.100 font per hét, illetve még 2-en 1.300 körüliek. Ez jóval az átlag körüli, vagy mondhatni átlag átlaga, hiszen vidinél/dvscnél/gyõrnél nem egy játékos 3-4e-eket kap. Tehát a fizetés kézbentartása 82%-os volt, mint ahogy tavaly is magasan tartottam.

1,5 évet kellett várnom míg az edzõközpontot felújítják, mire 4 hónappal a végezte elõtt lefújta a vezetõség. Remek. Sheffield + Anji a jelenlegi anyacsapataim. Igazolások megint nehézkesek lesznek.

Legnagyobb sztáromat 1,5M font-ért elvitték féltávnál, akit 350e -ért igazoltam még az elsõ évben: Wobay

Legjobb védõmet is elvitték, de legalább kisajtoltam belõle némi fontmennyiséget: Klein 850e font (õ alapból a csapatban volt), illetve Otten-t 300e-ért.

Most a legnevesebb játékosom: Mads Laudrup, a híres Micheal Laudrup fia (ha jól sejtem), illetve a sokak által ismert, többszörös argentin csatár"sztárom": Luciano Figueroa (Boca, Genoa, River, Villareal, Birmingham, Tigre, 15/9 argentin válogatottsági mérlege).

Félév közben sikerült megszereznem 1M fontért egy generált brazil kapust, aki valószínûleg minden idõk legjobb GK-e lesz a Fradinak... remélem nem hazudik a szerb figyelõm.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

Pár hete vettem meg 20 fontért... nyalják ki! 😄

Neked nincs ötleted, hogy a Fradinál miért idegenlégiós a Hakola, a Klein, meg az Otten? 😊

www.smart-bus.hu

ez is vicces, annak 12,5 euro akinek már megvan (elajándékozni) akinek nincs meg az meg pengessen 20 eurot... teljesen reális 😄

Na aki vásárolni akar... 12,5 ajró a steam-n!

www.smart-bus.hu

Jut eszembe... a Cseh és Holland játékosok miért számítanak idegenlégiósnak az NB1-ben??

www.smart-bus.hu

Az igen! 😊

A múltkor valakivel elkezdtük csinálni a magyar játékosok adatainak a javítását...

Röstellem, de nem tudom ki volt az! :S Azt is jó lenne befejezni, és továbbküldeni annak, aki a magyar bajnokság adatait küldi nekik tovább.

www.smart-bus.hu

LasDen
akkor velük kell beszélni...😄

am nézegettem új patch miket javít, háthogy ez a játék mennyi szartól crashel..😄
de a legviccesebb ez volt...😄
"
- Fixed issue that was causing A-league clubs to hire 23 year olds as managers."

Én más nemi szervével nem akarom verni a csalánt, de akik eddig csinálták hobbiból, azok szerintem szívesen dolgoznának nekik egy tisztelet példányért, meg azért, hogy a nevük benne legyen...

Én nem beszélem ezt a csökött nyelvet, de, ha olasz fájlokat küldenek át, a csajomat ráveszem, hogy segítsen! 😄

www.smart-bus.hu

LasDen
akkor kell egy banda, akik mondjuk biztos megcsinálják évrõl évre és bombázni kell a segat/SI-t levelekkel és hátha meghallgatnak és lehet velük tárgyalni....

Az elég szomorú... mennyibõl tartana? Szerintem lenne aki egy tisztelet példányért megcsinálná, ha átküldenék neki a fordítani valót... csak ugye szarnak rá...

Cseh nyelven sem azért van, mert tízezrével adják el náluk... ( szerintem )

www.smart-bus.hu

LasDen
az soha nem fog megtörténni...😄

Én meg megfogadtam, hogy nem veszem meg amíg nem lesz gyárilag magyar, de nem bírtam ellenállni... rohadjanak meg! 😄

www.smart-bus.hu

DONGUBA
nem birtam mikor megjelent megvettem 10 papirert de mikor kijott a tort eladtam 8 ezerert😊))))......

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Tuti nem... az elõzõhöz sem volt.

Egyébként steam-n most csak 20ajró...

www.smart-bus.hu

DONGUBA
ya ertem...fantasztikus...meg jo h eladtam az eredetit mikor kijott a tort😄DDD.....nemtom erdemes -e letolteni...vagyis lesz-e hozza tores

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Kint van a 12.2.0!! 😊

Mellesleg nálunk megint semmi javítás nem szerepel... úgy látszik minden rendben! Minden rohadt kavics nyelven elérhetõ már a játék, minden rohadt kavics ligát folyamatosan javítanak, nálunk semmi... foglalkozik egyáltalán vele még a részünkrõl valaki?

www.smart-bus.hu

DONGUBA
? mi van?D😄😄😄