A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• Hegeace
    Sziasztok!

Így magas szintű klubfutball hiányában, úgy döntöttem írok egy beszámolót az éppen aktuális mentésemről.

A Tottenham csapatával kezdtem a játékot és egy lapra feltéve mindent keményen bevásároltam 4 éves részletekre. Első szezonban a cél egyértelműen a BL kvalifikáció volt. Hát ezt kicsit túlszárnyalva sikerült megnyerni a bajnokságot, főleg annak köszönhetően, hogy a nagy csapatok ellen nagyon jól tudott szerepelni a csapat. Télen kaptam is némi plusz pénzt igazolni amiből további sztárok érkezhettek. Az Európa ligát is behúztuk komolyabb ellenállás nélkül, a döntőben Hannover gárdája ellen sikerült nyerni 11esekkel. Félelmetes comebackekre volt képes a csapat ( 1-0 az ellennek, piros lap nekünk az első félidőben= 4-1es győzelem és hasonló finomságok ), de egyes meccseken pedig mintha elfelejtettünk volna focizni. Sajnos ki kellett használnom a keret teljes mélységét ugyanis a sűrű menetrend illetve a sérülések megkívánták ... ( május 5.-május 13. intervallumban 3 bajnoki, egy FA kupa döntő illetve egy Euro Cup döntő is megrendezésre került )

A 2. szezonban újabb 2 sztár csatlakozott a csapathoz, de sajnos lesújtott a BL újonc átok így csak 5. helyet sikerült megszerezni a bajnokságban, ellenben a BL-ben meglepve mindenkit 3-0ra vertük a Barcelona gárdáját a döntőben !!!

A 3. szezon csendes nyugalomban telt 3. hely a bajnokságban és hazai trófeák gyűjtése zajlott.

Jelenleg a 4. szezonban tartok, épül az új stadion gazdaságilag padlón a csapat sajnos de lassan lejárnak a részletek és secperc kilábalunk belőle.

Végezetül néhány kép:
    11-12

12-13

13-14

Sikerek:

Igazolások: