Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
Boavista - 2011/2012 - Portugál harmadosztály

A csapatot egy bundabotrány miatt sorolták vissza a másodosztályba pár évvel ezelõtt, majd 2009-ben onnan is kiestek, azóta vergõdnek a portugál harmadik ligában. Pénz az nincs, de legalább adósság igen.
Szóval nulla euróból kellett építkeznem. 13 játékos távozott és 13 érkezett, ezek közül csak Maro Esposito, Nelson Rivas, Matias Abelairas meg Matteo Sereni nevét említem meg, a többi úgyis noname.

A bajnokság színvonaláról mindent elmond a tabella.
30 meccs alatt 33 pontos elõny azért kemény. Itt úgy van, hogy 3 csoportos a harmadosztály, szezon végén meg a három gyõztes játszik oda-visszavágós alapon, és ennek a hármas csoportnak az elsõ két helyezettje jut fel a másodosztályba. Ezt a 4 meccses minibajnokságot is megnyertük, feljutottunk. Egyénileg is uraltuk a bajnokságot.

Ami a bajnokságnál érdekesebb, az a Portugál Kupa. Megvertünk 2 vagy 3 nagyon gyenge csapatot, aztán megkaptuk a Benficát. Kiálltak a cseréikkel meg az ifikkel, és szenzációsan játszva (^^) megaláztuk õket. A következõ körben jöhetett az Olhanense, és az igazság az, hogy itt is frenetikusan játszottunk, a statok is azt bizonyítják, hogy teljes mértékben megérdemeltük az elõdöntõbe jutást.
Ott aztán a Sporting Lisszabont kaptuk, míg a másik ágon Nacional Madeira vs Porto meccseket rendeztek. Idegenben szétkaptuk a minket alábecsülõ Sportingot, majd Portóban ismét hoztuk a már megszokott lenyûgözõ játékunkat, és hiába makkolt be két gólt a Sporting, bejutottunk a döntõbe.
A városi rivális ellen döntõztünk és szenvedtünk minimális vereséget. Ennek ellenére jövõre indulhatunk az Európa Ligában, mert a Porto BL-t érõ helyen végzett a bajnokságban. Annyit lehet még elmondani errõl a kupáról, hogy gyakorlatilag a nagy csapatok nem veszik komolyan és 16-18 évesekkel állnak ki meccselni.

A feljutás két dolgot eredményezett. A csapat megint profi futballklub lett, és bejelentették, hogy a Parma lesz a Milan mellett a másik anyaegyesületünk. Hogy mindebbõl mennyit fogok profitálni, még nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy nem sok Parma játékos fog eljönni kölcsönbe.
Cél innen is feljutni, lehetõleg bajnokként. Nem érzem olyan erõsnek ezt a mezõnyt, meg kell lennie.
A kupára idén is ráhajtok, az Európa Ligában meg lesz ami lesz. Egy csoportkörbe való bejutás már óriási siker lenne.

A végére még annyit, hogy van egy 30000 férõhelyes stadionja a klubnak, és a bajnokság során 4%-os volt a kihasználtsága. Valami 2600 lett az átlagnézõszám év végére, de ez a kupameccseknek köszönhetõ.
Pénz meg továbbra sincs.

És itt egy kép a csapatról is.

LasDen
nincs mit

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Kezdtem egyet a kedvenc csapatommal, az Arsenallal. Nyáron jól bevásároltam, összesen 94 millió € értékben igazoltam.. ennek meg is lett az eredménye, az elsõ bajnoki fordulóban egybõl egy rangadóval kezdtünk, a Manchester City ellen.. City-Arsenal

Majd szezon végén jövök beszámolóval, köszi ha elolvastad.
zorrobomber
bocs, lemaradt->11
múlt héten jött meg a 2012 zavvitól(~5k), de nincs szívem abbahagyni ezt a mentést 😊

Huni92
idén is harmadosztály, de nagyon gyenge a többi csapat. nemsokára hozok egy beszámolót, aztán meglátod mirõl beszélek 😊

Zorroember,
ez most a 11 vagy a 12? nem jötte rá a képeidbõl. Amúgy gratula!😊
Forza Italia
itt választhatsz

http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=cat&id=154

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

DONGUBA
melyik ez az update?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

szerintem felesleges, jólvan ez így
- 1 billentyûzet...

www.smart-bus.hu

zorrobomber
élmény volt így kikapni... eleve sárgák miatt el volt tiltva a magasan legjobb hátvédem és csatárom (Zayatte és Griffiths), aztán a piros, meg a gól 😊 ilovefm de tényleg

zorrobomber
2012ben honnan indul a Boavista? Tavaly ha jól rémlik 3adosztály, nem?

LasDen
kicsit nagy a kép....bocsi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ja igen el nyomtam..bocs...
Forza Italia
most ennek valahogy nagyon örülök 😄😄😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
ez sztem nem nekem szólt 😄😄

a w7es ugy mutatja h a proci olyan 10-20 százalékon mozog, a ram az olyan 60 % -on...nem tudom meg e érné át dobni xpre a gépet..akkor több ramot tudna a játék vinni..nem?
bakkerman
azt ne nézd,az egy scriptelt valami,nem a reális képet mutatja,inkább szedj le valami ram vagy proci ellenõrzõ programot,és azzal méregesd,hogy játék közben mi a szitu.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Forza Italia
Nos tegnapra ígértem a képeket de ez az közbejött így most felrakom õket.

Igazolások (35m kaptam a vezetõségtõl és a kiesés elkerülése a cél)

és egy kép az egyik barátságos meccsrõl

amin meg lepõdtem pl azaz hogy fél fél csillagon van a játék kezdetén a számitógép gyorsasága és az a másik..ami sztem a ram memóriát mutathatja...az elég gáz akkor...ha be pipálok egy ligát akkor le esik mind 2 fél csillagra... 😞
bakkerman
én az idei gémben mindig 1 ország 1 ligáját töltöm be,ahol kezdek,így (ha elakarok igazolni),akkor elég menetközben betöltenem plusz 2-3 országot,ahonnan várom az ajánlatokat.

Darthmushroom
CHEATER!! xD
am grat. boavistán én is gondolkodtam már, de még jó a fosó, hiába nyertem bl-t legjobb franciák (sakho,gameiro,griezmann) még szóba se állnak velem

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Huni92
És a shownak folytatódnia keeeell 😄

Huni92
A makkfaktor befigyelt itt is meg itt is 😄

Hali. Southendbe(Angol 4.osztály) tudnátok ajánlani jó ingyen igazolható játékosokat? 😊 Bármely posztra jöhet.
Elõre is köszi.
ok én is ugy saccolgattam..de mondom meg kérdelek titeket is....a terveim szerint meg inditom a szerb 1 ligát,a szintén szerb 2. 3. és 4. ligát. ez 14 db liga...báris papirforma szerint 14. 1 db 1. 1.2. liga, és 4 db 3, valamint 8db 4.liga...1 csillagot sem éri el a játék kimutatása a kezdõ menüben..remélem hosszutávon is menni fog szépen....
olyan 8-10 liga még játszható így
Kizárólag a bátorságodon múlik!

www.smart-bus.hu

nem,nem srácok, 2magos a proci...

igy e: 1800mhz dual proci, 2giga ram, 256 megás graf kártya meg 160 giga hard,windows 7 32 bites,nagy részletességen tolnám! Tehát a kérdésema következõ lenne: hány ligát merjek indítani?
LasDen
Gratula...😄

Budapest Honvéd, 2014/2015

Regnálásom során elõször tripláztunk itthon, BL-ben pedig idén is sikerült néhány veretes skalpok begyûjteni, bár a nyolcaddöntõnél tovább nem jutottunk. Jöjjenek a képek.

Csapat: átigazolások / keret

Bajnokság: tabella / meccsek 1 / meccsek 2 / statok

Magyar kupa: meccsek / döntõ

Ligakupa: meccsek / döntõ

Bajnokok Ligája: csoport / meccsek

azért kérdeztem, mert ha 2 magos lenne, akkor még egész tûrhetõen elfut, ha 1, akkor nem árt mellé egy jó könyv 😄
bakkerman
1 magosból is van 3200 Mhz-es,de neki valszeg 1 magos,és csak 1.8 Ghz-es,ami kurvakevés,én megérzem néha a évek múlását a 2 magos 3.2 Ghz-esemmel...

proci 1 vagy 2 magos?
mert ha 1, akkor ne sokat várjál tõle, az idei fm megeszi reggelire
bakkerman
3 ország 6 liga,max. a proci elég gyenge

srácok! amd 1800mhz, atiradeon 256megás graf kártya, 2 giga ram..windows 7..!!! Ma kezdeném a játékot,mennyi ligát merjek ezzel indítani? mennyit állítsak be h késõbbiekben ne legyen nagyon lassú? Álltalában nagy részletességen játszom....üdv
Forza Italia
Jó reggelt😊

A januári átigazolások után kezdek egyet a QPR csapatával. Átigazolások után jelentkezek képekkel is.

zorrobomber
kösz, valami ilyesmi a terv
Raúl gólja is korrekt 😊 <#worship>

Huni92
<#taps>
a zsidókat még egyszer tönkre kell verni, aztán lehet várni a februárt 😄

zorrobomber
csoport
meccsek
karácsonyfa taktik in action, és utólag is köszönöm annak aki Griffiths-t ajánlotta..<#vigyor1>

zorrobomber
nagygrat igyekszem nyomdokodban lépdelni 😊

Huni92
kitartást! 😊

Ilyenbõl ez volt Raúl 9. gólja az idényben 😄

hát nem tudom hogy tudtok ilyen nagy sikereket elérni,de hatalmas gratu (Y)

Na végeztem az elsõ Bundesliga szezonommal az 1.FC Heidenheim csapatával. Szurkolók nem pártoltak el a csapattól,minden meccsünkön hatalmas teltház volt az Albstadionba ahol nem mellesleg 6ezren férnek el😄D A csapat és a játék hatalmas katasztrófa volt... Hoztam 65x ausztrál nagy válogatottat,végén azon lepödtem meg hogy volt aki 1milliót kiadott érte... 1 játékosomra tudnám azt mondani hogy bevált, a svájci Gavranovic de hát tavasszal sérült volt... Az hogy egy bundesliga 3.ba se kiemelkedõ csapattal feljutni a bundás 2be és onnan azzal a csapattal a bundás 1be,és a fél szezonom arra ment el hogy ujra a az öregekkel álljak fel és maradjak bent... na jön pár képecske..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

az kész mák volt, nem biztos hogy megint szerencsém lesz
bakkerman
ha a Barcat elkaptad,akkor a Chelsea se lehet akadály 😊

bakkerman
amúgy az idei gémben feltünõen sok a kihagyott tizi,nálam a Lyonnál,amíg nem halt meg az a kibaszott mentés,Bastos és Lisandro lõtte a tiziket,és kb csak a 80%-át lõtték be...

zorrobomber
A steam automatikusan letölti

és hol lehet letölteni õket?