Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A csapatot egy bundabotrány miatt sorolták vissza a másodosztályba pár évvel ezelõtt, majd 2009-ben onnan is kiestek, azóta vergõdnek a portugál harmadik ligában. Pénz az nincs, de legalább adósság igen.
Szóval nulla euróból kellett építkeznem. 13 játékos távozott és 13 érkezett, ezek közül csak Maro Esposito, Nelson Rivas, Matias Abelairas meg Matteo Sereni nevét említem meg, a többi úgyis noname.
A bajnokság színvonaláról mindent elmond a tabella.
30 meccs alatt 33 pontos elõny azért kemény. Itt úgy van, hogy 3 csoportos a harmadosztály, szezon végén meg a három gyõztes játszik oda-visszavágós alapon, és ennek a hármas csoportnak az elsõ két helyezettje jut fel a másodosztályba. Ezt a 4 meccses minibajnokságot is megnyertük, feljutottunk. Egyénileg is uraltuk a bajnokságot.
Ami a bajnokságnál érdekesebb, az a Portugál Kupa. Megvertünk 2 vagy 3 nagyon gyenge csapatot, aztán megkaptuk a Benficát. Kiálltak a cseréikkel meg az ifikkel, és szenzációsan játszva (^^) megaláztuk õket. A következõ körben jöhetett az Olhanense, és az igazság az, hogy itt is frenetikusan játszottunk, a statok is azt bizonyítják, hogy teljes mértékben megérdemeltük az elõdöntõbe jutást.
Ott aztán a Sporting Lisszabont kaptuk, míg a másik ágon Nacional Madeira vs Porto meccseket rendeztek. Idegenben szétkaptuk a minket alábecsülõ Sportingot, majd Portóban ismét hoztuk a már megszokott lenyûgözõ játékunkat, és hiába makkolt be két gólt a Sporting, bejutottunk a döntõbe.
A városi rivális ellen döntõztünk és szenvedtünk minimális vereséget. Ennek ellenére jövõre indulhatunk az Európa Ligában, mert a Porto BL-t érõ helyen végzett a bajnokságban. Annyit lehet még elmondani errõl a kupáról, hogy gyakorlatilag a nagy csapatok nem veszik komolyan és 16-18 évesekkel állnak ki meccselni.
A feljutás két dolgot eredményezett. A csapat megint profi futballklub lett, és bejelentették, hogy a Parma lesz a Milan mellett a másik anyaegyesületünk. Hogy mindebbõl mennyit fogok profitálni, még nem tudom, de van egy olyan érzésem, hogy nem sok Parma játékos fog eljönni kölcsönbe.
Cél innen is feljutni, lehetõleg bajnokként. Nem érzem olyan erõsnek ezt a mezõnyt, meg kell lennie.
A kupára idén is ráhajtok, az Európa Ligában meg lesz ami lesz. Egy csoportkörbe való bejutás már óriási siker lenne.
A végére még annyit, hogy van egy 30000 férõhelyes stadionja a klubnak, és a bajnokság során 4%-os volt a kihasználtsága. Valami 2600 lett az átlagnézõszám év végére, de ez a kupameccseknek köszönhetõ.
Pénz meg továbbra sincs.
És itt egy kép a csapatról is.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Majd szezon végén jövök beszámolóval, köszi ha elolvastad.
múlt héten jött meg a 2012 zavvitól(~5k), de nincs szívem abbahagyni ezt a mentést 😊
ez most a 11 vagy a 12? nem jötte rá a képeidbõl. Amúgy gratula!😊
http://www.fm-base.co.uk/forum/downloads.php?do=cat&id=154
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
www.smart-bus.hu

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Igazolások (35m kaptam a vezetõségtõl és a kiesés elkerülése a cél)
és egy kép az egyik barátságos meccsrõl

am grat. boavistán én is gondolkodtam már, de még jó a fosó, hiába nyertem bl-t legjobb franciák (sakho,gameiro,griezmann) még szóba se állnak velem
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Elõre is köszi.
www.smart-bus.hu
igy e: 1800mhz dual proci, 2giga ram, 256 megás graf kártya meg 160 giga hard,windows 7 32 bites,nagy részletességen tolnám! Tehát a kérdésema következõ lenne: hány ligát merjek indítani?

Regnálásom során elõször tripláztunk itthon, BL-ben pedig idén is sikerült néhány veretes skalpok begyûjteni, bár a nyolcaddöntõnél tovább nem jutottunk. Jöjjenek a képek.
Csapat: átigazolások / keret
Bajnokság: tabella / meccsek 1 / meccsek 2 / statok
Magyar kupa: meccsek / döntõ
Ligakupa: meccsek / döntõ
Bajnokok Ligája: csoport / meccsek

mert ha 1, akkor ne sokat várjál tõle, az idei fm megeszi reggelire
A januári átigazolások után kezdek egyet a QPR csapatával. Átigazolások után jelentkezek képekkel is.
Na végeztem az elsõ Bundesliga szezonommal az 1.FC Heidenheim csapatával. Szurkolók nem pártoltak el a csapattól,minden meccsünkön hatalmas teltház volt az Albstadionba ahol nem mellesleg 6ezren férnek el😄D A csapat és a játék hatalmas katasztrófa volt... Hoztam 65x ausztrál nagy válogatottat,végén azon lepödtem meg hogy volt aki 1milliót kiadott érte... 1 játékosomra tudnám azt mondani hogy bevált, a svájci Gavranovic de hát tavasszal sérült volt... Az hogy egy bundesliga 3.ba se kiemelkedõ csapattal feljutni a bundás 2be és onnan azzal a csapattal a bundás 1be,és a fél szezonom arra ment el hogy ujra a az öregekkel álljak fel és maradjak bent... na jön pár képecske..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!