A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
geo91 #84376 FC HONKA ESPOO 2015
jelentős változások történtek a keretben, ugyanis jó pénzért eladtam a két, kiöregedőben lévő gólvágómat (savage és ortega) és felhoztam néhány generált fiatalt az ificsapatból és elkezdtem őket is játszatni. (idén is hoztam párat és el is adtam néhány régebben igazolt kevésbé tehetségest.) meg is lett az eredménye, itthon elég komoly szezont futottunk. sajnos egyetlen vereség mégis becsúszott, így a veretlenség odalett.
csapat:
igazolások
keret 1, keret 2 (a szezon utolsó meccse előtt készítettem hogy benne legyen a szerződése lejártával távozó 3 játékos is. örültem volna a gnanou marad, de sajnos későn jutott eszembe hogy tárgyalni kéne vele a hosszabbításról...)
bajnokság és kupák:
bajnoki tabella, gólkirály
ligakupa
finn kupa
bl:
a selejtezőben minden meccsünket megnyertük, sima volt a csoportba jutás, ahol a man.u. - sevilla - ajax trió várt minket. harmadik hely lett belőle, ez van sajnos. jövőre talán már a 3. kalapban leszünk, így talán könnyebb csoportba kerülhetünk és megnyílik az esély a továbbjutásra a bl-ben.
a szezon legjobbjai:
nincsenek szavak arra amit idén produkált, 74 gól 53 meccsen!
sajnos 3 hónapja sérült (a néhány bajnoki nem érdekes, de pont a bl csoportkört sikerült egy kivételével kihagynia...) és kb. még ennyi van a felépüléséig. lábtörés, tehát a sebességének és a fizikumának kampec lesz nem csak egy jó időre, hanem örökre... (legalábbis én így vettem észre az efféle sérüléseknél.) kurva nagy kár érte...
gueye helyettese, szépen helytállt
elsőszámú jobbszélsőm, rohamosan fejlődik
elsőszámú balszélsőm, nincs rá panasz ismaillal együtt szépen adogatják az asszisztokat