Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am, meg, ezek szerint ritka nagy balfasz vagyok XD Cityvel tolom 11-ben, legújabb patch: Fulham ellen 4-1 otthon nekünk, 5 nappal késõbb a világhírû szerb Red Star ellen, EL selejtezõben, otthon acélos 0-0!! Valamit tudok/tud a csapatom...
Les Dogues
+ teamtalk
sokkal erõsebb ellenfelek ellen mindig a calm/we are the underdogs... vagy nobody can expect... dumákat nyomom nekik. + néha passionate/i have faith in you-t is hozzácsapom egyéni utasításként minden egyes játékosnak. (csapatrészenként persze, úgy a legegyszerûbb.)
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Mi a fenézt játszatsz a csapattal?
Vagy lehet, hogy az a titkod, hogy macskapöcse paprikát etetsz velük mérkõzések elõtt?
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Les Dogues
nálam a lyon qva erõs volt 2évig, most 3.évre zuhantak összes, 3.évre OM szedte össze magát mondjuk olyan keretük van mint állat: william,affelay,griezmann,essien,raul raul meireles,egyedül mandanda meg egyik ayew távozott a jobbak közül
I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
Nyáron nem igazoltam senkit,fizukeret se volt,átigazolási pénz se,szóval matt helyzetben voltam anyagilag,eladni meg nem akartam,így teljesen alap kerettel vágtam neki a szezonnak. A ligakupában az elsõ körben rögtön kiestünk,de a többi sorozatban nagyon nagyon szépen teljesítettünk,egy mondhatni csikócsapattal,mert ez a Lyon,már nem az a Lyon,amelyikben hemzsegtek a nagy nevek.
BAJNOKSÁG
BAJNOKOK LIGÁJA
FRANCIA KUPA
RC 9 meccsen játszott eddig, 7,30-as átlaga van, Raúl 12 meccsen 10 gólos, 7,80, Salgado meg Guti kevesebb lehetõséget kaptak eddig.
<#idiota>#idiota>
FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/
most jött üzi fmben hogy spanyol válogatott a rio negro csapattal játszott, ilyet hogy lehet vagy én nemtudok válogatottal klub csapat ellen játszani???
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
A Win7 jó döntés volt, nem csak az fm miatt 😊
CSAK a Fradi
1 hónapja felraktam a win 7-et (mióta xp megjelent, azóta toltam vele), nyomattam bele még 2 gb ramot, és úgy megy a game, mint az ágybaszarás 😄
10 ligával hasít, igaz csak kis adatbázison, óriásival már biztos nem repülne 😛
rendszer is kb 70 mp alatt feláll a bekapcsolástól számítva
off: tippmixelni, sportfogadni nem szoktatok?
Köszönöm, hogy válaszoltál.
Így kezdtünk a BL-ben a legjobb 16 között. Az a vicc, hogy ha jól emlékszem "eredetileg" is ennyi lett a meccs és a Werder gólját akkor is Prib szerezte.
CSAK a Fradi
Nekem jelenleg ilyen gépem van:
Intel Pentium 4 3.00GHz 1GB Ram ATI Radeon 4600
Szerintetek ez milyen az FM-hez?
http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png
én 4-2-3-1-ben inkább AMC poszton próbálgatom Trequartistának.
2011-es fm-ben most vásároltam meg az Arsenalhoz. A kiemelt értékei mind jók. Most próbálom beépíteni.
2012-es fm-ben nem tudom mit tud, de gondolom vetettél már rá egy-két pillantást. Scoutold meg, talán menne is hozzád.
Nyilván ha egy Roma, Valencia stb keresi, akkor nem tudok neki új szerzõdést adni, mivel már tettek érte ajánlatot és ezért inkább velük tárgyal, velem már szóba sem áll. Ez a probléma, ezért próbálnék ezzel az editorral szórakozni valamit, de nem igazán megy.
CSAK a Fradi