Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

igen, van már pár
Sziasztok.Van már patch a játékhoz?
idegenben állj be kontrázni, hátha sikeresebb leszel, nem szabad annyira kitámadni, mint otthon
A bajnokság vége felé tartok és eddig jól álltam. Azonban mostanában hazai pályán ugye bárkit megverek azzal nincs is gond, de az elmúlt 8 fordulóban idegenben senki ellen nem tudtam pontot szerezni(még az utcsók ellen sem), miért van ez?
Szycsu
Mindenek elõtt grat!

Am, meg, ezek szerint ritka nagy balfasz vagyok XD Cityvel tolom 11-ben, legújabb patch: Fulham ellen 4-1 otthon nekünk, 5 nappal késõbb a világhírû szerb Red Star ellen, EL selejtezõben, otthon acélos 0-0!! Valamit tudok/tud a csapatom...

Les Dogues

hát én is jobban örülnék ha reálisabb lenne és csak néhány évvel késõbb lehetne ilyen eredményeket elérni, mert ez így tényleg illúzióromboló egy kicsit. de ha már ki tudom aknázni ezeket a "bugokat" ahogy rá is világítottál, akkor ki is fogom, nem fogok direkt bénázni, hogy reális legyen... 😄
taktikom

+ teamtalk

sokkal erõsebb ellenfelek ellen mindig a calm/we are the underdogs... vagy nobody can expect... dumákat nyomom nekik. + néha passionate/i have faith in you-t is hozzácsapom egyéni utasításként minden egyes játékosnak. (csapatrészenként persze, úgy a legegyszerûbb.)
Magic Boy
A hozzászólás elején volt egy grat csak valamiért nem jeleníti meg a képét.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Magic Boy

Mi a fenézt játszatsz a csapattal?

Vagy lehet, hogy az a titkod, hogy macskapöcse paprikát etetsz velük mérkõzések elõtt?

bakkerman
én gratulálok neked,mert maximálisan kiaknázod a játékban rejlõ lehetõségeket,virtuálisan nagyon jó menedzser vagy,de szerintem ez kibaszott nagy bug,hogy egy magyar csapattal 2014-ben oda-vissza lehet verni egy FC BARCELONA-t. de mondom,ez egy játék,és te ebben nagyon ott vagy,szal hatalmas gratula 😊)))

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

faszom már megint......... 😄 ez már tutira az
LasDen
vagy csíter vagy...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

még mindig értetlenül állok az eredmény elõtt. tényleg ennyire jó lenne a taktikom/teamtalkom vagy az fm12 csak egy fostos bughalmaz? 😄
zorrobomber
extended

Szycsu
Hülye kérdés: Ti hogy szoktátok tétmeccseket letolni? Végignézitek, vagy csak külcsfontosságú jeleneteket lesitek?

Les Dogues

Darthmushroom
grat
nálam a lyon qva erõs volt 2évig, most 3.évre zuhantak összes, 3.évre OM szedte össze magát mondjuk olyan keretük van mint állat: william,affelay,griezmann,essien,raul raul meireles,egyedül mandanda meg egyik ayew távozott a jobbak közül

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

bakkerman
tölteném be a mentést,de kiírja,hogy a "a mentést nem sikerült betölteni" ez mi a faszom????????????!!!!!!!!!!!!!

bakkerman
különösen büszke vagyok az Inter elleni visszavágóra,már már Mourinhot is megszégyenitõ taktikát eszeltem ki ellenük,5 védõvel,2 szûrõvel,2 villámgyors szélsõ középpályással,és 1 csatárral mentem ki ellenük,30 lövésük volt a meccsen,65-35-ös labdabirtoklással,de CSAK 4 AZAZ NÉGY ment kapura,az összes többi TÁVOLI lövés volt,amikbõl vagy szöglet lett,vagy blokkolták,vagy fölé-mellé ment. Llorisnak védeni valója nem volt,a védelmem és a két szûrõm(Gonalons,Fofana,két ifjú francia titán) MEGETTE reggelire a Sneijder-Stankovic-Forlán-Milito négyest. Nagyon büszke voltam a játékosaimra!

bakkerman
Olympique Lyon 2011-2012
Nyáron nem igazoltam senkit,fizukeret se volt,átigazolási pénz se,szóval matt helyzetben voltam anyagilag,eladni meg nem akartam,így teljesen alap kerettel vágtam neki a szezonnak. A ligakupában az elsõ körben rögtön kiestünk,de a többi sorozatban nagyon nagyon szépen teljesítettünk,egy mondhatni csikócsapattal,mert ez a Lyon,már nem az a Lyon,amelyikben hemzsegtek a nagy nevek.

BAJNOKSÁG
BAJNOKOK LIGÁJA
FRANCIA KUPA

Huni92
kérnek vagy 12 milliót érte, annyit meg nem ér meg nekem 😄

zorrobomber
Szalai? 😊

Huni92
szerinted beleillenek ebbe a névsorba? 😄

RC 9 meccsen játszott eddig, 7,30-as átlaga van, Raúl 12 meccsen 10 gólos, 7,80, Salgado meg Guti kevesebb lehetõséget kaptak eddig.

Raul Bravo, Cesar, Portillo?
Huni92
útmutató ahhoz, hogy miképpen kell igazolni a Real Madridba az elsõ szezonban:

<#idiota>

bexinho
Milyen újítások kerültek bele a 2012-es részbe a 11-est követõen? Érdemes váltani?

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

zaki
rosszul pontosabban.

zaki
Ott sem ment rossz. A rendszer olyan 700 megát zabált, de ha ment a net ,meg a torrent, meg egy-két kisebb progi, akkor 1000megát, többit megette az efem 😄

lokika28
hali
most jött üzi fmben hogy spanyol válogatott a rio negro csapattal játszott, ilyet hogy lehet vagy én nemtudok válogatottal klub csapat ellen játszani???

Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64

Magic Boy
A 2 GB-s XP verzión hogy ment a játék?

Terminátor14
Én is szoktam, de mostanában csak veszítek, úgyhogy leálltam róla kicsit 😛

A Win7 jó döntés volt, nem csak az fm miatt 😊

CSAK a Fradi

OFF: én szoktam

zaki
nekem egy q6600as procim van (3.5 éves a gép), eddig volt 2gb ram, és xp (32bites).
1 hónapja felraktam a win 7-et (mióta xp megjelent, azóta toltam vele), nyomattam bele még 2 gb ramot, és úgy megy a game, mint az ágybaszarás 😄
10 ligával hasít, igaz csak kis adatbázison, óriásival már biztos nem repülne 😛
rendszer is kb 70 mp alatt feláll a bekapcsolástól számítva

off: tippmixelni, sportfogadni nem szoktatok?

Magic Boy
Az alaplapom (Abit IC7) nem bírná a két magos procit így az egyenlõre ugrott, de az egy giga ram beszerzése már folyamatban van.

Köszönöm, hogy válaszoltál.

Terminátor14
Nahh mivel az fmrte fizetõs lett, ingyenes licencet meg nem találtam ,így nem tudom átírni a játékos szerzõdését, újra nekiestem a félévnek.

Így kezdtünk a BL-ben a legjobb 16 között. Az a vicc, hogy ha jól emlékszem "eredetileg" is ennyi lett a meccs és a Werder gólját akkor is Prib szerezte.

CSAK a Fradi

mégegy giga ram ajánlott, meg egy kétmagos proci csodákra képes
Magic Boy
Ha már az FM-hez kellõ számítógépekrõl van szó.

Nekem jelenleg ilyen gépem van:
Intel Pentium 4 3.00GHz 1GB Ram ATI Radeon 4600

Szerintetek ez milyen az FM-hez?

nálam 11-ben a rennes-ben ontotta a gólokat poacherként
sziasztok tudna valaki segíteni hogyan tudok ide képet feltölteni ? válaszotokat elõre köszönöm

http://vzhabin.ru/US_WoWsStatInfo/userbar/WAFFENha.png

nekem nagyon szúrja a szemem a 8-as Balance Poacherként.
én 4-2-3-1-ben inkább AMC poszton próbálgatom Trequartistának.
neymar echte poacher, nem treq
Neymar
2011-es fm-ben most vásároltam meg az Arsenalhoz. A kiemelt értékei mind jók. Most próbálom beépíteni.
2012-es fm-ben nem tudom mit tud, de gondolom vetettél már rá egy-két pillantást. Scoutold meg, talán menne is hozzád.
attól, hogy százszor beírod, egyikünknek sem lesz jobb, ide általában nem értelmi fogyatékosok járnak (bár vannak kivételek), elsõre is megértette mindenki, legegyszerûbb szerinte, ha keresel magadnak, mert bizony mindenki máshogy generálja a játékosokat a játék, attól, hogy valakinél az adott játékos jól teljesít, nálad nem biztos, hogy ugyanúgy fog...
Hahóóóó! 😄 Valaki légyszíves mondjon 1 olyan csatárt, aki nála, vagy hallott róla, h Trequartista felfogásban jól játszik 😄 Elõre is köszi!
na ez már hd 😄 kisgól

Terminátor14
Srácok, már bocsi, de nem ma kezdtem! 😊 Adjak új szerzõdést, meg állítsam az asking price-t? 😄D

Nyilván ha egy Roma, Valencia stb keresi, akkor nem tudok neki új szerzõdést adni, mivel már tettek érte ajánlatot és ezért inkább velük tárgyal, velem már szóba sem áll. Ez a probléma, ezért próbálnék ezzel az editorral szórakozni valamit, de nem igazán megy.

CSAK a Fradi

Del Piero faszán játszik, de ha visszavonul kéne vki, akivel helyettesíthetném :/
zorrobomber
Del Piero?

Rudee
Adjál neki új szerzõdést.

Szar Bayern, szar Bayern :)