A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    Hát ezt látod nem tom. Ez a 4. szezonom. Előző szezonokban sorra termeltem a mínuszt, kétszer kellett a tulajoknak pénzt betenni. De mostani szezon elején elmentek a sokat keresők és töredékükért jöttek játékosok. Kb 3000 eurós fizu körüliek voltak a nagyok, most meg 4-600 euróért is elfocizgat tőlük jobb fiatal. Szóval itt se lehet gond. Meg ugye az átigazolási időszak legelején eladták az egyik játékost 800 ezerért ami elvileg kiegyenesíthette volna az egyenleget. Plusz ott volt Gosztonyi 2 millája is. És mégis eladja az átigazolási időszak utolsó napján a kezdőcsatáromat a hülye elnök. Ráadásul épp hogy csak megduplázta az árát a srác.
    Érthetetlen.

Most már lehet tényleg az lesz hogy újat kezdek. Kicsit jobban belejöttem már a játékba, nem követnék el olyan hülyeséket mint az első szezonomban. Meglátjuk. MÉg ezt a szezont talán végigpörgetem, egy bajnoki címvédés aztán szevasz.
    Ráadásul ott is elqrtam az elején hogy egy rakat ligát betöltöttem, hogy legyen jó sok játékos. De végül is a Fradival mikor fogok én mondjuk angol bajnokságból igazolni? :D A gép meg könyörög hogy kapcsoljam már ki mert nem bírja a terhelést :D