A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• kosheen
    egy gyors összegzés az igazi Fradi meccs előtt :)
    Csak nem sikerült még befejezni a szezont, egy bajnoki még hátra van.
    4 fordulóval a vége előtt behúztam a bajnokságot, harmadik szezonomban végre bajnok lettem. A kupa az baromi érthetetlen módon úszott el.
    A Szolnokkal játszottunk amelyik csapnivalóan szerepelt. Zsinórban csak vereségek, erre engem lefociztak a döntőben. 1-1-el kihúztam a 11-esekig, de úgy hogy a kapusomból istent csináltak.
    A 11-es párbajt szinte nézni se bírtam. A 9. körben dőlt el, de voltak olyan fordítások hogy a körmöm lerágtam.

Szóval ebben a szezonban meglett a bajnokság meg a ligakupa, jövőre irány a Bl
    A keret nagyjából rendben van, Gosztonyi mellé kell még egy jobbszélső, kell Alempijevics mellé még egy balhátvéd, meg egy jó vkp még, és annyi. Persze szerintem megint befektetek valami afrikai menekültbe, akik most vannak azokat pedig megpróbálom egy jó Bl selejtezős menetelés után pénzzé tenni.

A Bl csoportkörhöz nem fűzök nagy reményeket, ahhoz még gyengének érzem a keretet, baromi nagy mák kellene hozzá. Talán egy EL csoportkör összejöhet ha szerencsém van. Ami fontos lesz, az az hogy egyben tudjam tartani a bandát, illetve végre megpróbálok kikönyörögni egy UP központot a főnökségtől