A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!

No warez, no cry!

• zavbal
    GFCO Ajaccio 2038/2039 szezon: A csapat az első szezonját kezdte fennállása során a francia másodosztályban.A cél a benn maradás volt de titkon reméltem egy közép mezőnybeli helyet.Nos az első pár meccs alaposan bemosott , 6 forduló után mindössze 5 ponttal a kieső helyek előtt tanyáztunk.Jött a taktika próbálgatás és a 4-4-2 még ha nem is jött be de elkúsztunk szerencsére felfelé.A félévkor a 12. helyen álltunk és ez a szezon végére sem változott azaz bent maradtunk a 12. helyen.Elég Rapszodikus volt a teljesítményünk bravúrgyőzelmek után vereség a kieső jelöltektől.Na de itt a kép:Tabella.A 3 frissen feljutó egymás mögött.A szezon előtt 45 pontot tűztem ki célul ezt 8-cal megfejelték a srácok.Itt láthatóak a meccsek első,itt pedig a második fele. A legnagyobbat a csapat mégis a kupában domborította ugyanis elődöntőt játszottunk.Az oda jutó út pite volt szinte mindig a legkönnyebb ellenfelet kaptuk a negyeddöntős Sochaux egyrészt anya egyesületem másrészt a meccsünk előtt tették ki az edzőjüket.Az elődöntőben a Lyont kaptuk.Gondoltam a legjobb védekezés a támadás így hagytam a 4-4-2-t és nekik mentünk.Megnehezítettük a dolgukat hiszen csak 1-0-ra kaptam ki viszont a 8 lövésünkből mi nem találtuk el a kaput.Szóval emelt fővel veszítettem.Itt az egész kupamenetelés egy képen. A jövőről annyit hogy pénz áll a házhoz: az egyik kapusomat 1 millió euróért viszi a Bordeaux (ingyen jött) és egy védőmet a Siena.Beindult a stadion projekt is: csak ülőhelyek lesznek a 12000-es arénánkban.Köszönöm ha elolvastad