A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Blum #83884 Hamburg SV,első szezon,félév...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Meglepően jól szerepel a csapat eddig. A média valahova a középmezőnybe vár minket..hát végülis a 2. felvonás még hátra van,addig bármi megtörténhet :D
Sok mindent nem tudok mondani,tényleg hihetetlen,hogy egy ilyen relatív erős mezőnyben ott vagyunk az élen. Ezt a klub is így gondolja,ezért év közben kaptunk 1,7M-t igazolni...majd év végén erősítem belőle a középpályát.
Elég szoros a tabella,a Bayernnel ide-oda előzgetjük egymást,most nemrég a Kölntől kaptunk ki idegenben,de nagyon csúnyán,ami nem jött jól,mert ha behúztuk volna legalább X-re,akkor lett volna 1 meccs előnyünk. No,nemdumálok többet,jöjjenek a képek.
Tabella
Eddigi meccsek
A keret ...Ilicevic még a szezon elején sérült meg,csak a mostani Mainz elleni meccsen térhetett vissza,ezért azt a szerencsétlen Castelent kellett beraknom jobb oldali támadónak. Gyakorlatilag semmit nem csinált,minden támadás a bal oldalon ment át. Amit szerzett gólokat,azok is olyanok voltak,amik kipattantak a kapusról és csak be kellett gurítania. Eladó sorba is tettem gyorsan.
És a két kiemelten jól teljesítő játékosom:
1.Son Heung-Min
2.Dennis Aogo [Elképesztően hatékony a védelemben és a támadásokban egyaránt. Akarta vinni a Bayern is,de nem adtam...]
Hát egyelőre ennyi,remélem a szezon végén is ilyen jókedvően írok majd.