A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Végére értem a második szezonomnak is a Fradi kispadján.
A második helyet sikerült megszereznem idén is, és megint a Loki végzett előttem. Az Újpesttel voltam harcban a második helyért, de végül sikerült 7 ponttal előttük végeznem, a Loki meg 7 ponttal énelőttem. Csupán 6 vereségem volt a szezonban, de nem igazán vagyok elégedett a szezonnal.
A kupában a Vidi kiejtett (erről lentebb írtam is), és csak a Ligakupa lett meg. Kaptam érte pár tízezer eurót, de sovány vigasz.
Nagyon nem akar menni a támadójáték, a következő szezonra új szerkezetre lesz szükségem, ez az egy csatáros játék nem az igazi. 48 góllal csak a hatodik legtöbb lőtt gól az enyém. Az első helyezett Loki egy huszassal többet vágott. Kevés, nagyon kevés. A házi gólkirály most legalább egy csatár lett, 13 góllal azonban egy ezüstérmesnél akkor is gáz.
Voltak jó kis meccseim, az igazolások közül páran beváltak, ráadásul egy tucat fiatal kölcsönben volt nevelőkluboknál. A következő szezonban egy jó középső középpályásra lesz szükségem, mert Józsi nem akart szerződést hosszabítani és féltávnál aláírt a Pápához. Szóval kell valaki középre. Egy 4 éves részletre kéne egy jó 26-28 éves játékos, azon kívül sehova nem kell ember, sőt 2-3 játékost pénzzé is tehetek ha minden jól megy. Az ifit év végén szélnek eresztettem, mindnek fél csillag volt a potenciálja, nem sok értelme van itt tartani őket. A tartalék csapatból következő év elején selejtezek. Most már tényleg le kell szűkítenem a keretet 28 főre.
Az UEFA kupa sorsolás jön hamarosan, gondolom megint jól megszívatnak mint tavaly az OM-al