Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skalp:

Én a PSV-vel toltam 2011-ben, jó a holland liga, élvezetes, sok tehetséggel!
Láma!
nagyon jó! 2011-el játszottam velük, ott voltam 5 évig, imádtam, bár az ajax-ot nem lehetett befogni soha... 😊

Hát 2013-ig velem sem. A második bajnoki cím után egyre többen tárgyalnak, bár igazi klasszisok egyáltalán nem... (ami kissé hülyeség, mert Eto'o is meghallgatta az ajánlatot amikor valós világunkban odament) A következõ managerben azt kéne megcsinálni hogy tárgyaljanak, de persze nagy fizetést kérjenek a klasszisok. (mint pl Eto'o).
szabocsaba1983
Anyukov és Ignashevich nem tárgyal velem, jó, hogy veled szóbaálltak.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Jucilei nálam talán a legfontosabb játékos, védekezõ középpályásba játszatom.
Igaz, nem jelölik év játékosának, de hasznosan játszik, éps a Milan már 15 milliót ajánlott érte. Anita a másik pitbull-középpályásom (ha éppem nem sérült).
Védelmet erõsítettem oroszokkal elég keményen meg egy bosnyák tehetséggel! Összeérni látszik. Vranjes 10m Euró Anyukov 25m Euró, Ignashevich 8m euró. Most minden poszton erõsek vagyunk.. egyetlen hátrány, hogy igazi világklasszist nem lehet idehozni... vagyis bl-gyõzelemig nem hiszem😄
Szevasztok!

Elkezdtem a harmadik szezonom a DVTK-val.
Az elõzõ évi sikeres szezon után (bajnokság megnyerése, BL csoportkör) izgalmakkal teli nyárra számíthattam, különösen úgy, hogy kaptam 8 millió dollárt igazolásokra.
A pénzt - gondolva arra, hogy kellene egy új stadion - nem költöttem el, sõt, szereztem még hozzá, egy olyan gyerek eladásával, aki szezon közben télen jött, viszont kaptam érte jó ajánlatot:

A Bl-selejtezõ egészen sima volt egészen az M.Haifa-ig, ott azért volt izgulni valónk, de sikerrel vettük azt is:

Igazolásaim közül három embert emelnék ki.
Az elsõ Tom Cairney, akit magam sem értem hogyan sikerült Diósgyõrbe csábítani, continental repuval, három skót felnõttválogatott meccsel csapat nélkül volt, a Hullnál járt le a szerzõdése:

Lubos Kalouda nagyon nagy király, sokat se kért:

És végül a brazil másodosztályból André, akiért fizettem 200.000 dollárt, ami nem pénz érte:

Fm 2011-ben belõle simán magyar válogatottat csináltam volna, sajnos idén irreálisan sok idõt kell hazánkban tartani egy playert ehhez.
szabocsaba1983
Igazad van, nem voltam elég specifikus: orosz premier division év játékosa választás. <#mf2><#puszi>

LasDen
nincs is köztük orosz...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szabocsaba1983
orosz év játékosa választás:

szabocsaba1983
Jucilei-t beraktam jobb szélsõ pozícióba, azt mondja idegen neki a pozíció:

2 barátságos meccs a hideg és hosszú orosz téli szünetben. Mi lenne, ha természetes lenne neki a pozíció?
(ezeken a meccseken nem kötelezõ a min. 6 orosz pályára lépése, tehát a legerõsebb felálással tudtunk játszani)

kiket igazoltál?
Ez az! Anzsival 2. Bl-es szezon! Elsõ meccsen Shakhtart vertük, most Reallal iksz!
bakkerman
új játékot kezdek,a csapatom pedig a Feyenoord! Utoljára 1999-ben sikerült bajnokságot nyerniük,és a BL-ben is nagyon régóta nem szerepeltek,így tökéletes a számomra 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

WHAT A GAME 😄
A 3gólszerzõbõl 2 a védõm, konktéran a középsõ védõim.

Az öngól pedig totális baklövés...gyenge beadás amibe beleért a védõm lassan csorgott a kapunk felé és még a kapusom is bénázott egyet 😄

akvik
eléggé jó játékos.(úgy ahogy christian benitez is az americából)

elõzõben nagyon jó volt, ideiben még nem volt dolgom vele
szabocsaba1983
Srácok!

Ez a Seydou Doumbia gyerek nálatok hogy tolja?

akvik
Ez igaz.Közbe sikerült csapatot találnom az Aris személyében.10.helyen állnak féltávnál a bajnokságba.Mindenkinek amorálja a békafeneke alatt egyedül Ninis aki türhetõ formába játszik😊 majd ha letoltam velük azt a fél évet jövök egy argentin meg egy görög beszámolóval.

bakkerman
annyi,hogy ha játékost igazolsz,akkor fogja írni az átigazolás véglegesítésénél,hogy örömmel fogadja el az ajánlatot,mert szeretne XY-al együtt dolgozni

zorrobomber
no offense, elsõre mikor meghallottam még elment egynek, másodjára sem volt borzasztó élmény hallani, de mostanra már feláll a hátamon a szõr ha meghallom. igen mióta nyomják a kiscsajt

akvik
Nemsokat befolyásol az se.Ugyanolyan hírnévvel indulok mindig (félprofi focista(kivétel asszem egy karrierembe volt de igazolások és elszerzõdásek terén se volt változás)) tavalyiba pl simán eltudtam szerzõdni elsõ év után egy viszonylag jobb csapathoz.Igazolásoknál se jelent pluszt hogy mi volt az elõéleted..Azt az adott liga és a csapat repje határozza meg hogy oda híresebb játékosok is elmenjenek hozzád és persze az edzõi tapasztalatok.pl ha már nyertél blt mondjuk a napolival meg az arsenallal akk sokan szivesebben elmegy egykét öreg mondjuk a baselhez amit éppen edzel mint egy másik csapathoz.

Miért ne lehetne attól jó a kapcsolatotok, hogy gyengébb csapatot irányítasz?
én mingid a választható legalacsonyabbal kezdem
bakkerman
mondjuk abba az a rossz,hogy már a játék elején vannak pozitív meg negatív kapcsolataid managerekkel,kezdtem a lokival még pár hete,és láttam,hogy jó a viszonyom nyugati managerekkel,holott én csak egy pályakezdõ debreceni tréner vagyok....

zyndar
Én is mindig arra állítom, így igazolni is könnyebb elméletileg. Meg érdekes, hogy milyen válogatott statisztikát generál a gép, egyszer izlandi voltam és 64/51, vagy valami hasonló volt a statom 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
rakd a tapasztalatodat "válogatott futballista"-ra,akkor alapból kontinentális hírnévvel indulsz

na elmész a büdöspicsába 😄
akvik
vicces az új fm😊 libertadores kupa gyõztes 2x argentin bajnok edzõ nemkell a valencia,flamengo,leverkusen,NOVARA,MANUSASPORBA és még vagy 10csapatba...tavaly ilyen problémáa nemvolt.elsõ év után minimum másodosztályba felvettek de inkább elsõbe ha már elsõ évbe legalább egy bronzot szálíttom valamelyik csapattal a vándorkarrierbe.

Szycsu
Már meg is van 😄

Les Dogues

Szycsu
Srácok, 11-be felraktam a legújabb patch-et, de van valami extra, ahogy érvénybe lép, mert megnéztem beállításoknál, de 1.0-t jelez még mindig.

Les Dogues

Köszi, ezt még nem is próbáltam 😉

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

cél: 6 yard box. az egyik középsõ védõ a rövid, a másik a hosszú sarkot támadja, egy másik nagyon jól fejelõ játékos pedig a kapust, ennyi.
Valaki tud ajánlani valami jó taktikát az Anzsihoz?😄

Hali. Kis taktikai tanács kellene nekem, a szögletekkel kapcsolatban, ti a szögletnél a rövid vagy a hosszú oldalra rugatjátok? Vhogy mostanság az se eredményes ha hosszúra ívelem és ott a legjobb fejelõ támadja a hosszúsarkot, vagy a rövidre és ott csúsztat.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"

zyndar
Nagyon szép eredmény! Remélem jövõre már nekem is fog menni ennyire 😊 Az új stadionra külön irigy vagyok.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Alessandria 2014/2015, Serie A

Pénzt idén sem kaptam igazolásra, épp csak annyit költöttem amit a fizetési keret átütemezésével sikerült felszabadítani, az is csak arra volt elég hogy négy éves részletre vásárolgassak... Íme a keret.

A bajnokságban elváráson felül teljesítettünk, még én sem számítottam ilyen jó eredményre! A menetelés a bronzéremig fordulóról-fordulóra itt tekinthetõ meg. (A szezon elõtt felsõházas szereplést ígértem a vezetõségnek.) Sok skalpot szereztünk, szinte minden nagycsapattól loptunk pontot, pontokat. (Itt a meccsek egyik és másik fele.)

Nagyot meneteltünk az Olasz kupában is, a döntõ volt a végállomás ahol sajnos kikaptunk a Fiorentinától. A csapat sajnos ezer sebbõl vérzett, a két szélsõ védõm összedrótozva játszott, a középpályám foghíjas volt az eltiltásoktól és sérülésektõl.

Tavaly a vezetõség bõvíteni akarta a stadiont, ám a helyi tanács megbombázta a terveket, így az idén úgy döntöttek hogy új stadiont építtetnek.

Fantasztikus szezon volt, alig várom a következõt, hiszen az újabb mérföldkõ lesz a csapat életében, mivel biztosan ott leszünk az egyik európai kupasorozatban. (A 3. hellyel a BL rájátszásra kvalifikáltuk magunkat, így ha ott ki is esünk, irány az Európa Liga.)

Most, hogy mondod van benne valami. 2014-ig van szerzõdése és évi 1,2 milla eurót keres. Köszi a tippet.
szerintem azért nem engedik, mert túl nagy végkielégítést kellene fizetni neki
Láma!
ejj de szar minõségûek a képek, legközelebb ere jobban figyelek, a lényeg olvasható az a lényeg😊

Láma!
Második szezonom felénél vagyok Lyonban, most egy kicsit bizakodóbb vagyok mint elsõ évben.
íme a tabella:

igazolások:

aki 5 milliónál többe került az részletre jött.

nem úgy kezdtük ahogy szerettem volna, de a végére belejöttünk, ezt mutatják a meccsek is:

és a végére egy játékos stat, van hova fejlõdni még, de esély is mutatkozik rá:

Elvárás csak annyi volt hogy BL-ben jussak túl a csoporton, ez megvan, és a Porto az ellenfél. Emellé beígértem hogy harcban leszek a bajnoki címért is. Mivel szûk a keret, ezért az elsõ körben kiejtettem magam a liga kupából és csak normál prémium jár a sima kupáért is.

LasDen
mindig is egy csíter volt...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Láma!
wow😄 kezdesz nekem gyanús lenni 😄

Üdv all!
Lenne 1 kérdésem. Az Interrel kezdtem el most játszani az FM12-ben. 3 asszisztens van Benetti, Baresi, Caneo. Nekem 1-re van szükségem, mégpedig Baresi-re. Caneo-val simán közös megegyezéssel szerzõdést bontottam, viszont benetti-vel nem engedi a vezetõség, folyamatosan blokkolja. Ez miért van? ha nem is engedik a szerzõdés bontást, akkor azt meg lehetne oldani, hogy Baresi legyen az elsõ számú, mert mindig Benetti adja a tanácsokat?
Nem találtam meg bocsi de megvan mosmár 😄

bakkerman

te most szórakozol,vagy csak memória zavarok? 😄DDD

Mikor igazolni akarok valamit akkor ezt a 48 hónapos vételt én nem tudom beállítani hol kell? Magyar a Manager 😄

Geo...kipróbálnám a taktikodat szívesen..😉
áá, annyira nem állok jól, kiscsapatok ellen rendre bukdácsolunk, meg aztán nem minden nagyot sikerült eddig sem leverni. de egyre inkább úgy néz ki hogy megcsípünk egy európa ligás helyet.