Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
Igaz, nem jelölik év játékosának, de hasznosan játszik, éps a Milan már 15 milliót ajánlott érte. Anita a másik pitbull-középpályásom (ha éppem nem sérült).
Védelmet erõsítettem oroszokkal elég keményen meg egy bosnyák tehetséggel! Összeérni látszik. Vranjes 10m Euró Anyukov 25m Euró, Ignashevich 8m euró. Most minden poszton erõsek vagyunk.. egyetlen hátrány, hogy igazi világklasszist nem lehet idehozni... vagyis bl-gyõzelemig nem hiszem😄
Elkezdtem a harmadik szezonom a DVTK-val.
Az elõzõ évi sikeres szezon után (bajnokság megnyerése, BL csoportkör) izgalmakkal teli nyárra számíthattam, különösen úgy, hogy kaptam 8 millió dollárt igazolásokra.
A pénzt - gondolva arra, hogy kellene egy új stadion - nem költöttem el, sõt, szereztem még hozzá, egy olyan gyerek eladásával, aki szezon közben télen jött, viszont kaptam érte jó ajánlatot:
A Bl-selejtezõ egészen sima volt egészen az M.Haifa-ig, ott azért volt izgulni valónk, de sikerrel vettük azt is:
Igazolásaim közül három embert emelnék ki.
Az elsõ Tom Cairney, akit magam sem értem hogyan sikerült Diósgyõrbe csábítani, continental repuval, három skót felnõttválogatott meccsel csapat nélkül volt, a Hullnál járt le a szerzõdése:
Lubos Kalouda nagyon nagy király, sokat se kért:
És végül a brazil másodosztályból André, akiért fizettem 200.000 dollárt, ami nem pénz érte:
Fm 2011-ben belõle simán magyar válogatottat csináltam volna, sajnos idén irreálisan sok idõt kell hazánkban tartani egy playert ehhez.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2 barátságos meccs a hideg és hosszú orosz téli szünetben. Mi lenne, ha természetes lenne neki a pozíció?
(ezeken a meccseken nem kötelezõ a min. 6 orosz pályára lépése, tehát a legerõsebb felálással tudtunk játszani)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
WHAT A GAME 😄
A 3gólszerzõbõl 2 a védõm, konktéran a középsõ védõim.
Az öngól pedig totális baklövés...gyenge beadás amibe beleért a védõm lassan csorgott a kapunk felé és még a kapusom is bénázott egyet 😄
Ez a Seydou Doumbia gyerek nálatok hogy tolja?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Les Dogues
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Pénzt idén sem kaptam igazolásra, épp csak annyit költöttem amit a fizetési keret átütemezésével sikerült felszabadítani, az is csak arra volt elég hogy négy éves részletre vásárolgassak... Íme a keret.
A bajnokságban elváráson felül teljesítettünk, még én sem számítottam ilyen jó eredményre! A menetelés a bronzéremig fordulóról-fordulóra itt tekinthetõ meg. (A szezon elõtt felsõházas szereplést ígértem a vezetõségnek.) Sok skalpot szereztünk, szinte minden nagycsapattól loptunk pontot, pontokat. (Itt a meccsek egyik és másik fele.)
Nagyot meneteltünk az Olasz kupában is, a döntõ volt a végállomás ahol sajnos kikaptunk a Fiorentinától. A csapat sajnos ezer sebbõl vérzett, a két szélsõ védõm összedrótozva játszott, a középpályám foghíjas volt az eltiltásoktól és sérülésektõl.
Tavaly a vezetõség bõvíteni akarta a stadiont, ám a helyi tanács megbombázta a terveket, így az idén úgy döntöttek hogy új stadiont építtetnek.
Fantasztikus szezon volt, alig várom a következõt, hiszen az újabb mérföldkõ lesz a csapat életében, mivel biztosan ott leszünk az egyik európai kupasorozatban. (A 3. hellyel a BL rájátszásra kvalifikáltuk magunkat, így ha ott ki is esünk, irány az Európa Liga.)

íme a tabella:
igazolások:
aki 5 milliónál többe került az részletre jött.
nem úgy kezdtük ahogy szerettem volna, de a végére belejöttünk, ezt mutatják a meccsek is:
és a végére egy játékos stat, van hova fejlõdni még, de esély is mutatkozik rá:
Elvárás csak annyi volt hogy BL-ben jussak túl a csoporton, ez megvan, és a Porto az ellenfél. Emellé beígértem hogy harcban leszek a bajnoki címért is. Mivel szûk a keret, ezért az elsõ körben kiejtettem magam a liga kupából és csak normál prémium jár a sima kupáért is.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Lenne 1 kérdésem. Az Interrel kezdtem el most játszani az FM12-ben. 3 asszisztens van Benetti, Baresi, Caneo. Nekem 1-re van szükségem, mégpedig Baresi-re. Caneo-val simán közös megegyezéssel szerzõdést bontottam, viszont benetti-vel nem engedi a vezetõség, folyamatosan blokkolja. Ez miért van? ha nem is engedik a szerzõdés bontást, akkor azt meg lehetne oldani, hogy Baresi legyen az elsõ számú, mert mindig Benetti adja a tanácsokat?
te most szórakozol,vagy csak memória zavarok? 😄DDD