Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy 2 szezon Anzsival, oroszországban 2 orosz kupa, 2 bajnoki gyõzelem, Bl-ben Barca ellen búcsúztunk a negyeddöntõben... 2x is továbbjutásra álltunk de makkoltak😊
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
itt a keret a 13-14-es szezonra.

HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.
Mindegy, maradok a Fradinál 😊 Neath ellen 7-0-ás összesítéssel másztunk tovább, jöhet az Austria Wien.
CSAK a Fradi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
CSAK a Fradi
1 szezont nyomtam a Fradival, majd 2,5-et a Sampdoriával tanuló célzattal.
A Fradis mentés nem sikerült túl jól, Salzburg kivert minket az EL-bõl már a 2. fordulóban, bajnokságban csak 3. hely lett, úgyhogy kicsit hanyagoltam õket.
A Samp meglepetést okozott, ugyanis elég nyögvenyelõs lett a Seria B, éppen csak 2 ponttal lettünk elsõk a Torino elõtt, pedig a keret alapján agyon kellett volna verni a komplett mezõnyt.
Aztán 2. évben a Seria A-ra elég jól megerõsítettem a keretet, jött is a meglepetés. Télen 5 ponttal vezettük a bajnokságot, majd ez felment 8-ig is, azonban az utolsó 6 meccsen elbuktuk az elõnyt és végül a Juve lett az elsõ, 2 ponttal. Szintén õk vertek el minket a kupadöntõben is. Elég nagy csalódás volt ez így, ha már szépen kezdtük a szezont, illett volna megnyerni!
Képeket most nem hoztam, mert ezt a mentést is hanyagolom egy kicsit, mivel a 3. szezonban nem úgy mennek a dolgok, ahogy terveztem, még mindig van rengeteg dolog, amit úgy érzem nem tudok befolyásolni se a taktikával se a játékoskeret megerõsítésével. Kicsit ömlengõs lett, sorry! 😄
Végére slusszpoén: Kezdtem egy új, most már reményeim szerint nomrális, hosszú karriert a Fradival, így egy kis tapasztalattal és néhány játékórával felvértezve, meglátjuk mire megyek velük.
CSAK a Fradi
Brimingham, Rubin, Dinamo Kijev
Remélem 3 döntetlent azért sikerül elérnem. De azért bízom egy gyõzelemben is. Érdekes módon a Kecsó is bekerült a csoportkörbe. Õk nem voltak ennyire szerencsések, mert Atletico Madrid és hasonló erõsségû csapatokat kaptak. Foxi pedig elhagyta õket, valami középszerû kelet-európai csapatért, mert "örült, hogy megszabadult Szivicstõl". Így gólvágó nélkül nem tudom milyen esélyük maradt a csoportban.
Amin meglepõdtem, hogy az Otp Ligában a Kaposvár és a Diósgyõr nagyon belekezdett. Dióssal mi sem bírtunk és kikaptunk 2-1-re. Kaposvárral 1-1 lett. Jelenleg az 5. pozíciót foglaljuk el. 3-3-1 leosztásban. Debrecennel, Haladással játszottunk még döntetlent, Gyõrt, Pécset és Vasast vertük. Ligakupát hanyagolom és a tartalék játszik, akik nem nagyon férnek kezdõbe. Erõsnek mondható csapatbõl õszi szezonra már csak a Vidi maradt. a többieket verni kellene, és télre akkor meglehetne a dobogó.
Idén a tavalyi szöglet taktik nem mûködik 😊
Kp-nak megvettem Kantát irányítani, jól is csinálja. Kapus posztra Vincent Angban érkezett az Elefántosoktól. Mtk-ból jõtt Pátkai, Szekeres Adrián. utóbbi oda is fér kezdõnek mindkét szélsõvédõ pozícióba.
Ennyi jutott eszembe. Az afrikai és dél-amerikai különítményemet este közéteszem.
Jól indult a szezonom elég szoros a mezõny. Célom hogy nemzetközi kupaszereplést érõ helyen végezzek! Igazolásaim közül Nikolic bevált de azt aztán lesérült 5 hónapra most épül fel a napokba.Kenesei a legjobb játékosom vezeti a góllövõ listát is! Jelenleg a 7. helyen tanyázom de pár pont a különbség ellehet érni a 2.-3. helyet! Télen probálok erõsitteni fõleg középpályán. Ahogy megírtam már ugye Nikolic lesérült rá nemsokra Somalia is így csatár nélkül maradtam ezér leigazoltam két afrikait de egyik sem vált be tõlük télen megválok! Ha tudtok ajánlani egy-jét fiatal csatárt illetve középpályást azt megköszönném! További szép és eredményes játékot 😊
Mérközések 1
Mérközések 2
Igazolásaim
Tabella
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
a kép óta kiderült, hogy a diósok jobbak mint a Palermó. 2-1-re kikaptam az Üllõin
Egyébként a csapat eligazításon sok múlott Palermoban. Nyugtattam a srácokat ezerrel.
a madrid pölö 7-0-ra vert, bár igaz, hogy a cserék játszottak, a barcat megvertük egyszer ugyan, de mivel kitömnek minden más csapatot, esélytelen befogni õket.
Huni, fasza, meglesz az elsõ hely is majd 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez rövid lesz, mert hulla vagyok.
Bajnokság: 2 ponttal több, mint tavaly, eggyel jobb pozíció év végén.
Rochina ezúttal csúcsra ért, gólkirály lett.
Kupa: ugyanúgy mint tavaly, 16 között búcsúztunk.
BL: selejtezõben a Chelseat vertük ki, kaptunk egy MU, Leverkusen, Marseille csoportot, ahol 3. helyen végeztünk, mentünk az Európa Ligába, itt is kivertük a Chelseat, meg a Juvét is, a döntõben pedig a Benficat csaptuk szét, Némó Kapitány segítségével.
Az Igazolások közül Marcano, Canales, Candreva vált be, Carizzo sokat bakizott, de legalább jó pénzért eladom majd.
Bressan szépen fejlõdik, Seleznyov is meghatározó játékos, de az elért eredmények ellenére nem vagyok elégedett a csapattal.
Kaptunk 20 millió eurót a BL közvetítési díjaiból.
nagyobb igazolásaim:
http://noob.hu/2011/11/16/pettinari.PNG
http://noob.hu/2011/11/16/munari.PNG
http://noob.hu/2011/11/16/albertazzi.PNG
Kedvenc csapatommal a Ferencvárossal kezdtem elsõ Fm12-es karrierem.
Mivel a meglepetéstõl nem találok szavakat, íme egy kép
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Tyúúú és háááá 😄 továbbjutottunk a csoportkörbõl
ezekkel meccsekkel:
Az utolsó forduló elõtt
Barca: 13p
SKSG: 7p
Zenit: 4p
Udinese: 3p
ahhoz hogy tovább menjünk a BL-ben kellett az X a Barca ellen, vagy az kellett, hogy az Udinese-Zenit meccs 1 vagy X legyen 😊
Mind2 meglett végül 😄
Nem tudom, hogy végül ez jó e nekem...lehet tovább jutnék az EL-ben és akkor több pénz jön be...viszont most örülök 😊
Ez már a 3. évben a 3. feljutás? <#finom>#finom>
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Mivel számottevõ pénz idén sem kaptam, behúzott nadrágszíjjal igazolgattam. (Libertazzi részletre érkezett.) Íme az így kialakult keret.
Az Olasz kupában idén sem volt szerencsénk a sorsolással, hamar kiestünk.
Ami a bajnokságot illeti, fm-es pályafutásom talán legkeményebb és legizgalmasabb szezonját tudhatom magam mögött. Hullámvölgyek és rapszódikus teljesítmény jellemezte, szerencsére nem csak nálunk, így a körbeverésnek köszönhetõen legvégül mi ülhettünk az olasz másodosztály trónjára és juthattunk fel így egyenes ágon a Serie A-ba! A tabellán is látható mennyire szoros volt. Aminek nem örülök hogy nagyon sok gólt kaptunk... Ami viszont kárpótol, hogy mi rúgtuk a legtöbbet. (Meccsek egyik és másik fele.) Libertazzi társgólkirály lett, megérte a pénzét.

"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
"A legjobb dolog mindig a gyerekkor, amikor a kibaszott eső is még meleg volt"
nem kell az a barom állat ide 😄 kenõ rugdalja a gólokat 😄