A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #83573
Lehúztam az 5. és 6. évemet is a Ferencváros kispadján. Jöjjön a jelentés spoilerben.
[spoiler]A magyar bajnokságot az 5. szezonban nevetséges fölénnyel nyertem meg. Mindösszesen egy döntetlen kúszott be, ami bezavart a 100%-os szezonba. Magyar kupa, ligakupa be lett húzva szintén.
A Bajnokok Ligájában a csoportkör élén végeztem, mely során a Real Madridot oda-vissza vertem, hazai Pályán 7-0-ra győztem! Íme egy pillanatkép a mérkőzésről.
Nagyon nagy győzelem volt ez, visszaadtuk nekik a 95’-ben elszenvedett 6-1-es verést. Minden bejött, hengerelt a csapat. Nagyon örültem, hogy csoportelső vagyok, így egy könnyebb második helyezettben bíztam és kaptam a Barcelonát. Ezt hívják pechnek. Idegenben 1-0-ra verte, otthon 0-0 lett és búcsúztunk.
6. évemben már annyira untatott a magyar bajnokság, ligakupa és magyar kupa, hogy folyamatosan holiday-en voltam és csak a Bajnokok Ligája meccsekre koncentráltam. Otthon ennek ellenére is megint mindent vittünk. Nem a Fradi szintje már az itthoni porond. Ugyanakkor tabellán látszik a hanyagságom. Nem olyan fényes mint a tavalyi.
Koncentrációm a Bajnokok Ligájára összpontosult. A Fener, Tottenham, Bate csapatok nem okoztak meglepetést, mindösszesen egy vereség kúszott csak be a Bate ellen idegenben, többi meccset behúztuk. Kieséses szakaszban végre nem egy Barcelonát, hanem „csak” egy Ajaxot kaptunk, akiket sikeresen legázoltunk. Jöhetett a Marseille, akik valljuk be őszintén , a játékban mindig erőn felül teljesítenek. Az idegenben elért 1-1-re otthon egy 2-0-al tettünk pontot a franciák kupamenetelésére. Másik ágon a Liverpool kiütötte a Manchester Unitedet, és az utunkba került. Idegenben hengerelve 1-4-re ütöttük az angolokat, így egy hazai 0-2-es vereség is belefért. A visszavágón a fiatal titánjaim kaptak szerepet, így ez a kapituláció be volt kalkulálva. Biztos voltam benne, hogy 4-et nem kapok, bejött.
Eljött a nagy pillanat, amire 6 éve készült a gárda. A döntőben az FM 2012 legjobb csapata várt rám, az F.C. Barcelona. Nagyon örültem neki, hisz, ha egy Barcelonát legyőz a csapatom egy ilyen tétmeccsen, megérdemelten leszünk bajnokok. A mérkőzésen nem született gól, pedig helyzeteink adódtak, bár többnyire a Barca dominált. Végig a körmömet rágtam izgalmamban. Messinek volt két olyan kapufája a 80. perc után, hogy majd kettétört a léc. Végül jöhetett a hosszabbítás, ahol már végig nyomott a spanyol elitcsapat, momentumunk nem volt, de nagy nehezen sikerült eljutnunk a büntetőkig. A 11-es párbajt egy adok kapok lövöldözésben végül megnyertük, amit alig hittem el, és felülhettünk Európa trónjára. Gól nélkül vertük a Barcelonát ez kicsit fájt, de ilyen a futball. A lényeg, hogy óriási sikert arattunk, hatalmas eufória uralkodott az öltözőben. Egy eltaktikázott rossz meccset sikerült gól nélkül lehoznunk, és a végén fejben is ott voltak a játékosok. Én mindig elbukom a 11-es párbajokat az FM-ben, de most Fortuna végre velünk volt.
SZÉP VOLT FIÚK!!!!!!!!!!!!!!
Legnagyobb erényem a 6 év alatt a BL győzelem mellett az volt, hogy a támadóbarátnak mondott FM 2012-ben én kidolgoztam egy olyan védelmi technikát, amivel szükség esetén ki tudtam húzni a meccseket kapott gól nélkül. Legnagyobb játékosom Gertl jelenleg. Pastore-t eladtam az 5. év végén a Bayern Müchennek, borsos 30 millió euróért. Mentésem lehet pihentetem egy picit és a kidolgozott taktikámat kipróbálom egy másik csapattal is. Remélem hasonló sikerrel.