Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
geo Te milyen bajnokságokat töltöttél be?😊 mert én is olasz sokadosztályban szeretnék elindulni....köszi 😊
ne sg-re töltsd fel, hanem noob.hu-ra
U.S. Alessandria, 2012-2013
Az átigazolásokról annyit, hogy idén is a szabadúszók közül válogattam és a kevéske keretemet egyetlen emberre költöttem aki végül az elsõ bajnoki meccsen úgy lesérült 4-5 hónapra, hogy a felépülése után hónapokkal sem tudott teljesen regenerálódni, tehát tartós(!) és jelentõs csökkenés történt az értékeinél... jó vétel volt... Íme a keret és a statok.
Sokáig hadakoztunk a Cittadellával az elsõ helyért, amibõl végül mi jöttünk ki gyõztesül és 8 pontos elõnnyel behúztuk a feljutást érõ bajnoki címet. (A meccsek egyik és másik fele.)
Az olasz kupa sajnos idén bukta volt.
Na de egy a lényeg, irány a Serie B!

Az átigazolásokról annyit, hogy idén is a szabadúszók közül válogattam és a kevéske keretemet egyetlen emberre költöttem aki végül az elsõ bajnoki meccsen úgy lesérült 4-5 hónapra, hogy a felépülése után hónapokkal sem tudott teljesen regenerálódni, tehát tartós(!) és jelentõs csökkenés történt az értékeinél... jó vétel volt... Íme a keret és a statok.
Sokáig hadakoztunk a Cittadellával az elsõ helyért, amibõl végül mi jöttünk ki gyõztesül és 8 pontos elõnnyel behúztuk a feljutást érõ bajnoki címet. (A meccsek egyik és másik fele.)
Az olasz kupa sajnos idén bukta volt.
Na de egy a lényeg, irány a Serie B!

Srácok!
Meg kell osztanom veletek egy képem, a képméret oké, de hogy a pcsába csináljam max 20k-ra a méretet? 😊
köszi
Meg kell osztanom veletek egy képem, a képméret oké, de hogy a pcsába csináljam max 20k-ra a méretet? 😊
köszi
alap skin-re leeht olyat hogy egy képet beteszek és az lesz a játék háttere?😮
ez tényleg játékhiba,amikor Barcaval toltam Messinek 3-4 10000%-os ziccer kellett 1 gólhoz,és ugyanez a helyzet a vidinél is,vagy ha elmennék a kínai 8.-ad osztályba,ott is ez lenne a szitu,taktikától,edzéstõl,játékos skillektõl függetlenül. nem olyan idegesitõ,ha az embernek van egy meccsen 20 helyzete,akkor abból befog menni 2-3 gól,csak az ellenfélnek elég 1 ziccer,és abból gól lesz,na ez az idegesitõ
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Abba van benne.
Mindegy megtaláltam😄Nem néztem meg jól a a magyarosítást😄
értem. de Te a football manager 2011-el játszassz?
De én nyáron leszedtem a 11.3patchet, tán még abba FAQ-ba találtam de az be se jön😄
Én szeretek egy gyenge bajnokságba kezdeni, vagy válogatottal menni.
Én szeretek egy gyenge bajnokságba kezdeni, vagy válogatottal menni.
de miért kellenek azok a bajnokságok neked? egyébként nekem sincs benne olyan!
Hát pedig hiányzik😄Mert nincsen benne Albania,San Marino,Örményország meg ezek.
Pedig felraktam a 11.3 patchet, de megnézek egy másik 11.3😄
Pedig felraktam a 11.3 patchet, de megnézek egy másik 11.3😄
kétlem hogy hiányozna 😄😄
Hol tölthetek le több bajnokságot?Mert hiányzik egy jó pár.
ajj gyerekek jablonec ellen tovább mentem hosszabittásba erre megkapom az AZ Alkmaar -t 😄 asszem itt a vég 😞
Szerintem ha 1-1-ben nem tudják belõni a 17-es finishing meg 18-19 composure-ös játékosok, ha a ziccerekben nagy százalékban KAPUFA az eredmény annak semmi köze a taktikához... direkt lassan játszunk már, távoli lövések nélkül.... vicc... most is 60 perc alatt lõttünk 16szor kapura volt 3 CC helyzet és 2 kapufa... míg az ellenfél 4x lõtt kapura és két öngóllal(!) vezet 2-0-ra....
akkor szerintem a taktikádban kell keresni a hibát, nem a játékban
De ebben csak az az "érdekes" hogy az ellenfélnél jól mûködik.... szal vagy mi rontunk el valamit vagy undorító ez a fajta hozáállás 😊
a helyzetkihasználás tényleg katasztofális. egy az egybeni ziccereknél irl 5bõl legalább 4 gól, még az nb1ben is, a játékban meg jó esetben kettõ.
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
vannak hibák...én sorozatba kapom a 90 percen túli gólokat....amugy ismertek olyan csapatot h jablonec?kte-vel hazai pályán 1-1 nem megy :S
Én kimondom... mocsokul el van b*va ez a játék... amikor már sokadjára lõsz 4 kapufát és hagysz ki 6 CCC helyzetet egy meccsen és kapsz ki 3-2-re egy senkiházi csapattól akkor azt gondolom ott valami nem ok... mert néha elõfordul az ilyen aláírom! sõt ez hitelesebbé is teszi a játékot! de úgy gondolom hogy ez csúnyán el van túlozva ebben a játékban...
Egy idõre pihentetem a Bolton Wandererses mentésemet. Túl gyorsan jutottunk fel a csúcsra, így nincs motivációm.
A következõ csapatom
A célom összehozni egy osztrák magyar monarchiát 😄. A csapat élén Szabics Imivel 😊.
A következõ csapatom
A célom összehozni egy osztrák magyar monarchiát 😄. A csapat élén Szabics Imivel 😊.
az enyém viccesebb.
😄
😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Én nem találom Rossit....pedig lehet erõsitést jelentene 😊 Nembaj😄
Idõközben sikerült megnyernem a Magyar Szuperkupát!

Idõközben sikerült megnyernem a Magyar Szuperkupát!

szertáros
õ a mitfárer...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ajánlok egy játékost, a neve Rossi.
Valami argentin fiatal játékos. ingyen igazolható.
Tranqueristának kitûnõ, nb1-nb2-be. fizetést alig kér.
Aki játszik Barca-val, annak Messi milyen pozícióban van?
Valami argentin fiatal játékos. ingyen igazolható.
Tranqueristának kitûnõ, nb1-nb2-be. fizetést alig kér.
Aki játszik Barca-val, annak Messi milyen pozícióban van?
War. War never changes...
Nagy tervekbe vágom 😊 Új csapatom:

Köszi<#vigyor2>#vigyor2>
Zöld SASOK:P Forza JUVE;))
Grat neked is 😉
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szép gyõzelem😉)
Megvan a rangadók rangadója 😊

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Sziasztok!Én a Cottbusba mentem egy kis szabadúszás után,a 17. heyrõl vittem fel a 7. pozícióig.Nagy vezéregyénisége volt a csapatnak Martin Fenin,Ivica Banovic és Mark-André Kruska.😄 Fenin bekerült a cseh válogatottba is,ott is rúgott már 3 gólt 5 meccs alatt😄 Valami jó igazolást tudtok ajánlani?😄
Mondjuk angol játékost kerestem volna, de nem jön egyik se.
Egy óra keresgetés, Hamsik elvihetõ 24 millióért.Holnap megpróbálom.
lehet kicsit tágítani kell az értékrendszert.nembiztos hogy a legdrágább a jobb.lehet huzamosabban jó teljesítményre nem képes vagy nem bírja a nagy meccseket.én kb egy posztra ha veszek egy játékost kinézek vagy 4-5ot rá a scout és aki a legjobb ár-érték arányt hozza azt hozom el.( na és persze mindenbõl próbálok alkudni.ilyen 30-40milliónál már nem gyakori ha 4-5 vagy akár 10millát is le lehet szedni.volt mikor beajánlasz valakiért olyan 10milliót adott ember ér olyan 5-6körül de nagy benne a potenciál csapata kér érte olyan 30körül végüla megállapodás simán összejöhet olyan 20-25között.én addig alkudozok amíg számomra kedvezõ ár nem jön ki.
Csak direkt értékek szerint keresek embert, tökéletes lenne...de ennyiért?
Értem, köszi.
Látom szép jövõmet, aki jobb lenne nem jön el,tisztára mint az mtk-ban<#nevetes1>#nevetes1>
.
.
Modricért 74 milliót kérnek.Normális?
Visszavágó az üllõin szintén 5-0

A játék könyvtárában a data mappában csinálsz graphic/pictures/kit,logos,faces mappákat és ezekbe másolod.
Most már csak annyi segítséget szeretnék, hogy a skinet, mezeket és a logókat hová másoljam.
Köszi.