A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
az izgalom alakul. A már kiesett Paks otthonában érthetetlen módon nagyon megszenvedtünk, nagyon felszívták magukat. Ráadásul az egyik játékos 2 perc alatt begyűjtött 2 sárgát, bő fél órát emberhátrányban játszottunk. Egy csatárcsere mentett meg a blamától. A zete kikapott, 1 fordulóval a vége előtt kötelező a győzelem, hogy biztosan meglegyen a második hely, 1 pont az előnyöm, bár az EL indulás így is megvan.
Kis érdekesség (nekem legalábbis :D) hogy a szezon utolsó meccse előtti sajttájon csak hülye riporterek voltak jelen. Kérdeztek a Kaposvár edzőjéről hogy vajon kirúgják-e szerintem (ki nem szarja le most?), kérdeztek arról hogy a meg van-e még sértődve Böde akit megbüntettem (4 hónapja sérült és most épült fel), meg kérdeztek valami falábú afrikai támadóról hogy tényleg hozom-e (sose hallottam róla, még csak meg se néztem a lapját.
Na és jött a Szolnok elleni döntő meccs ahol a 3 pont kötelező volt
Nagyon magabiztosan álltam fel, szinte a lehető legjobb kezdőmmel. Aztán a Szolnok simán lefocizott. Vezettek is, végül egy Andrezinho góllal ki tudtam egyenlíteni. A vége felé már én nyomtam, de nem akart jönni a győztes gól. 1-1 a vége, irtó nagy mázlimra a ZTE 0-0-át játszott Győrben, megvan a második hely. :)
A szezonzáró sajttájon is hülyék voltak a riporterek, de már nem érdekel :D
Szóval első szezonomban második helyig vittem a Ferencvárost, jövőre irány az Európa Liga
A keretre bőven rá fér az átalakítás. A legjobb játékosom Tyavkase lett, egy jobb szélső. Ő lett az nb1-ben a legtöbbször a meccs embere, 28 meccsen 8 góllal (sajnos) a házi gólkirályom is. Elől elég kemény átalakításra lesz szükségem, kell egy 15 gólos csatár mindenképpen.
A váz már azért megvan, de meg kell szabadulnom legalább 1 tucat embertől. Szerencsére jónéhánynak lejár a szerződése, nem kell foglalkozni velük.
Ez volt az első FM játékom, azt se tudom mit mondjak :D Jó kis idény volt na
Ha nincs év közben az a kis botlás amikor 8 pontot elszórtam az épp kiesés elől menekülő kiscsapatok ellen, vagy ha nincs Böde sérülése akkor talán sokkal előrébb is lehettem volna. De nem bánkódok, úgy érzem, hogy a Bl selejtezőkben amúgy se lenne esélyem még. Hátha az EL-ben lesz egy kis szerencsém. Na egyelőre ennyi :)