Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kettõ: néz szét neten, googli a barátod
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sose használtam ezt az opciót, most meg nyomom ezerrel, azért kérdezem.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Facepack honnét van (a zinterneten belül)?
Mega vagy argentin?
www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
BMW 325 iX Rallye Car :)
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
A bajnokság simán lement a vége elõtt 4 fordulóval bajnok volt a csapat.Mivel még sosem játszottam Svájcban meglepõ volt hogy mindenki ellen négyszer játszottam.
A tabella:
tabella
A Bl csoportból (Real Madrid, Milan Köbenhawn) 3.helyen az Európa Ligába kerültem ahol a Panathinakost kiütöttük (0-1,2-0) de a Celtic megállított (0-2,2-1).
A Bl-t amúgy az Arsenal nyerte az Európa Ligát a Totenham.
A svájci kupa szintén meglett a döntõben a Grasshopperst vertük 4-1re.
Végül a képek:
csapat
statok
A végére pedig a húzóember:
Eric Torres
Szurkolok neked, hogy a Libertadores kupában minél tovább juss, kíváncsi vagyok, kijavítottak-e egy "apróságot". Amikor én a tavalyiban az Estudiantesszel voltam, akkor a döntõre az én játékosaim már szabadságon voltak és ilyen 70%-os kondival álltunk ki. Nem volt ráhatásom a dolgokra, egyszer csak jött az üzenet, hogy akkor mostantól szabin vannak, az nem volt érdekes, hogy a szezon legfontosabb meccse még hátravan. Ki is kaptunk valami 7-1-re.
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Vándorkarrier elsõ állomás:
Boca Juniors 2011/12
A csapat ebben a csodás stadionban a La Bomboneraban játszik:
Ilyen nézõk elõtt kötelezõ a siker így minket tartottak a bajnokság egyik esélyesének az Independiente és az Estudiantes mellett.Elmúlt években nemsikerült a bajnoki cím mostanra viszont olyan keret jött össze ami méltón pályázik a bajnoki címre.Sok-sok fórumozás során melyben átnéztem a taktikákat és a meccs elõtti közbeni illetve meccsvégi edzõi beszédeket sikerült összerakni egy normális taktikát és tudtam is motiválni a srácokat hétrõl hétre.
Csapat
Átigazolások
Szezon elõtt pár barátságos meccset toltunk melynek mérlege 3gyõzelem egy vereség volt így bizakodva vártam a szezonnyitányt.
Elsõ meccsünk elég jól sikerült Schiavi vezetésével
Utána nemsokára jött egy ragandó melyre eléggé jól sikerült felkészíteni a csapatot.
Az Aperturát viszonylag simán eléggé jó játékkal nyertük meg így kvalifikáltuk magunkat a libertadores kupa tavaszi küzdelmeibe.
Meccseink is eléggé meggyõzõek voltak:
3játékost emelnék ki a keretbõl elsõsorban a csapat legendáját Riquelmet aki temérdek gólpasszt adott és sokadvirágzását élte.Másodsorban a csapat leggólerõsebb támadóját Cvitanovichot.Egy elég jóképességû kp-ra hívnám fel a figyelmet akit csak 31évesen fedeztem fel:Erviti.
Most jön a tavaszi szezon benne a clausurával és a libertadores kupával majd utána nyáron továbbállok😊

én mostanság kezdtem egyet Fradival tök jól ment europa liga selejtezõ körébe is a psg vert ki minket utolsó fordulóba...meg bajnokságba is 7meccs gyõzelem 1vereség a debrecentõl de aztán veszett a mentésem mert kitöröltem véletlenül :S de lehet belekezdek újra 😄
újpesttel? fradista létedre? ez vicc ugye?😄
Na mindegy, folyt köv, a következõ (teszt)csapatom a finn 2. osztály bajnokaspiránsa, az FC Lahti, aztán ha kijön az elsõ peccs, akkor kezdem majd el az elsõ komoly karrieremet, valószínûleg a Fradival, bár lehet hogy ez még változik.
Két szót ismerek: mindig és soha. Fradista MINDIG, újpesti SOHA Ac Milan 4ever!

Avanti Crociati!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
HALA REAL MADRID!!! The BEST: SCHUMI. NEXT LEGEND: VETTEL.

Avanti Crociati!
Én az utolsó Bl meccsemen a Milant fogadtam és 1-1re végeztünk szóval 8 ponttal végülis 3. lettem. Mehetek az Európa Ligába ahol a Panathinaikos lesz az ellenfél. Ha nyerek Celtic v. Olympiakos
kis dráma az elsõ BL meccsem végén 😊
Rodriguez elsõ góljait szerezte a Bolton színeiben...soha rosszabbkor 😊