Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

szabocsaba1983
Kezdj valami nagyobbal...XD

www.udlaspalmas.es,www.ultranaciente.com www.chelseafc.hu, Thx Guus!!!

Fradiba ajánlom Nemanja Nikolicot 😄
Rudee
A védekezés érdekes, rá kell még jönni nekem is. A Fradival csak 2-1 és 2-2 a kazah Shakhtar ellen, aztán a Ventspils ellen idegenben 3-1.
Bajnoki rajt jó lesz: Paks (o), Debrecen (i), lilák (o)

Szar Bayern, szar Bayern :)

áá nekem sem megy...tanulnom kell vmi nagy csapattal...szerintetek Real vagy Barca?
akvik
és igen😊 kirúgtak a malagától.hát Rondon és Baptista nem hozta a szinten meg énse😄 3x után jött két gyõzelem majd jött egy 5-0 zakó zaragoza ellen majd egy 0-0 majd után 6vereség és egy 19.hely.
Azthiszem kezdek egyet a barcával h szokjam az fm-et meg valami új taktikát dolgozok ki.

LasDen
nem jó ez így....sorozatba szopjuk a gólokat és a vereségeket...még a végén bajok lesznek...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
buzi fiorentina...meg is érdemlik amié kirúgtak...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akvik
csak h szokásosan jó a háttered😄

Huni92
nemértelek, mit akarsz? 😄

akvik
milyen meccsekké?

Huni92
RemX
Carrol tényleg kaki.... Kuyt nálam isten mióta beraktam Suarez mellé csatárnak... A folymatos Lucas és Gerrard sérülést megoldottam (volna) mert 3 milla körül jött Etuhu és Rosicky... de Rosicky ez a falábú Carrol két hónapra kitette a csapatból edzésen... :S

Fognak adni, én szintén Pool, télen kaptam is pénzt.Vettem egy rakat játékost ilyen 48 hónapos opcióval, király, persze majd ha folyamatosan megy rájuk a pénz akkor lehet szívás lesz.De a csapat szerintem ahogy van, simán nyeri a bajnokságot, aztán a bl-ben kiderül mire lesz elég.Nállam:Carrol,Bellamy,Kuyt eladós lesz jövõre
RemX
Õõõõõ... bocsi, új vagyok kép postolásban 😛 😊

azért a méretezésre majd figyelj
RemX
Sose gondoltam volna, hgoy valaha ide képet töltök fel, de ezt meg akartam veletek osztani 😊 Nagyon döcögõsen indult az idény, ráadásul Gerrard szinte végig sérült, mégis úgy néz ki valamit elkaptak a srácok... 12 meccses gyõzelmi sorozat a PL-ben megsüvegelendõ 😊 cselszki, arsenal, everton, city, tottenham közben kipipálva 😊

Sajnos tudom hogy ez még semmit nem jelent, de részsiker 😊 Hátha meglátják a fejesek hogy érdemes pénzt adni nekem igazolásra 😛

szabocsaba1983
ok. gondoltam átsiklottatok fölötte.

Huni92
szerintem ha valaki tudja, akkor majd beírja anélkül is, hogy minden 5. hsz után beírnád a kérdést 😊

szabocsaba1983
Szóval ez az új elem, a loyalty bonus (hûség bónusz) a szerzõdéseknél mit tud? MIkor kapja meg a pléja a bónuszt, ha kitölti a szerzõdését? Tud errõl vki vmit?

Huni92
szerencséd, hogy öreganyádnak szólítottál 😄
ugyanaz a patch kell fent legyen mindkét játékosnál. kell egy szerver (akinek jobb a nete és gépe, de a net a fontosabb), aki csinál egy normál játékot, a beállításokban pedig a hálózat résznél tesz egy pipát a szerverként futtatás opció elé. ezt lehet a generálás után is csinálni, de elõtte is. a saját ip címét odaadja a másik embernek, aki a fõmenüben ráklikkel a csatlakozás hálózathoz (?) opcióra, jobb alsó sarokban van egy join other server menüpont, arra is klikk, beírja a kapott ip-t és enter. innentõl ugyanaz a mese, mint offline.
ha a szervernek routere van, kelleni fog a hamachi nevû program mindkét játékosnak, azt feltelepítitek, létrehoztok benne egy szobát, és a hamachi generál ip-t, ezesetben pedig ezt az ip-t kell beírni csatlakozáskor. hátránya, hogy lassabb a játékmenet.

akvik
Sakho megzavarodott a sok góltól a végére és nem tudta hova kell lõni😄D

GaVino
Sziasztok! Az egyik haverommal szeretnék online játszani de shogy se akar összejönni..Tud valaki segíteni? Köszi!

Huni92
bolondok szerencséje 😄

egyébként ha már online, ma Zlatannal (itt dubi94 nickkel van) játszottunk 4 meccset, volt egy laza 6-5-ös villarreal vs psg is, úgy, hogy az utolsó 4 percben 3 gól született, az utolsót meg Sakho szerezte, 6 méterrõl bombázta a saját kapujába 😄

akvik
ezt eddig is tudtuk😄 azé vertelek meg anno a lille-l a túlúzod onlineba😄D

Huni92
ez azt igazolja, hogy hülye vagy akvikom, semmi mást 😄

akvik
én már nem is használom.inkább beállítom az ellenfél utasításokat és jólvan.amikor foglalkoztam az eligazítással mindig kikaptam.amikor nem akkor meg vagy gyõzelem vagy döntetlen.zaragoza ellen beállítottam az eligazítást ki is kaptam 5-0-ra...szóval sztem annak semmi értelme.

Huni92
alapjáraton bejön, viszont néhány dolog nem tetszik.
egy szezon után már nagyon unalmassá vált a meccs elõtti-közbeni-utáni eligazítás, és bár eddig se volt izgalmas, most megfejelték azzal, hogy hosszadalmasabb a folyamat.

szabocsaba1983
Pontosan hogy mûködik ez a hûség bónusz?

Huni92
Rájöttem, hogy nincs kedvem egyelõre a spanyol harmadik ligához (pedig megvertük az Özillel, Di Mariaval, Lassanaval, Higuainnal, Carvalhoval felálló Realt is felkészülési meccsen) , inkább az Almeriát juttatnám vissza az élvonalba. Túl nehéz dolgom szerintem nem lesz, van egy kis pénz, fasza embereket tudok hozni.

szabocsaba1983
Üdv Mindenkinek!

Megvan az új gém, kezdek a kedvenc csapatommal, hogy belejõjjek a 12-be. (meg mostanában kezd kihívás is lenni)
Játszani keveset van idõm, de jövök az eredményekkel, ha tudok.

Kinek mi a véleménye az új játékról?

Ki lehet sírni valahogy a vezetõktõl, hogy 800as max. helyett tudjak 875ös fizetést is adni? Találtam egy jó kis edzõt, a képességeihez képest a 875ös fizu luf*sz se lenne, de nem tudom neki megajánlani. 😞

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

RemX
Najó azt hiszem az egy meccsen lõtt 7 kapufa már a nevetséges kategória... pláne hogy az átlagom 3-4 egy meccsen... kabaré...

akvik
Buonanotte kis csele😄

Fyrex
az elõszezon megkoronázása... az új sztárom eldöntötte <#vigyor5>

Avanti Crociati!

RemX
Ez amúgy engem is érdekelne.... egy Higuain, Ronaldo, Dimaria hármas minden 6-7. 1-1 ellen szitut lõ be a kapussal szemben... nem játszunk gyorsan az sem lehet gond...

nekem csak oláh sérült le egyszer két hétre utánna visszatettem kezdõbe austria wien ellen erre megin....😄 de nembaj mer itt van nikolic és ontja a gólokat 😄
Huni92
nálam nincs gond a sérülésekkel.

Detto ugyanaz van Genoával............. Egyetlen értelmes csatárom a Caracciolo két meccsen 3 gól, erre 3 hónap sérülés...rohadjon meg az egész

Nálatok nem sérül le meccsenként 2-3 ember ??? de minden meccsen ? kezd kibaszottul idegesítõ lenni, mindjárt letörlöm ezt a szart...

zyndar
Megvettem Greniert 2 millió euróért, eddig tûrhetõen nyomja, viszont szépen fejlõdnek az értékei.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Lyonos tapasztalat:

Gomist bazd ki a faszomba 😄 Nalam vmi eszméletlenül szar lövés/gól mutatót produkált.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Fyrex
<#worship><#worship><#worship>

hajrá a nemzetközi porondon, innentõl 10 évig megvan a bajnokság <#eljen>

Avanti Crociati!

Láma!
eddig még nem volt ilyen gondom egyik FM-ben sem, de most engem is megtalált. Meccsenként már egyfolytában van 20-25 kapura lövésünk, de 1, maximum 2 gól akad be... A csatárok nem rosszak, Lyonnal vagyok, szóval Lopez, és Gomis...

Mit is kell állítani hogy ez változzon?😊

Fyrex
csak gondoltam az másnak nem sokat segít, hogy nálad hol van 😛 egyébként jó player én is néztem már!

Avanti Crociati!

Darthmushroom
ja és az új szezonra az igazolások, cristian rodri nem kapott munkavállasít szóval õ nem jött, david bentley-vel meg nem bírtam megegyezni, de így is jól zártunk összességébe

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Darthmushroom
na bejeztem elsõ szezonom, hát cél sikerült bajnokok lettünk viszonylag simán, még azt is meg engedhettük h a felsõházi meccseket lazábbra vegyük, és egy hazai kupa is összejött

keret:

kupa:

bajnoki góllövõ lista:

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

zyndar
Igaz, nálam viszont igen. 925k-ért vették, jónak tûnik.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

azok akiknek ennyire jól megy, azok milyen sebességen tolják a játékot? Slower vagy Faster? mert az eredményekre nézve egyáltalán nem mindegy...

Fyrex
Kara nem Parma-s <#whatever>

Avanti Crociati!

Fyrex
üdv mindenki, grat jók vagytok <#taps><#eljen><#worship>

Avanti Crociati!