A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #83280 Borzasztó ezt tapasztalni, hogy a színvonal ilyen gyenge. Nem ártana a játékba berakni egy olyan opciót, hogy amikor egy gyengébb bajnokságban már nincs kihívás, akkor nehezíteni lehessen a játékon. Lenne ilyen opció, hogy random berak valakihez egy sugar daddyt, vagy odatol egy eszement jó edzőt valakihez, aki értékesen igazol, és érti a játékot, ergo kihívást teremt. Magas potential abilitys playereket igazolna piti áron, fejlesztené az edzőközpontot, értelmes, nyerő taktikát tolna, bla bla. Erőlködöm, de sajnos nehézkes két csapattal tolni, nagyon elvonja a figyelmet, lassú, körülményes lesz a játék. Lehet valami ingame editorral meg kéne buherálni valakit az izgalom érdekében, de az FMRTE is fizetős lett, hagyjanak a fenébe. Az egyetlen kihívás a BL cím megszerzése, de egész évben arra várni, hogy végre elteljen az idő, és a kieséses szakaszhoz érjünk elég unalmas. De jól esne egy erős Újpest, egy erős MTK, Debrecen
. Folytatom, mert egyébiránt tetszik nagyon a magyar bajnokság, meg érdekel az igazolásaim mire viszik, de valami hiányzik. Erőltetem ezt a Videotont a Fradi mellett most. Van valami jobb ötletetek ilyen esetre? Mik a tapasztalatok két csapat irányítására vonatkozón?
Emlékszem a CM őskorában lehetett olyat csinálni, hogy mondjuk a managerrel lemondva áűtmentem mondjuk egy másik csapathoz a bajnokságba, de lelépéskor beállíthattam, hogy a felépített csapatomat ne szedje szét a gép. Be lehetett pipálni egy ilyet, hogy keep team as a whole vagy valami ilyesmi. ez se lenne rossz ötlet.