Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na PSGvel kezdtem...
PSG-Lorient 2-2
Rennes-PSG 1-3
Sirigu 3 hónap, Gameiro ( 2 meccs 3 gól ) 5 hónap.... VICCCCC

LasDen
örülök az eredménynek mer azé a pool az pool, de a statisztikát nézve még nekünk kellett volna gyõzni...mondjuk nem csodálkozom, 1-1-ben sokszor mentek a csatárok, de nem tudnak lõni mer v mellé v a kapusba megy....idióták...agger kiállása után nem mertem nagyon feljebb kapcsolni, mert védtem a döntetlent...jó ez azé...

fyrex grat...bár elég sok a döntetlened...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DONGUBA

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Fyrex
és akkor az elsõ idény vége

Avanti Crociati!

LOL

LasDen
bár öngóllal (az assistot jegyzõ rangel volt ilyen ügyes) kikaptunk, de azé ez szép volt...:D
http://www.youtube.com/v/gmELynWRGLQ&version=3

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Huni92
jól csapjátok! :)

én lassan a szezon végére érek, a Bayern már matematikailag is bajnok, két kupadöntõ van még hátra, meg pár bajnoki.

nagyon skilles gólt lõttünk az Arsenal ellen legutóbb, Holtby világklasszishoz méltó lövést mutatott be :D

http://www.youtube.com/v/Y5bRcDVcy4A&version=3

LasDen
lûdd le mindet...

Fyrex
fúúú nem akármilyen harc van az utolsó BL helyért, 4 csapat pályázik rá 3 fordulóval a vége elõtt <#violent>

Avanti Crociati!

Fyrex
OLLÉ!!! <#hawaii>

Avanti Crociati!

myl0
LasDen
nájsz...:D

am ti fix kezdõvel szoktatok jáccani v rotálni...?? :D

Fyrex
<#eljen><#worship>

Avanti Crociati!

szép gratu (Y)

8 fordulóval a vége elött 7 pont elönye van a paksnak 2 a gyirmótnak...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

gabber_saviola
ja és grat mindenkinek :D

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

gabber_saviola
http://www.youtube.com/v/wighXc9mSKA&version=3

ezzel a gyõzelemmel bekerültem a Európakupa csoportkõrbe. :)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

Fyrex
azt hogy még ma befejezem a bajnokságot, megkapom a pénzt a ligától és visszahívom <#idiota>

Avanti Crociati!

figyu egy csávó keres bochumból. valami ügyész. mit mondjak neki? :D

Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.

Fyrex
<#taps><#taps>

Avanti Crociati!

LasDen
tess...bár nem olyan nagy szám...

LasDen
így kell ezt...:D

bakkerman
Maccabi Haifa-Videoton
Polonkai kiállításánál megállt bennem az ütõ,hogy ennyi volt,10 emberrel kiszopunk tõlük,de ami utána jött az nem semmi :)))) Jöhet a Borac,immáron a playoff körbe jutásért

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
szereted az állandóságot?? :DD

Fyrex
'szomba már...

Avanti Crociati!

irfanview, faqban leírtam a használtatát, a magasság tökmindegy, a szélességnek kell lenni 750-nek, a többi intézi a program
DONGUBA
muti mar a taktikot

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

LasDen
ez az átszabott 433 egész jól mûködik...monjuk a bennmaradáshoz nemtom elég lesz e...mert ahogy néztem olyan 40 körüli ponttal már jó eséllyel meg lehet maradni...hogy meg lesz e, ámtom..:D

LasDen
meghalok...egyedül vezeti a kapura, már csak a kapus van elõtte erre megáll megfordul megvárja míg elékerül a védõ, lefordul róla és km-rel mellé lövi.....whyyyyyy.....

myl0
Megtört a jég, de még nem az igazi:
Loki - Hali: 1 - 0 Mészáros gólja döntött

LasDen
megint jól indul a szezon...tököm tele van....

myl0
"4nél több" :P

myl0
lokival: 3 meccs 3v mind3 0-1 egyik meccsen sem volt kapura lövése az ellenfélnek 4nél :P. fasza menni fog ez :DDD

bakkerman
nem,750x563-ra van méretezve

bakkerman
elsõ bajnoki Siófok-Vidi 2-1 sándor gyuri 2-0-nál büntetõt hibázott a 2. félidõ legelején,vaskót 4 hónapra lerugták,alvest 1 hónapra,siófok 4 kapura lövés,nekünk 13,azaz tipikusan olyan érzésem van,HOGY ELMEGY A JÓ BÜDÖS PICSÁBA a játék. köszöntem,megyünk a metszettfaszúakhoz,remélem továbbjutunk!

zorrobomber
azért mert csak a szélességet nyomod össze

Fyrex
bent vagyunk az olasz kupa döntõjében :)))

Avanti Crociati!

bakkerman
Borac vagy Neftci lehet a következõ ellenfél...ennek tudatában 110%-on kell teljesítenünk a zsidóknál,mindkettõ verhetõ ellenfél

bakkerman
Videoton-Maccabi Haifa
Alvesnek 4-1-nél két kibaszott nagy helyzete volt,ha azok bemennek,akkor továbbjutunk,így még a visszavágó izgalmas lesz,de a játékkal nagyon elégedett vagyok,lefociztuk az izraeli bajnokot

bakkerman
nekem miért ilyen olvashatatlan,másnak meg miért olyan jó minõségû átméretezés után a kép? paintet használok

bakkerman
szuperkupa behúzva,jöhet a Macabi Haifa elleni párharc

akkor rosszul másoltad
skin cache-t kikapcsoltad? felület újratöltést bekapcsoltad?
bemásoltam a tavalyit de nekem nem müködik...:(
faq?:O
Honnan lehet letölteni a magyar bajnokság címereit?:O
LasDen
hát csak 30 lett belõle...:D

aha,legutóbb Ajkára jött,be is szedett 2 potyát...:D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

RedJohn
FM 12: Ferencváros 2011 szezon

Tabella 11 forduló után: Ahhoz képest hogy Nagy Tamás végez mindent az angol tudásom hiányossága miatt, jól állunk. Én csak a csapatot állítom össze, eddig sikerrel. <#vigyor>

Keret: Kettõ igazolásom volt, Orosz Péter, és Németh Krisztián. Mind ketten csatárok. Németh 2 meccsen már is lõtt 3 gólt <#idiota>

Ottent kiemelném, aki nálam nagyon jól teljesít. Kapuban Jova Levente, és Gyenes Dávid váltogatja egymást. Bal, és jobb szélen Abdi, és Hakola nagyon jól játszanak, ez azt is bizonyítja, hogy Abdi eddig 5 gól és 2 gólpasszt adott, míg Hakola 1 gólt és 4 gólpasszt adott eddig a 11 forduló alatt. Válogatottság miatt, Fülöp, és Balog is bekerült a kezdõbe, Csizmadia, és Kelin helyére. Hakola helyett pedig Andrezinho kapott szerepet a szélen, Maróti pedig Jovanovic helyett.

SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.

bakkerman
ilyen névvel azért remélem lesz respectem a játékosaim körében,vagy legalábbis a magyaroknál biztosan :DD a Jorgosz Papandreu nevet nem mertem bevállalni :S

látom nem értetted a kérdésem...
xDDDDDDDDDD