Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSG-Lorient 2-2
Rennes-PSG 1-3
Sirigu 3 hónap, Gameiro ( 2 meccs 3 gól ) 5 hónap.... VICCCCC
fyrex grat...bár elég sok a döntetlened...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
én lassan a szezon végére érek, a Bayern már matematikailag is bajnok, két kupadöntõ van még hátra, meg pár bajnoki.
nagyon skilles gólt lõttünk az Arsenal ellen legutóbb, Holtby világklasszishoz méltó lövést mutatott be :D
Avanti Crociati!
am ti fix kezdõvel szoktatok jáccani v rotálni...?? :D
8 fordulóval a vége elött 7 pont elönye van a paksnak 2 a gyirmótnak...
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
ezzel a gyõzelemmel bekerültem a Európakupa csoportkõrbe. :)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Avanti Crociati!
Life is death, death is life. No life, no death. Life is life, death is death.
Polonkai kiállításánál megállt bennem az ütõ,hogy ennyi volt,10 emberrel kiszopunk tõlük,de ami utána jött az nem semmi :)))) Jöhet a Borac,immáron a playoff körbe jutásért
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Alvesnek 4-1-nél két kibaszott nagy helyzete volt,ha azok bemennek,akkor továbbjutunk,így még a visszavágó izgalmas lesz,de a játékkal nagyon elégedett vagyok,lefociztuk az izraeli bajnokot

skin cache-t kikapcsoltad? felület újratöltést bekapcsoltad?
HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!
Tabella 11 forduló után: Ahhoz képest hogy Nagy Tamás végez mindent az angol tudásom hiányossága miatt, jól állunk. Én csak a csapatot állítom össze, eddig sikerrel. <#vigyor>#vigyor>
Keret: Kettõ igazolásom volt, Orosz Péter, és Németh Krisztián. Mind ketten csatárok. Németh 2 meccsen már is lõtt 3 gólt <#idiota>#idiota>
Ottent kiemelném, aki nálam nagyon jól teljesít. Kapuban Jova Levente, és Gyenes Dávid váltogatja egymást. Bal, és jobb szélen Abdi, és Hakola nagyon jól játszanak, ez azt is bizonyítja, hogy Abdi eddig 5 gól és 2 gólpasszt adott, míg Hakola 1 gólt és 4 gólpasszt adott eddig a 11 forduló alatt. Válogatottság miatt, Fülöp, és Balog is bekerült a kezdõbe, Csizmadia, és Kelin helyére. Hakola helyett pedig Andrezinho kapott szerepet a szélen, Maróti pedig Jovanovic helyett.
SK RAPID WIEN 1899. Bajnokcsapat: 32, Kupagyõztes: 14, Szuperkupa-gyõztes: 3.