A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #83157 Először is Pécs,Haladás,Videoton
FMfan, remélem összejön az EurópaLiga.
Én mint ígértem őszi helyzetjelentés Ciprusról.
Először ide tenném az őszi végeredményt. Kezd nőni a szakadék, ennek oka a riválisok ponthullajtásainak köszönhető.
BL-re térnék át. Ugye ott tartottam hogy utolsó forduló, ha nyerek az Anderlecht ellen továbbjutok abban az esetben ha kikap otthon a Benfica. Útjára indult a labda mindkét pályán. Az első gól nálunk volt...sajnos öngól...jött 1 beadás amit a védőm mérnőki pontossággal fejelt a saját kapuba..
Közben a másik meccsen 2-0-ra vezetett a Benfica az MU ellen..szinte elkönyveltem a kiesést...2. félidőre felráztam a fiúkat aminek meglett az eredménye az 59. és a 62. percben gólt rúgtunk! Megvan a vezetés!69. percben 1 elképesztő szöglet utánia kavarodás után Lukaku egalizált...2-2...Közben a másik pályán az MU már 3-2-re vezetett!! Így hát az utolsó 15-20 percet nagyon megnyomtam,rengeteg helyzetünk volt, persze mind kimaradt..2 perc hosszabbítás, kb 30 másodperc volt belőle hátra. LuaLua hatalmas bombája a kapuson átjut ugyan de 1 kapuhoz beragadt védő még ott volt és kirúgta a labdát a szélre, amiből kontrázott a belga csapat, beadás középre...Gól...2-3
közben az MU 4-2-re nyert...tehát mondhatom hogy meghatározó volt az az öngól...ha az nincs máshogy alakult volna a meccs..na meg a vége is, mert vezetésnél időhúzás ment volna és az a 2 perc lepörög gyorsan...na meg megint az a gól időn túl..meg se lepődök..tehát a lényeg..kiestünk! Omonia-Anderlecht BL csoport végeredmény Folyt. köv. az Európa ligában a Sevilla ellen...dehát semmi esélyünk...érdekesség hogy itt a Debrecen még mindig bent van, mivel 2. helyen továbbléptek a csoportból! Őket kellett volna kapni... :-)
Egyébként már 3 meccs lement a tavaszi idényből is..de ez már csak a szezon végi összefoglalóban lesz részletesebben benne! Sok sikert mindenkinek!