Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
viszont 4-3-3-at dobnom kellett, mer védekezésre képtelen formáció és szopjuk vele a gólokat. így váltottunk 4-1-2-2-1-re, ami valamivel kevesebb gólt hoz mint a 433, de védelembe erõsebb...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
varom toled is es a tobbiektol is a javaslatokat. tovabbi jo jatekot! :)
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
@Zenszkij: mivel nem szoktam facepackot használni, lehet hülyeség, de engedélyezted a beállításokban, hogy mutasson képeket?
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
nincs már pénzem Guba, álmodozni meg nem akarok. :(
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Nos ne érts félre, nem veled/veletek van bajom, de engem mint játékost megint csak nem érdekel, hogy Ottent a holland adatbázisból vettétek át, vagy hogy Alvesnek a legangyobb a CA-ja az egész mezõnyben(amit én nem is látok...).
Engem az érint, hogy Otten nb2-es szinten van, miközben mindenki tudja, hogy a Fradi egyik legértékesebb játékosa, a másik peidg az, hogy ma az NB1-ben az a szitu, hogy a Vidi ötször annyit költ mint a többi csapat IRL, ez látszik a keretén is, amit viszont a játékban egyáltalán nem érzek.
Jó hogy van lehetõség javaslatokat küldeni, ez nagyon pozitív, dobok majd levelet.
CSAK a Fradi
nekem lenne pár javaslatom a barcikai kerethez, majd leírom mailben, ha lesz idõm
csak nehany megjegyzes az eddigi hozzaszolasokhoz:
- ha a vidi durvan kilogna az nb1bol akkor az lenne a baj, hiszen ahogy latszik IRL is csak papiron erosek egyelore.
- Otten a holland adatbazisbol kerult at igy ot egyelore nem itt ertekeltuk
- Alves a legerosebb CAval rendelkezik a magyar adatbazisban erteket a jatek hatarozza meg nincs a db-ben rogzitve
a német kupában már az elõdöntõknél tartunk, az 1860 München az ellenfél. Az EL-ben a Rennes kiverése után a Genk, D. Zágráb, H. Tel-Aviv hármassal kerültünk össze, 15 ponttal csoportelsõként jutottunk tovább. A Baselt kaptuk, idegenben egy 93. percben szerzett tizenegyesgóllal nyertünk 1-0-ra. 13 forduló van a bajnokságból, 3 pont elõnye van a Bayernnek.
A magyar válogatott is gagyi, ez a másik problémám. Azok, akik nem vmi nagyobb csapatban játszanak, egytõl-egyig szarok, kb nb1-es szintûek.
CSAK a Fradi
amúgy sohasem játszottam magyar bajnokságot komolyabban, nem tudtam mi a helyzet ott
Avanti Crociati!
CSAK a Fradi
Csak most van pár dolog, ami szerintem csúnyán el lett baszva és nagyon idegsítõ.
Pl a Vidi igenis lógjon ki felfelé, legyen kit utálni a durva keret meg a sok pénz miatt! :DD Az meg vicc, hogy Alves kb a 10. legértékesebb játékosuk 110k euro értékben, nem mellesleg ennyiért el is adják és el is jön elsõre a Fradihoz laza fizuért, úgy hogy nem is volt átadón.
Aztán az mi, hogy a Fradinak 1-2m euro körül adnak igazolni? Ezt honnan szopták ki, azt nem tudom. Azt sem értem, hogy a Holland 1. osztályban nem egy meccsen játszó Otten hogy kaphat nb2-es értékeket, vagy hogy Junior hogy lehet az egyik legalassabb játékos a Fradinak.
És lehetne nagyon hosszan sorolni. Egyelõre ez óriási csalódás, így maradnak a top ligák, azok azért ennyire soha nem voltak elbaszva.
CSAK a Fradi
szóval változás sztem nincs nehézségben, csak 1-2 új megoldás
Avanti Crociati!
Üdvözlet!
Üdvözlet!
CSAK a Fradi
aki eddig is felhozott csapatokat pár szezon alatt, annak valószínûleg most sem lesz nagy gondja, csak meg kell szokni pár újítást
Avanti Crociati!
amugy a szisztema sokkal jobb mint a 11
Üdvözlet!
Asus P5KPL-AM EPU|C2D E5300|Gainward GeForce GT240|2Gb Kingmax DDR2|500Gb WD HDD SATA|320Gb Samsung HDD IDE|Win7 Pro x64
meguntam gemmát, és nemigazán találtam nekem tetszõ pikcsõrt. de ha linkelsz, tetszik, akkor beteszem :D 1366*768 a felbontásom :D
"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi
Avanti Crociati!
régen ebben a topikban szokást volt egymásnak gratulálni, ez manapság nem divat? csak mert nem akarok kilógni a sorból, tudni akarom ha ide csak vagánykodni lehet járni <#hawaii>#hawaii>
Avanti Crociati!
Avanti Crociati!
Nekem csak 9 milliót engedtek költeni új igazolásokra :(