A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Blum #83065 Na,en is jovok egy kis helyzetjelentessel 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Miutan a Tenerife mentesem osszefosta magat,gondolkoztam mit probaljak ki es vegulis Braziliaban kotottem ki a Santos menedzserekent.
Rengeteg felesleges jatekos volt a keretben,oket el is adogattam. Igy osszejott kb. 3 millio bevetel kapasbol. A baratsagos meccsek egesz jol mentek,egyedul a Nice viccelt meg minket es csak egy dontetlent sikerult osszehozni,de nem bantam..ereztem egy hogy nemi csiszolgatassal jo lesz ez.
Leven,hogy nem nagyon vagyok a kepben a Del-Amerikai futballt illetoen igy meglepodtem hogy nem kapasbol az orszagos bajnoksag kezdodik,hanem a Sao Paolo Allami bajnoksag. Sebaj..fussunk neki.
Olyannyira jol ment a jatek,hogy kapasbol 13 meccset nyertunk zsinorban es mindezt kapott gol nelkul. KEP
A klub bevetele rettenetesen megnott,a szurkolok szama radikalisan gyarapodott rovid idon belul a vezetes pedig termeszetesen mindezzel elegedett volt.
Aztan jott a Corinthians elleni merkozes ami kemeny dionak bizonyult es csak egy 1-1-re futotta,de hatalmas elonyunk volt ekkor es nem nagyon aggodtam. Aztan a vegen kicsit elfaradt a csapat es sikerult belefutnunk egy Sao Paolo elleni 4-2-es pofonba KEP ,majd a Castanoval X-eltunk es a vegen a Portuguese picsazott el minket rendesen KEP,de vegul 3 pontos elonnyel,listavezetokent mentunk a negyeddontobe. A negyeddonto eleg sima volt, a Ponte Preta csapatat vertuk meg 2-0-ra. Igy mentunk tovabb a az elodontobe.
Az elondonto eleg izgalmasra sikeredett,de vegul tizenegyesekkel tovabb jutottunk,Rafael kapus 2 szenzacios vedesenek hala. Es igy bejutottunk a dontobe ahol a Corinthiansal talalkoztunk,amit (es ezert eg is a pofam :D) sikerult szabadsagon toltenem es lemaradtam a meccsrol :D Lenyeg,hogy az elso meccsen a 94. percben kaptunk egy buntit,amit Elano kegyetlenul bevarrt,a masodik meccsen pedig az 55 percben Burges lott egy golt.
1. merkozes
2. merkozes
Szoval megnyertuk a Sao Paolo allami bajnoksag dontojet 2-0-as osszesitessel. :)
Es igy az Argentin Independientevel fogjuk jatszani a Recopa dontot. :| Kemeny lesz... Azt meg azert hozzatennem,hogy egyetlen jatekost sem kellett igazolnom meg. Sikerult ket taktikat osszeallitanom es mindketto mukodik... ugy ahogy. Ha az egyik osszeallitasban nem tudok valakit potolni,akkor atallok a masikra :D
Vegul egy kep a leginkabb bevalt osszeallitasrol. KEP
Kozben elkezdodott a rendes bajnoksag is,szerencsere gyozelemmel nyitottunk. A media a 4. helyre var minket. Hat kivancsi leszek.
Ha valamit osszekevertem (mert mar en se nagyon ertettem a vegen,hogy mit is irok) akkor elnezest. :D