Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

myl0
Szuperkupa 2. meccs:
Barca - Real: 1 - 1
Xavi ill. Iniesta. 11es nem volt :DDD

bakkerman
na hajrá,én épp most nyomom a villareal elleni elsõ bajnokit! amúgy a BL-ben a csoportellenfeleink: Lyon,Köbenhavn,Wisla Krakow

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

myl0
Szintén Barca karrier:
1. Szuperkupa:
Real - Barca: 2 - 3
Pepe és Higany 8 és 10 percben szerzett góljával már 2 - 0 ra ment a Madrid. Aztán a bíró az elsõ félidõben megítélt nekünk 2 db büntetõt az elsõ félidõben, amiket Xavi értékesített is. Aztán a 2. félidõben Xavi kihagyott még egy 11est. De jött Messi és a 78.percben beállította a 3 - 2 es barca sikert. :DDD A meccsen egyébként 5 real és 1 barca játékos kapott sárgát :D

bakkerman
fúú,az biztos,ha ilyen lenne az összes clasico,mint az elsõ meccs volt,akkor minden futballszeretõ ember "megnyalná" mind a tíz ujját! 7 gól,8-10 sárga,kiállítás,lüktetõ játék,gyakorlatilag nem volt középpálya,annyira kinyílt mindkét csapat! a második meccsre viszont rányomta a bélyegét a 2. félidõ eleji Real piros,utána nekik helyzetük se volt,mi lõhettünk volna még 4-5 gólt,de csak 3-1-re nyertünk

Darthmushroom
celtic 7:0 inverness
ki kellet engesztelni a szurkolókat a két csúnya vereség miatt

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Nuno88
Akkor egy igazi Classico volt, amirõl nem hiányozhatott a piros :D

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

bakkerman
FC Porto-FCB 1-2 Hulk illetve Villa,Messi

zyndar
Sírni tudnék, úgy örülök, hogy mindenki játszhat végre :) Persze sírok is, mert én dolgozok :(

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

bakkerman
Spanyol szuperkupa!!
Elsõ meccs Real Madrid-FCB 4-3 szünetben még 1-3 volt nekünk....Xavi ki lett állítva a meccs végefelé
Második meccs FCB-Real Madrid 3-1,Messi 2,Fontás a Realtól CR7 büntetõbõl talált be,tõlünk kiálították Alvest,a Realtól pedig Arbeloat
jöhet a Porto elleni meccs!

Darthmushroom
lyon 5:2 Celtic minden bejött nekik az hagyán, de egy Old Firm Derby-n úgyanez történjen:

Darthmushroom
válogatott meccsek után jól hangoltunk a lyon és rangers meccsre:

bakkerman
2. felkészülési meccs New England-FCB 0-4 Messi 2,Busi,Afellay

Darthmushroom
igazolásaim:

eddigi meccsek, hát EL-t majdnem elqtuk mikor 44perc után otthon 0:3 volt az ellenfélnek...

bakkerman
elsõ felkészülési meccs! barimeccshez képest azért 7 sárgalap...

Water
Véget ért az elsõ szezonom az Atalantával. Sajnos az év végére teljesen szétesett a csapat. Jöttek a sorozatos sérülések, 80. perc utáni bekapott gólok és a 7 meccses nyeretlenségi széria amit nem szívesen tennék ki az ablakba. Végül azért a -6 pontot, illetve az elsõ FM12-es szezont tekintve nem lett katasztrofális, de lehetett volna sokkal jobb is...
Tabella

Forza Juve per sempre!

Hát nem olyan sima mint a demonál, mondjuk más taktikát kezdtem de akkor is szorosak a felkészülésiek.A csapatot sem tudom variálni sajna, mert nem tudom eladni az újakat.Olyan pénzeket keresnek 30 fölötti emberek, hogy jaj.Na de jövõre repülnek.

LasDen
ily nagy rangadó és mily kevés nézõ....:DDD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

elég jó kis meccs volt a kemping stadionban,kár hogy olyan sokan nem élvezhették...:D szembeni lelátón 1 embert véltem felfedezni... tetszik ez az új engine nekem..:D

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

webibebi
köszönöm :)

msn:[email protected] bárki felvehet

alt+f9 de át tudod állitani,shortcuts és save screenshot.

nem fogod kitalálni, a beállításoknál...
bõ egy hete jelent meg a játék, honnan lenne?
a tavalyit használhatod, a játék fele magyar lesz, a másik fele pedig angol
webibebi
és hol tudom?:$

rvn
Hello! Van a Fm 12-höz használahtó magyarítás?

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

hát betudod állitani a játékban a képernyõmentést... és azt a dokumentumok screenshot mappába menti el

webibebi
játék közben ha nyomok print screent akkor azt hova menti? vagy h tudom paintbe berakni? mer ha bemásolom akkor az asztalról van egy kép

DONGUBA
Az meg fradi meccsen is volt....jol nez ki

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Darthmushroom
na akkor elsõ karrier: Celtic
1.cél hosszú idõre visszahódítani a skót bajnoki címet a rangers-tõl
2.cél európai top csapattá fejlõdni

LOL!
Olympiakos elleni meccsen a kapu mögötti szektorban volt 1 görögtûz :D ááááá :D

Megvan végre!!!!!Holnap reggel korai ébresztõ és nyomatom ezerrel.<#finom>
akvik
sztem fain:)
közbe próbáltam a tavalyi fm11es arccsomagot a skinnel.
Akinek kell az szóljon és feltöltöm valahova az egészet.5nagyobb bajnokság elsõ 3osztálya plusz a többi liga elsõ illettve másodosztálya.

Mor3llo
<#eljen>

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

akvik
na fészpek logopek pipa jöheet az új fm.boldog nap ez a mai:) Annak ellenére hogy ma egy legenda távozott az élõk sorából:SS

Szép estét Mindenkinek!

A logo, kit, face pack-ot hova másoljam, illetve pontosan mely helyekrõl kell kitörölni a fake fájlt? köszönöm a segítséget.
DONGUBA
en mar toroltem az osszeset megsincs

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

fake.Inc
a német válogatottra meg a német bajnokságra mi is a megoldás? :)

én a 11-ben megvettem a rómába és elég jó volt

zyndar
Mert Enzo Perez és Walter Gaitán volt a kezdõ, Dos Santos meg többször kisegített csereként az elején, így elsõ számú csere volt. Nemzetközi kupákba meg már nem tudtam nevezni.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

nolitot miért nem játszattad?

zyndar
Nos, véget ért az elsõ szezon, konkrétan nem nyertünk semmit :) Az EL-bõl a Bayern vert ki az elõdöntõben 0-4es összesítéssel. Illetve valamit mégis nyertünk, viszem tovább a taktikát. Még nem tudom pontosan, hogy melyik csapathoz.

Képek a bajnokságról

És a kulcsjátékosokról

MK: Tököl-Ajka 4-3,1-4 :D jöhet a Gyõri ETO,de most téli szünet:D

LasDen
november elején 8-10 csapatnál is elfogyott a türelem és rúgdosták ki az edzõket....volt mibõl válogatnom (bár a sevilla, lazio és aston villa kiröhögött :D) de mehettem volna palermoba, las palmasra, osasunaba vagy barcelonaba (a kisebbikhez), és én végül az utóbbit választottam a kedvezõbb feltételek miatt...a helyzet pedig úgy áll, hogy a 2. osztály 15. helyén állnak jelen pillanatban, de nincs veszve még semmi se, hisz bõven odaérhetek a feljutáshoz....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Alig várom, hogy elkezdjem a kedvenc Sportingommal a játékot:))
Water
Egészen meg vagyok elégedve a szezon elsõ felével. Gyorsan ledolgoztuk a handicap-et, remélem csak javulunk a folytatásban.
Tabella

Jött Necid a támadósor megerõsítésére (sérülten jött), Denis és Figueroa ennek örömére 5 gólt lõtt két meccs alatt. :D
Saivet is érkezett, góllal mutatkozott be csereként, majd 4 hónapra lerúgták... ^^

Forza Juve per sempre!

LasDen
kirúgtak, mer a végére csak a 7. helyet szereztük meg....nem ment :D

bakkerman
Fio-val mivan,már nem tolod?

LasDen
nah sikerrel vettük a kanyarokat az olimpián...megtszenvedtünk a spanyolok és brazilok ellen is, de a döntõben nem kegyelmeztünk....banzai...:D

és végül a gyõztes csapat