A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
sas96 #82950 FM2011
Hali mindenki!
mint írtam lentebb Ciprus szigetére vettem az irányt, választott csapat az Omonia Nicosia lett. Meglepődtem hogy a csapat a Bajnokok Ligája selejtezőben indul, de oké! :-) Most írnék 1 kis szezon eleji összefoglalót a történtekről.
Először kezdeném az átigazolássokkal. Elég jól sikerül szerintem erősíteni, de sajnos az érkezők közül mindössze 2 játékos kaphatott szerepet a csapatban a BL selejtezők során, Bogavac és Markovski. Barátságos mérkőzést nem sokat játszottunk, ennek oka az hogy a selejtezők közbeszóltak, nem volt elég hely a naptárunkban.
Nézzük a komolyabb sorozatot...Bajnokok Ligája selejtező. 2. körben csatlakoztunk be, ellenfél az Inter Baku volt akiket kettős győzelemmel(3-0,5-0) búcsúztattunk. A 3. fordulóban 1 eléggé erős csapatot kaptunk a norvég bajnok Rosenborg "személyében", itt is kettős győzelemmel mentünk tovább, de jóval nehezebb volt mint az előző forduló.Idegenben mondjuk K.O. 4-1, otthon pedig 1-0-ra nyertünk. Jöhetett a playoff...ellenfél a cseh Sparta Praha. Nem örültem nekik rápillantva a keretükre...ők voltak az esélyesek, bár így volt ez a norvégokkal isElső meccsen nem érdemeltünk vereséget, nyernünk kellett volna szvsz. Nem sikerült..de az 1-1 egész jó eredménynek számít. Jöhetett a hazai mérkőzés. Le akartam minden áron nyomni őket, ennek az lett az eredménye hogy az első kapura lövésükból gólt kaptunk..0-1...félidőben ezzel is fordultunk. Aztán a 62. percben LuaLua gólt rúgott, 1-1 és a meccs további részét sérüléssel a pályán kellett töltenie, de még úgy is hasznosan játszott. 1-1 a vége is, hosszabbításban pedig nem esett gól. A büntetőpárbajban felül tudtunk rajtuk kerekedni, nagyon magabiztosan lőtték a srácok a büntiketSparta Praha(hazai meccs)Ezzel a hatalmas sikerrel bejutottunk a Bajnokok Ligája csoportkörébe ahol elég kemény ellenfeleket húztak mellénk, igazi célkitűzésünk nincs is, de a pénzt már megkaptuk a szereplésért,már megérte! :P Itt a selejtezők eredményei tekinthetők meg összegezve
A bajnokságban 2 győzelemmel nyitottunk, egy 3-0 otthon és egy 2-0 idegenben. A csapatok nevét hadd ne írjam le... :D a 2. meccsen tartalékosan szerepeltünk a Sparta visszavágó miatt. Következő bajnoki meccsen az Apollon Limasszolt látjuk vendégül. A keretünk egyébként eléggé bő...rengeteg játékost elengedek év végén..sokan teljesen fölöslegesek. Ennyi lett volna ez a kis szösszenet, remélem nem lett unalmas! :D