Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ami a másodosztály szintjén meg is van a Samp-ban! 😊) Olyan középpályás fölény van, hogy nagyon el sem jutnak a kapumig... ami veszély adódik, az általában rögzített helyzet után van.

www.smart-bus.hu

bakkerman
3 védõs rendszert nem szeretem,ahhoz kibaszott jó belsõ védõk kellenek,és nagyon jó szûrõk középpályán

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
na 2. tétmeccs is pipa,olasz kupa Samp-Latina 2-0 egy öngól,meg a 90.percben Pozzi lõtt gólt. Pozzi nagyon zsírul tolja,két tétmeccs 4 lõtt gól

De, ha sérülnek nincs alternatíva... még 3-5-2 esetén szinte mindenhova van hasonló képességû csere... ( igazolás nélkül )

www.smart-bus.hu

bakkerman
MTK-nak látom simaügy a visszajutás,viszont a Vidi II elég szarul szerepel

félidõ

eléggé szeszélyes a csapatom... veszprémben csak 1 x budaörs ellen itthon sima vereség,majd gyirmótot vertük... és a kupába is jó eséllyel megyek még 1 kört..

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

bakkerman
én 4-2-2-2-t álmodtam meg a keretre,rispoli jobbhátvéd,laczkó balhátvédnek jó lesz,nem most kezdtem,még d.elõtt valamikor,elsõ tétmeccsemen túl is vagyok,olazs kupa Samp-Sorrento 3-1 Pozzi 3 gólt lõtt,Koman gólpassz

Szélsõ védõ nuku...

Én 3-5-2-t játszatok velük, és eddig egész szépen muzsikál a dolog... bár gyanítom a teljes verzióban már nem lenne ilyen könnyed a dolog.

www.smart-bus.hu

bakkerman
nah sikerült megint elindítanom a demot,kezdtem egyet a sampdoriaval

akvik
életem egyik legjobb fm meccsét játszottam a deporral.majdnem megvert minket a xerex de felbírtunk állni:

Diósgyõrbe is Nagy Béla a fönök,szóval ezt 1 picit el lett rontva...

na az ilyen meccsekért szeretem az Fmet😊

erre a mezek tüntek el..😄

bakkerman
köszi szépen,nem értem mit keres még ott gyuszibá...

Water
Reggelt! Atalantával kezdtem.
Milan elleni kis meccs

Forza Juve per sempre!

LasDen
fiorentinás karrierem rövidre vágatott...7. hely a bajnokságban úgy látszik nem elég...😄 most elszegõdtem a brit olimpiai válogatotthoz. ha ott sikerül összehozni a gyõzelmet, akkor elõrébb léphetek talán...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tirpik.png :Asdasdasd

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

bakkerman
a nyiregyháza személyzetérõl tudsz dobni képet? a vezetõség érdekelne kik vannak ott

a Szegedrõl löknél pár képet? köszi 😉
zyndar
Természetesen 30 fordulós és esélytelen befogni õket. Sõt, azóta már a 2. hely sem holtbiztos <#idiota>
Európa Ligában az elõdöntõ elsõ meccsen 2-0ra kaptunk ki a Bayerntõl Münchenben. Ez nem lenne gond, csak az, hogy asszisztáltunk az egészhez. Ez jellemzõ az egész szezonra, otthon megnyerem a meccseim kb. 90%-át, a többi iksz, idegenben viszont egészen pocsék a csapat, pedig ott visszaveszem attackingról standardre a mentalitást, a felállás ugyanaz. Ennyire nem lehet nagy különbség a körülmények között, az idegenbeli taktikot teljesen át kell gondolnom. Az mondjuk már nem a Benfica lesz, ez csak a bemelegítõ szezon.

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

Nightwish006
Természetesen nem lehet kiszámolni, hiszen nincsenek meg a megfelelõ információk...

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

BlueMaster
Sõt biztos, hogy nem hiszen 16 csapat van, így 24 forduló alatt aligha játszott mindenki-mindenkivel oda-vissza...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

Huni92
30 fordulós, szóval kb esélytelen befogni a Portot.

bakkerman
kapásból megnézed hány csapat van,és abból már következik is,hogy 30 fordulós a portugál bajnokság

nehéz megmondani hány meccs van még hátra! <#idiota>

Azt látom, hogy 24. fordulónál tart, csak arra lettem volna kíváncsi, hogy összesen hány fordulós. Van-e még esélye befogni a Porto-t. Mivel március 24. van a játékában, így biztos nem ez volt az utolsó forduló.
BlueMaster
Az hogy jön ki? <#conf>
A kép szerint ez a 24. forduló...

Intelligens ember nem fekszik le aznap mikor felkelt! Addig ülj a buszon míg fiatal vagy, mert ha öreg leszel úgyse adják át a helyet!

38 fordulós a portugál bajnokság?
zyndar
Elégtétel a szezonra. Ez volt a Porto elsõ veresége. Ja, döntetlenbõl is csak 1 van nekik...

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi

pzoli00
pzoli00
pzoli00
én elkezdtem tolni az Fm11-et a Southamptonnal (npower League 1), gólarány 23:1, a bajnokságban 3 forduló után még nem kaptunk gólt! <#taps>

csak kíváncsiságból egy keleti csoportot mutatnál?
bakkerman
nézegettem a szabadlistát pléjákat,Lilian Laslandes-ra,és Domenico Morfeora szemet vetettem,ketten együtt 72 évesek(38+34),Laslandes csatár,olyan technikai és mentális értékei vannak,amivel nagyon sokat tudna szerintem segíteni a csapatnak,még ha csak 20-30 perceket bír,Morfeo szintúgy,õ ugye amolyan mindenes középpályás,rakhatom akárhova,nagyon jó a technikája,kibaszott rutinos,még a francia másodosztályban nagyon sokat segíthet! Remek labdaérzék,passzolási képességek,mentálisan a csúcson van!

bakkerman
kezdtem egyet a 2011-ben a Monacoval,egyértelmû cél a feljutás,és hosszútávra rendberakni az anyagiakat,fiatal keret van,nem igazolok senkit,nem is adok el,4-5 éven belül ismét a BL-ben akarom látni a Monacot!! Na hajrá!

ezzel a góllal nyertünk😄D

legújabb patch van rajt

bakkerman
legalább spori hibája lenne,de sajnos ez egy kibaszott nagy bug...itsuki hanyas verzióju az FM-ed?

Spori, hülye vagy? <#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

bakkerman
csak nehogy úgy járj mint donguba,2-8 az üllõin 😄DDD

Hajrá😄

megtörtem én is,szülinapi ajándéknak jó lett a játék,már inditom az Ajkát:d

Európa liga, csoportkörbe jutásért a Tottenhamel játszom a fradival😊)
1% esélyt azért adok magunknak.
zyndar
Azt megtettem elõtte. Beállítottam 20 milliót kivásárlási árnak, eddig nincs nagy tolongás.

pzoli00
ez képtelenség <#conf>

horrorpops
wow. EL és BL egy évben. ezt csinálja utánam Mourinho 😄

blüh im ganzen dieses glückes.

csoportosíts át (ha van átigazolási kereted) a fizetésre egy kis pénzt, hátha akkor többet tudsz neki ajánlani

DONGUBA
Olyan lehetoseg csak akkor van ha jatekost akarsz igazolni es nincs eleg kp-d akkor sirhatsz hogy adjanak mert kell a jatekos

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

zyndar
Az igazsághoz tartozik, hogy a balansz negatív és havonta kb. 1 millió euró veszteséget termelünk.