A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Veszprém FC - 2013/2014 - NBII-Nyugati csoport
Nem is tudom hol kezdjem, talán jobb lenne az elején. Az igazolások elég jól sikerültek, mindenki komoly erősítést jelentett, igazából egyedül Hornyák az aki nem vált be egyáltalán, így a védelem közepe sajnos már megszokottan gyenge volt idén is, a többi poszton nem volt komoly gond a kerettel.
A Magyar Kupa hamar véget ért, de igazán nem is bántam, így csak a bajnokságra kellett koncentrálnunk végig.
A bajnokság elképesztően izgalmas volt, nem ritkán azt gondoltuk hogy már nincs esély idén sem feljutni, de a végeredmény ez lett:
Fordulatosnak mondható bajnoki idény volt, az MTK toronymagasan vezetett ősszel, de tavaszra nagyon hullámzó teljesítményt nyújtottak, az utolsó 6 meccsen 7 pontot szereztek csak. A Paks ennek az ellentettje volt, ősszel hol nyertek hol nem, a tavasz első három meccsén 1 pontot kapartak össze aztán viszont 11 meccset zsinórban nyertek.
Az utolsó forduló is érdekesen telt, mi vezettünk, a Paks 1 ponttal volt mögöttünk, mi a gyenge formában lévő Komlóval, a Paks a Pálhalmával játszott. Mi hamar vezetést szereztünk, ahogy a Paks is, a 60. perc körül néztem, akkor nekik 3-1 volt, mi viszont csak őrizni tudtuk az előnyt. A Paks győzelmében ekkor már biztos voltam, a Komló viszont eléggé nyomult, és Pandur öngóljával végülis kiegyenlítettek a 80. percben, akkor el akartam ásni magamat kb, és nem is sikerült visszaszerezni a vezetést. A srácokat elég rendesen leszidtam az öltözőben, és csak utána néztem hogy a 92. percben egyenlített a Pálhalma Paks ellen :D
Így bár letettem róla, mégis sikerült az első helyen zárni a bajnokságot, és az 1992/93-mas idény után, hosszú szenvedések árán, és a megye 2-t is megjárva, ismét NBI-es csapata lesz Veszprém városának :)
Keret
Meccsek
Játékos statok
Csapat statok