Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Huni92
szenzációs, csak már olvasnék beszámolókat vagy valami FM-mel kapcsolatos ontopik hsz-eket :D
nézem, 17 új hsz, 15 a másik tápigban, hohóóó, erre bankkártya a téma :D
demotiválóak vagytok :p

nem, lehet kp-ben is kapni
zorrobomber
pont ezt akartam mondani hogy ugye tudjátok, hogy hivatalosan fizetés csak bankszámlára mehet? :)

bakkerman
étteremben melózom(most is onnan jöttem 20 perce),kézhez kapom a casht minden hónap 5.-e és 10.-e között,gondolom mondanom sem kell,hogy ez miért éri meg a fõnökömnek :))))

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

LasDen
én is kézhez kapom a kesst...nincs is bankszámlám...:D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DONGUBA
Nekem be sem jon az fmscout oldal:D:D:D:D:D

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

kész eldöntöttem megveszem fmscouton,legalább kipróbálom ezt a hires steamot. Életem elsõ fizetõs játéka jeee
DONGUBA
Van meg eleg sok.....amugy most ugy van hogy a felet utaljak asszonyera felet kessben...de azert nem akarom hogy az o szamlajarol vegyek le mert akkor megtudna azt megolne hogy ilyenre koltok:D:D:D:D:D:D.....es igaza is lenne

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

van még olyan munkahely ahol nem bakszámlára küldik a fizetést? :O

am november közepén lehet hogy én is megrendelem a játékot :)

fizetés is kp? csak azért tartom meglepõnek, mert már nagyanyámnak is van :D
DONGUBA
nincs sose volt a kp hive vagyok

GaVino
Jaja, bankkártyás....

nincs bankkártyád?
DONGUBA
ne az nincs csak kp:DDDDD...mar reg letoltottem volna vhonnan ha lenne bankkartyam

igen, bankkártyával tudsz fizetni
DONGUBA
ilyen bankszamlaslevonos cuc ez?

attól függ hogy a steam melyik partíción van,oda fog mindig telepíteni,

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYÕR! Let\'s go RANGERS!

GaVino
Én most rendeltem meg fmscouton, eddig minden stimmel hamar kaptam emailt most tölti a steam a gamet :)

zorrobomber
Dsak tipp, de mivel steam-es, így gondolom a steam könyvtárba települ. Steamet oda telepítsd ahol van helyed.

köszi, es akinek már megvan, valahol olvastam h kérdés nélkül a c-re települ fel. Ez igaz? Mert nekem ott semmi helyem. Akkor oszthatom ujra a meghajtot.
persze, folytathatod
hali,fmscout.com-on 27font. Mivel még soha nem csináltam ilyet ha ott megveszem és letöltés közben megszakad a netem akkor mi van? Bukta v folytathatom a letöltést sajna nekem szokott szarakodni mostanában a net.
Már tegnap este óta. Demoban jól ment a NUFC-vel, de itt 7 meccs 9 pont <#shakehead>
Na örülök, hogy már neked is pörög a játék :) grat (habár én pont ManU-val tolom :))

Nem nagyon pörög a topik ezért rakok be képet, most vertem a MU-t (kis mákkal és sok taktikai modositással) 0-2rõl :)

Egyébként vmiért a demoban tök jól müködõ taktika a teljes játékkal már nem jó(mintha nem lenne védelem), más is tapasztalt ilyet?
:)))
Hála Istennek, mert úgy telefostad a topikot, hogy már gondolkoztam rajta, hogy kitörlök mindent, de így abszolút megkönnyebbültem
na megy steamen :)
Dehogy van oda... másold ki a szokásos helyrõl, aztán a friss telepítés alá meg berakod.

www.smart-bus.hu

Akkor oda a mentésem....bár végül is csak próba volt.
Nem vágom mi lehet... Még tán annyi, hogy távolítsd el, és telepítsd újra. Hátha...

www.smart-bus.hu

Sajna friss.Próbáltam offline, úgyse jó.Végül is nem tragédia, csak látva, hogy másnak is van baja, gondoltam hátha valamelyik tanács bejön.
Amennyiben manuálisan kell frissíteni akkor nem, legalábbis nem nyúltam hozzá.Mindjárt megnézem, köszi.
Amikor kijött a teljes, akkor valamit letöltött a demóhoz, utána nem indult az ikonnal, csak a könyvtárból. A steam kliensed friss?

www.smart-bus.hu

Talán azért ,mert nem mindenki steam zsonglõr.Én speciel 2x használtam, mindkétszer az fm demó miatt.Az csak nem baj, hogy folytatnám a mentésem?Egyébként próbáltam az asztalról, a steamrõl és most a steam könyvtárból indítani-eredmény nuku.Mindez amióta kijött a teljes...akkor csak nem a felhasználó a hibás feltétlenül.
LasDen
olyan izgalmas ezeket a demó nem megy, steam okosság hozzászólásokat olvasni, mintha a kerületi lajhár ügyességi vetélkedõ döntõjét nézném....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

akkor nekem mért nem megy? :(
DONGUBA
Nem kell mert offline modban is lehet jatszani en hetvegen olyan helyen voltam ahol nem volt net es tudtam jatszani

DONGUBA
Nekem indul az asztali ikonnal is

és netkapcsolat kell?
de nekem elindul....csak a 5ik képnél kilép
No, alakulunk.

Én online próbáltam csak, így mûködik. Steam-rõl szedtem le, így csak errõl tudok nyilatkozni. Amit kirakott indítóikont, azzal nekem sem indult, de steam-n belülrõl minden oké.

www.smart-bus.hu

amugy kössz :) na pls?
steam offline vagy online?
sajna kilép, torrentrõl szedtem le most nem steamrõl...
Csak mert ilyen szépen kérdezted...

Steam-n belül KÖNYVTÁR!

www.smart-bus.hu

azt hogy ?
nem megy sehogyse kilép...
valaki leírta itt a megoldást, hogy hogyan kell indítani, olvass kicsit vissza, vagy itt, vagy az offtopikban meglesz