A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Köszönöm mindenkinek! Motiváló, hogy ennyien figyelemmel kíséritek a Fradis karrierem :) Amúgy alig várom már, hogy minőségi magyar játékosokkal töltsem meg a csapatom. Eddig csak egy remek képességű, ámde protekcióval kezdő (Dávid László Seman helyett) magyar bekkem van, egy tehetséges magyar csatárom (Ivancsics) aki külföldön nem lenne akkora sztár, meg egy saját nevelésű TKP-m, aki szintén csak 3,5 csillag :( De talán végre elkezdődik valami!
Remek meccs volt, örömteli BL szereplés a 95-ös év magyar szempontból. Azok a visszahúzós cselek pedig klasszisokat megszégyenítő. Egy dolgot viszont észrevettem. A focink nem visszafele fejlődik, csak egy helyben toporog. A tempó mai napig megmaradt, a körülményes labdavezetés is (2. gólnál Vince Ottó ha így vinné ma a labdát, 2 lépésnél leszerelnék). "Sajnos"-nem sajnos a foci elhaladt mellőlünk, a játékosokat még a magas fizetés se motiválja, a klubvezetők olyan célból ülnek egy csapat élére, hogy pénzüket tisztára mossák, magyar edzők, akik pályafutásuk alatt szinte mindegyik nb1-es csapatot megjárták... van aki többször is. Régen hányszor hallottam haverok, ismerősök idegenek szájából (akik komolyan szerettek volna focizni), hogy Fradinál van utánpótlás toborzás, de jó lenne bekerülni... az esély elég kicsi volt, ha csak nem volt az ember tényleg tehetséges (vagy pénzés?), hogy bekerüljön több1000 gyerek közül az ifis csapatba.
Remélem még életem során valami változni fog a magyar labdarúgásban pozitív irányban.