A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
2013/2014
Ádám mélyrepülése,
a bajnokságban a hatodik helyen végzett (szezon közben volt rosszabb is) a vezetőség elégedetlenkedett, az igazolásai nem váltak be,
ezért a szezon végén a megüresedett shaktar edzői székébe távozott
igazolásai :SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bajnokság:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jómagam
ebben a szezonban nőtt akkorára a hírnevem hogy elfogadták válogatott kispadra a jelentkezésem, elsőként costarica nemzeti tizeneggye
kért fel , majd őket Szenegálért hagytam el hogy pár hónap után Mexikó kispadján kössek ki akiket a vb csoportból csoport elsőként
juttattam a vb-reSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
a csoportkört veretlenül zártam majd az első kieséses szakaszban óriási meccsen szenvedtem vereséget argentinától 3:2-re
igazolásaim:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!szintén ifi bevásárlás bár ez a garnitúra
annyira nem vált be csak egy két játékos tudott maradandó lenni
egy alaposabb taktika váltás után végre megtaláltam a barca ellenszerét is , oda vissza győzni tudtam így enyém lett a bajnoki cím és 100
ponttal bajnok lettem
bajnokság:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Bajnokok ligája
Adám nem jutott el az egyenes kiesésig első körben a portót ejtettem ki majd a man city következett, végül az olympique lyon fogott meg
2:2-es döntetlennel majd tizenegyesekkel jutott tovább ( a lyon és a marseielle amúgy is nagy mumusom, nem értem miért, de sosem megy
ellenük)SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A BL-t végül a bayer nyerte a lyon ellen