Football Manager topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Kis tulzassal nem?
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

persze ezzel döntögette is a fiatalsági rekordokat, sorra
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
efem2x.blogspot.com
sok túlértékelt játékosom van úgyérzem.két taktika csõdölt be végül kevesebb mint 11forduló alatt..Csapat kezd kicsit széthullani köszönhetõen a csatársor borzalmas játékának..
Tabella:
Cél a 4.hely elérése azaz hogy indulhassunk a libertadores kupában.Téli idõszakban pedig kicsit átalakítom a keretet mer ez a Keirrison,Wellington silva és társai eléggé kutyaütõk😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Másodszor pedig tegnapi nap folyamán kicsit agyaltam hogy várjak az új fm-ig vagy kezdjek valami karriert avagy folytassak egy régi mentést(dinamo-s vagy a vándorkarrier) végül a második megoldás mellett döntöttem.(közben még csinálok egy két arccsomagot az fmhez)
Betöltöttem egy eléggé nagy adatbázist:
Volt lehetõségem bõven választani a csapatok közül.
Menedzseri adatlapom is eléggé stílusos lett..:
Egykori edzõlegendával kezdtem egy karriert és a célom h a legsikeresebb edzõ lehessek.Nincs ilyen kitétel mint a vándorkarriernél h minden évben új csapat stb..Amikor jólesik akkor távozok viszont minden csapatnál profitot szeretnék teremteni .Kis illetve középcsapatokból szeretnék meghatározó egyesületeket faragni.Rinus Michels elve a totális futball volt ezért énis azt követem majd.Hatékony támadó focit fogom preferálni.Megpróbálok majd több és több taktikát kidolgozni minden csapathoz és nem csak egy jól beválltal végigtolni a karrierem.(pl 4-2-2-2 vagy 4-3-3) Célom továbbá hogy kisebb nemzeti csapatokat kivezessek nagy világversenyekre mint anno Bora Milutinovic tette aki egymás után 5vb-n szerepelt különbözõ országok csapataival.Énis elszeretném érni ezt a sikert.
Na de lássuk mit dobott a gép elsõre:
Edzõi pályafutásom brazil bajnokságban kezdõdött ahol a Cruzeiro irányítását vettem át elõdömtõl.Csapatnak eléggé szerény volt a költségvetése és gazdaságilag se álltunk túl jól.Csapat utoljára majd 8éve nyert bajnokságot és az utolsó libertadores kupagyõzelem is 97-re tehetõ.Ellenben az állami bajnokságot ez elmúlt években rendre megnyerik.
Átigazolások.
Nem érkezett sok sztár viszont ellenben két ugyan már nem fiatal brazil válogatott játékosra tettem szert akik közül Dédé rögtön a kezdõben kapott szerepet.
Csapatom erre az évre:
Senkit nem lehetne kiemelni a csapatból talán csak Bobo-t de a legfõbb erény a társaságnak h egységesek és nincsennek kilengések ezáltal ilyen mérkõzéseket produkáltunk eddig mióta átvettem a csapatot.:
Kiemelném a Santos elleni 1-1et ahol a kontinens legjobb és legnagynevûbb gárdája ellen játszottunk és számítottam rá h majd a Elano-Ganso-Neymar tengely leigázza a csapatom de szerencsére megbírtuk õket fogni.Cribari tökéletesen fogta neymart.Meg is lett az eredménye:
Titok nyitja a középpálya és védelem közti összhang volt ahogy eltudták szakítani a santos támadó sorát és irányítóit egymástól.:
Végül persze betaláltak egy büntetõbõl Elano révén de az 1-1 még így is jó eredménynek számít idegenben..
Bajnokság állása féltávnál:
Féltáv.Jólenne ottmaradni a top3ba mert az elsõ 4indul a libertadores kupában jövõre.Kapott góljaim számát kéne még egy kicsit csökkenteni..
jöhet a csapatépítés a semmibõl, szerencsére Molnár Marcell és Hrepka 2 évig van kölcsönben és jól is jönnek majd, mert használható magyar játékosom nem igazán van
Data editorban be lehet állítani, hogy ha tartalék csapat indul alsobb bajnokságban akkor az feljuthasson elsõ ligáva? Ha igen akkor hol? Elõre is köszi a választ.
Grat amúgy a fordításos gyõzelemhez! Gondolom, jól felspannoltad a csapatot.

Nem tudja valaki esetleg, hogy Psp-re jön-e a 2012? Psp 3000-es szériára. 2011 volt, de eléggé butított változat, nem az igazi a pc-s után, finoman fogalmazva.
A magyar nemzeti válogatott:
- Kapus: Lékó Péter (ritkán mattolják).
- Hátvédek: Lagzi Lajcsi (nehéz mellette elmenni), Máté Krisztina (nála "Nincs kegyelem!"), Vágó István (sok embert késztetett már megállásra), Friderikusz Sándor (mindenhol ott van).
... - Középpályások: Grespik László (ha a labdát is olyan szorgosan adja be, mint a bírói keresleteket...), Kiszel Tünde (az Activityben számtalanszor megcsodálhattuk a "Passz"-át), Stohl András (kedvére száguldozhat).
- Csatárok: Simek Kitty (a gyilkos lövések nagymestere), Erdei Zsolt (egy az egyben bárkit megver) és végül Dévényi Tibor (pontos labdák + bármit kér tõle Lothar Matthaus, Tibi bácsi elintézi!)
(Félreértések elkerülése végett: nem én csináltam, én csak játszok 😊)
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Döcögõsen kezdtük az Eb-t:
Aztán egy nehezebb ellenfél ellen összekaptuk magunkat:
Aztán majdnem meglepetést okoztunk, de a továbbjutást így is kivívtuk:
A nyolcaddöntõben (ugyebár már 24 csapatos az Eb) nem kaptunk könnyen verhetõ ellenfelet, de megoldottuk:
A végállomást a németek jelentették (generált csítcsapat, mert elfelejtettem törölni az lnc-t). Agyhalott egy meccs volt, az biztos, ráadásul Nagy Dani sérülése uán már 10 emberrel nyomattuk, mert elfogyott a csere. Sajnos a büntetõk nem sikerültek, pedig egyszer ott is visszajöttünk hátrányból...
Végül a németeket az olaszok ejtették ki, az aranyat a franciák szerezték meg.
Hajrá Magyarország!
Pecaboy elég sokat olvas ebben a témában ( külföldi fórumok, hivatalos oldal stb.). Más fórumon kivesézték már, szal csak próbálj meg neki hinni.
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Köszi