Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tegnapi rövid sírásom után vettem egy nagy levegõt és enyhén átléptem a fizetési keretet.-40k font, nem tudom meddig viseli el a fõnökség.Viszont felkészülési meccsen most vertük az Aston Villát 4-0-ra..Az igazolások jól sikerültek, csak egy remek ballábas csatár a Bresciahoz ment helyettem.Próbálok kölcsönbe szerzni valakit ingyen, hátha....
mondjuk nekem édes mindegy melyik válogatottban nyomja, csak majd szórja a gólokat 3-4 év múlva 😄
végülis francia nagyválogatott akkor még lehet
spanyol útlevele miatt le is csaptak rá a hispánok, beválogatták az u19-es keretbe. bár játszani még nem játszott.
DONGUBA
az meg nem jelent semmit.......foleg ha nem tudod elhozni

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

elsõ meccsén kétszer kicselezte a komplett védelmet, mindkét akcióból gól lett
DONGUBA
MESSIJE?😄DDDDDDD
Kis tulzassal nem?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

baaaaszki, rendberaktam a csapatot, túlléptem a fizetési keretet és most meg beajánlottak nekem egy srácot, ittvan próbajátékon, õ lehetne az nb1 messije, és nincs rá pézem, hogy kifizessem a magas fizetését

nem sámli a kölyök. gondoltam "lazázok" egyet az egyik gyengécske csapat ellen és bedobom a srácot a mélyvízbe. így aztán be is raktam a kezdõbe neymar helyére. hát nem csak hogy góllal mutatkozott be, de ehhez össz-vissz 4 perc kellett neki. állat! 😄

persze ezzel döntögette is a fiatalsági rekordokat, sorra
DONGUBA
LIKE 😄DDD

amit lehetett megtettem ez ellen, elõszerzõdést már megkötöttem vele
LasDen
csak vigyázz hogy az áttityûd el ne vigye...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DONGUBA
Nekem ilyet adott fradiban is😄DDDDDDD.....tiszta yaya sanogo

15 éves... 😄 bõven fog még fejlõdni remélhetõleg.
LasDen
jó szar...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ha lesz idõm/kedvem, linkelem a blogot a banner alá
Valszeg megérkezett az utolsó érdembeli infó az új FM-mel kapcsolatban, méghozzá az átalakított, pontosabban kibõvített team talk rendszerrõl. Kezdem várni. 😄

efem2x.blogspot.com

akvik
olyan fordult már elõ veletek hogy vannak scoutjaitok és nem tudtok velük megfigyelni egy játékost se?😮 hiába keresném az opciót nem jelenik meg..eddig mindig sikerült és most ennél a mentésnél nem.

akvik
neked is.
sok túlértékelt játékosom van úgyérzem.két taktika csõdölt be végül kevesebb mint 11forduló alatt..Csapat kezd kicsit széthullani köszönhetõen a csatársor borzalmas játékának..
Tabella:

Cél a 4.hely elérése azaz hogy indulhassunk a libertadores kupában.Téli idõszakban pedig kicsit átalakítom a keretet mer ez a Keirrison,Wellington silva és társai eléggé kutyaütõk😄

bakkerman
sok sikert,én Lille-el 2. szezonban vagyok decemberben,ugye elsõ évben bajnoki cím+ ligakupa gyõzelem,2.szezon elõtti nyáron aztán Gervinho,Debuchy,Obraniak nem akart hosszabbítani,így eladtam õket,ami nagy hibának bizonyult,3 alapember eladása egy nyár alatt öngyilkosság nem csak a valóságban,a játékban is,így decemberben 10. helyen állok,de lefogok mondani

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

akvik
Na kicsit megpróbálom feléleszteni a topicot.Elõször is grat Karajjnak😊
Másodszor pedig tegnapi nap folyamán kicsit agyaltam hogy várjak az új fm-ig vagy kezdjek valami karriert avagy folytassak egy régi mentést(dinamo-s vagy a vándorkarrier) végül a második megoldás mellett döntöttem.(közben még csinálok egy két arccsomagot az fmhez)
Betöltöttem egy eléggé nagy adatbázist:

Volt lehetõségem bõven választani a csapatok közül.
Menedzseri adatlapom is eléggé stílusos lett..:

Egykori edzõlegendával kezdtem egy karriert és a célom h a legsikeresebb edzõ lehessek.Nincs ilyen kitétel mint a vándorkarriernél h minden évben új csapat stb..Amikor jólesik akkor távozok viszont minden csapatnál profitot szeretnék teremteni .Kis illetve középcsapatokból szeretnék meghatározó egyesületeket faragni.Rinus Michels elve a totális futball volt ezért énis azt követem majd.Hatékony támadó focit fogom preferálni.Megpróbálok majd több és több taktikát kidolgozni minden csapathoz és nem csak egy jól beválltal végigtolni a karrierem.(pl 4-2-2-2 vagy 4-3-3) Célom továbbá hogy kisebb nemzeti csapatokat kivezessek nagy világversenyekre mint anno Bora Milutinovic tette aki egymás után 5vb-n szerepelt különbözõ országok csapataival.Énis elszeretném érni ezt a sikert.
Na de lássuk mit dobott a gép elsõre:

Edzõi pályafutásom brazil bajnokságban kezdõdött ahol a Cruzeiro irányítását vettem át elõdömtõl.Csapatnak eléggé szerény volt a költségvetése és gazdaságilag se álltunk túl jól.Csapat utoljára majd 8éve nyert bajnokságot és az utolsó libertadores kupagyõzelem is 97-re tehetõ.Ellenben az állami bajnokságot ez elmúlt években rendre megnyerik.
Átigazolások.
Nem érkezett sok sztár viszont ellenben két ugyan már nem fiatal brazil válogatott játékosra tettem szert akik közül Dédé rögtön a kezdõben kapott szerepet.
Csapatom erre az évre:

Senkit nem lehetne kiemelni a csapatból talán csak Bobo-t de a legfõbb erény a társaságnak h egységesek és nincsennek kilengések ezáltal ilyen mérkõzéseket produkáltunk eddig mióta átvettem a csapatot.:

Kiemelném a Santos elleni 1-1et ahol a kontinens legjobb és legnagynevûbb gárdája ellen játszottunk és számítottam rá h majd a Elano-Ganso-Neymar tengely leigázza a csapatom de szerencsére megbírtuk õket fogni.Cribari tökéletesen fogta neymart.Meg is lett az eredménye:

Titok nyitja a középpálya és védelem közti összhang volt ahogy eltudták szakítani a santos támadó sorát és irányítóit egymástól.:

Végül persze betaláltak egy büntetõbõl Elano révén de az 1-1 még így is jó eredménynek számít idegenben..
Bajnokság állása féltávnál:
Féltáv.Jólenne ottmaradni a top3ba mert az elsõ 4indul a libertadores kupában jövõre.Kapott góljaim számát kéne még egy kicsit csökkenteni..

tegnap sikerült befejeznem az elsõ szezont a Barcikával, az utolsó fordulóban Hrepka góljával sikerült megszerezni a bajnoki címet, mivel kikapott a REAC és behoztuk az egyetlen pontot, amivel vezettek, a szurkolók mostmár istenként tisztelnek, a vezetõk meg az újságírók tátják a szájukat, hogy hoztam ezt össze, de megvan a feljutás 😄

jöhet a csapatépítés a semmibõl, szerencsére Molnár Marcell és Hrepka 2 évig van kölcsönben és jól is jönnek majd, mert használható magyar játékosom nem igazán van
nem tudok róla, hogy lehetne ilyet
Hello!

Data editorban be lehet állítani, hogy ha tartalék csapat indul alsobb bajnokságban akkor az feljuthasson elsõ ligáva? Ha igen akkor hol? Elõre is köszi a választ.
Sanyi még lehet belefér.<#nevetes1>
akvik
akkor nem fog jönni Sanyi meg Messi?

Darlington, angol másodosztály.Kaptam 500!!!! fontot igazolásra meg 76k-t fizetésre.(most 71-et fizetek).Vicc.
szünetben megmondtam finoman, hogy nem így kéne ezt, aztán mikor megvolt a kiállítás, feltoltam a két szélsõmet és négy csatárral játszottam, hátul meg 3 védõ volt, õk meg nem készültek fel arra, hogy nyomni fogjuk a végét
Elsõ percben gólt kapni... na, az nagyon nem lehet jó...
Grat amúgy a fordításos gyõzelemhez! Gondolom, jól felspannoltad a csapatot.
Sanyi mekkora gólt lõtt a hétvégén!!!!<#nevetes1>
el sem hiszem basszameg, hogy ezt meg tudtuk fordítani

Sziasztok!

Nem tudja valaki esetleg, hogy Psp-re jön-e a 2012? Psp 3000-es szériára. 2011 volt, de eléggé butított változat, nem az igazi a pc-s után, finoman fogalmazva.
bakkerman
letoltam az elsõ szezonom a Lille-el,bajnoki cím 15 pontot elõnnyel,ligakupa gyõzelem a lyon ellen,EL top8. Hazard,Gervinho állatok. majd képeket rakok

bakkerman
muhaha kapja rendesen ez a "vicc" 😄DDDDDDDDDDDD

<#nevetes1>
DONGUBA
Kicsit off de mekkora azert😄DDDDDDDDDDDDDD

A magyar nemzeti válogatott:
- Kapus: Lékó Péter (ritkán mattolják).

- Hátvédek: Lagzi Lajcsi (nehéz mellette elmenni), Máté Krisztina (nála "Nincs kegyelem!"), Vágó István (sok embert késztetett már megállásra), Friderikusz Sándor (mindenhol ott van).

... - Középpályások: Grespik László (ha a labdát is olyan szorgosan adja be, mint a bírói keresleteket...), Kiszel Tünde (az Activityben számtalanszor megcsodálhattuk a "Passz"-át), Stohl András (kedvére száguldozhat).

- Csatárok: Simek Kitty (a gyilkos lövések nagymestere), Erdei Zsolt (egy az egyben bárkit megver) és végül Dévényi Tibor (pontos labdák + bármit kér tõle Lothar Matthaus, Tibi bácsi elintézi!)

köszi
Megye1-ig megvan, nézz utána a hozzászólásaimnak. Találsz egy imél-címet meg egy jelszót és ott.
(Félreértések elkerülése végett: nem én csináltam, én csak játszok 😊)
honnan van amúgy a ligaaktiváló?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Zsolti9014
Végre tudtam pár meccset tolni:

Döcögõsen kezdtük az Eb-t:

Aztán egy nehezebb ellenfél ellen összekaptuk magunkat:

Aztán majdnem meglepetést okoztunk, de a továbbjutást így is kivívtuk:

A nyolcaddöntõben (ugyebár már 24 csapatos az Eb) nem kaptunk könnyen verhetõ ellenfelet, de megoldottuk:

A végállomást a németek jelentették (generált csítcsapat, mert elfelejtettem törölni az lnc-t). Agyhalott egy meccs volt, az biztos, ráadásul Nagy Dani sérülése uán már 10 emberrel nyomattuk, mert elfogyott a csere. Sajnos a büntetõk nem sikerültek, pedig egyszer ott is visszajöttünk hátrányból...

Végül a németeket az olaszok ejtették ki, az aranyat a franciák szerezték meg.

Hajrá Magyarország!

Konkrétan melyik részével nem értesz egyet?
Tényleg nem akarok vitázni, de nem neked van igazad.

Pecaboy elég sokat olvas ebben a témában ( külföldi fórumok, hivatalos oldal stb.). Más fórumon kivesézték már, szal csak próbálj meg neki hinni.

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Zenszkij
ez meg bocs, de egy baromság...editor ide vagy oda

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Zenszkij
fel lehet húzni a maxra, de ahogy telik az idõ kapsz egy üzenetet, hogy nem csökkent a teljesítménye az ifi létesítményeidnek, de mivel a világ fejlõdik már nem a legycsúcsabb szinten van a tiéd...

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Sippie
én is a manuális beállítást választottam mostmár, de azért jobb lett volna ha valami apró bajnokságban is menetelnek vagy épp bukdácsolnak 😄
Köszi
Fogalmam sincs... Én a Lökkel NB1-be jutáskor kaptam tartalék keretet, megkérdezték, akarom-e indítani az alsóbb ligákban, igennel válaszoltam, de azóta sincsenek sehol. (NB3-ig vannak betöltve a ligák.) Így minden hétfõre rendezek nekik egy barimeccset.
Sippie
Alsóbb ligákat nem lehet azzal berakni utólag? Jó lenne ha a B csapat is játszana valahol, elsõ szezonban kiesett az NB2-bõl, más meg nincs 😄