A feltölhető maximális képméret: 750x563 pixel!
No warez, no cry!
No warez, no cry!
-
Zenszkij #82327
Sikeresen lejátszottam az első szezonom a Fradi élén. Spoilerbe rakom az értékelést a hossza miatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A bukmékerek a szezon kezdetén a 6. helyre várták a csapatot, de ezt sikeresen felülmúlva magabiztosan nyertük a bajnokságot.
Tartottam egy kis nagytakarítást a keretnél, sokan távoztak, de sikerült pótolni a megüresedő és hiányposztos helyeket.
Sajnos a szezon elején az Európa Liga második kvalifikációs körében kiejtett az Inter Turku csapata H 1:1, I 0:1. A ligakupára nem fektettem nagy hangsúlyt, így itt a csoportkör jelentette a végállomást. A magyar kupában viszont a döntőig meneteltünk, azonban a Kaposvár ellen elvéreztünk 0-2re, egyszerűen képtelenek voltunk eltalálni a kaput és két kontrából kapituláltunk. A csapat nagyon elfáradt a szezon végére, a sikeres bajnoki szereplés kivette az erőt a játékosokból. Jövőre minőségi játékosokat szeretnék leigazolni, hogy a fáradtság ne okozzon problémákat.
A legnagyobb célom ebben az idényben egy ütőképes labdatartó passzjáték kidolgozása volt, amit véleményem szerint sikeresen elértem. Íme pár statisztika ezt alátámasztandó:
Amennyiben sikerül minőségi játékosokkal feltöltenem a keretet ez még ütősebb lehet. A lényeg, hogy szétpasszoljuk az ellenfelet és a kevés helyzetből értékesítsünk minél többet.
A taktikát folyamatosan finomítom, próbálom kihozni a maximumot az egyérintős játékból.
Otthon control, idegenben standard a beállítás. Shoutok közül idegenben a retain posession és a pass to feet, otthon ezek mellé a play through defence, hassle opponents, play out of defence utasításokkal operálgatok.
Következő idényben a kitűzött cél a bajnokságban megvédeni címünket, a magyar kupát szeretném ugyancsak megnyerni, továbbá a BL-be a csoportkör lenne az álom,de szerintem még gyenge lesz hozzá a csapat.