Football Manager topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Fenert se németesítsd, mert megharagudnak! 😊
(Fenerbahce)
nanembaj.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

Tel aviv - TV2, ezt nem tudni 😊)
vagy hapoel tel aviv, mittomén.

\"Ha vezeted a tabellát, nyugodt lehetsz afelõl, hogy valamit jól csinálsz. Mi, azt hiszem mostanában sok mindent jól csinálunk.\" - Sir Alex Ferguson.

debrecennel bejutottam a bajnokok ligájába az fc koper, a red bull sallzburg és a hapoel el tavivon keresztül.

a csoportmérkõzéseknél az internazionale, a werder bremen és a fenerbache lesz az ellenfelünk.

bexinho
Én is vesztettem 2 nagyon jó játékosomat, de szerencsére a keret nagyrészét nem szedték szét, mivel egyénenként nagyon öregek, és olcsó/kiégett játékosok voltak. Csapatban jól muzsikáltak, de egyéni minõsítésük nem ütötte meg a 3. liga kulcsjátékosainak szintjét.

Ne izgulj, lesznek biztosan minõségi ingyen igazolható playa-k.

FM karrierem: FTC, York City - http://fmhunftcyc.blogspot.hu/

bexinho
Meg volt a play-off elõdöntõje. Negyedikként zártam a bajnokságot, és az ötödik helyezett Doncaster-el kellett megmérkõznöm. Év közben egy 0-0-ás döntetlent játszottam velük, illetve egy sima 4-0-ás vereséget zsebeltem be idegenben. Az oda-visszavágó tükrözi is csapatom gyengeségét, ámde óriási "szerencséjét":

http://noob.hu/2011/09/24/1_meccs.jpg

Viszont a második mérkõzésre valahogy össze tudtam kaparni a társaságot, szerencsére jó motiválószöveget kattintottam meccs elõtt, így a mérkõzés az én javamra csordogált. Ámde jött a semmibõl jött vezetésük. (megjegyzem, volt 1 lesnek beállított gólom, amit szerintem félre nézett a spori). Viszont nem adtam fel a meccset, ámde csalódottságom az utolsó percekig nem csillapodott. Az egész idényben mellõzött Ben Davies talált be a kapuba egy óriási bombával!!!!

http://noob.hu/2011/09/24/2_meccs.jpg

A döntõ az ellen az Ipswich ellen lesz, amelyik a 2. helyen végzett, egyszer el is hoztam tõlük a 3 pontot... meglátjuk. Bízok a játékosaimban. Sajnos az tavasz elég rosszra sikeredett. Rengeteg X, sok felesleges vereség, kevés és soványka gyõzelem. A keret folyton sérült volt/ mint most is 3 meghatározó játékosom hiányzik/ , motiválatlan, elégedetlen a folyamatos X-ek miatt... nehéz hónapok vannak a hátam mögött.

mint sokan mások, én is a következõ részt várom 😊

De csend van, mondjuk én se nagyon játszom, viszont holnap.....!!!!
Akkor viszont lehet bajban leszek, mert a nyáron 3-4 meghatározó játékosomnak lejár a szerzõdése és nincs pénzem a magasabb fizetésre.Így is kb.10k minuszban vagyok a fizetésekkel.
akvik
lehet mert túl sok meccset játszottak és kevesebb edzésük volt és túlhajszoltad õket vagy éppenséggel nem tetszik nekik az edzés.(általában azt õk jelezni is szokták h elégedettek-e az edzésmunkával amit velük végeztetsz)

Zsolti9014
Hatalmas gratula!

Hajrá Magyarország!

bexinho
Elsõ idényemben a 22.helyre vártak, ha jól emlékszem. Semmi pénzt nem adtak igazolásra, magas fizetést is csak 1-1 játékosnak tudtam adni (1800-2500font /week).

Lényegében ingyen igazoltam, lejárt szerzõdésû játékosokat.

Második idényben a feljutást követõen kaptam 80e fontot igazolásra, ami valljuk be édes kevés egy betoncsapat megalkotására. Viszont voltak szintén ingyen igazolható futbalisták, akik hasznára váltak a csapatnak (elsõ csapatban, vagy cserepadon).

A ligát elõször vereséggel kezdtem az Ipswich ellen, de a következõ meccstõl kezdve az elsõ 6ban tudtam tartani a csapatot. A körbeverés ugyanúgy megy, mint a 3. ligában, szóval nem könnyebb, de jó szezonkezdéssel ki lehet harcolni a feljutást ... vagy legalább a play-off-ot.

az edzésnél vannak a képességek grafikonjai, nah ott látszik hogy kb fél szintet esett, de vagy 5-6 tulajdonság, lehet az edzésnél rontottam el valamit.

A "fél szintet" nem értem teljesen, de nekem is van, hogy csak úgy magától csökken itt-ott értékük. Én se tudom, miért. Moráljuk többnyire remek, sérültek se voltak.
üdv. miért van az hogy olyan fiatal játékosoknak akik nem voltak sérültek hirtelen több tulajdonságuk is fél szintet esik? túlterhelem õket, sok az edzés?

Köszi.Te hogy kaptál pénzt, érzékelhetõ volt valami ugrás az elõzõ ligához képest?
bexinho
Grat! Nagyon szépen haladsz! 3. ligában elég kemény, fõleg ha nincs pénz. Nekem sikerült a 2. helyen felkúsznom a 2. ligába, ahol már túl vagyok a fél távnál. Viszont ha nem lendülök hamar túl a rossz formámon, akkor igen hamar elcsúszok az automatikus feljutástól... De még bízok abban, hogy egy remek hajrával behúzom a 2. helyet (biztat, hogy az elsõ 6ból egyedül a Newcastle-t nem sikerült elvernem, a többit igen)

Tabella:
http://noob.hu/2011/09/23/tabella.jpg

Keretem:
http://noob.hu/2011/09/23/keret.jpg

A lényeg lemaradt
Kevés idõm van játszani, de lassan elérek a Darlingtonos karrierem 3. évének feléhez.Lentebb írtam, hogy mennyivel több pénzbõl gazdálkodnak a többiek, de a jó munkások csodát tesznek.

Némi statisztika:

Legjobb játékosom(kérem nem nevetni):

A feljutás szerintem biztos,kérdés , hogy pénz nélkül mire jutok a championshipben.Most játszok fa kupát a Huddersfielddel, lassan kiesnek a másodosztályból és olyan játékosai k vannak, hogy jaj.
Na majd kiderül.

De a partjelzõ is hogy tartja vele a tempót alul 😊
Zsolti9014
erre még mindig nem találok megoldást, pedig ha emlékszel, pont a vb-n is felhívtad erre a figyelmemet. Õszintén szólva nem nagyon változtattam azon a taktikán, amellyel eddig 4-eket rugdaltunk. Most idegenben San Marinót is 2-0-ra vertük csak. Persze baromi sima meccs volt, meg minden, de nem jöttek a gólok.

Egyszóval bármilyen tanácsot szívesen fogadok, nem sikerül rájönnöm, mi lehet a gond. Azon kívül persze, hogy a török meg az olasz meccsen az ellenfelek kapusai...hát..durván jók voltak.

Hajrá Magyarország!

LasDen
idegenbe nem rossz eredmény, de a helyzetek számát tekintve már kicsit árnyaltabb a dolog....ennyi helyzet mellett, hogy nem sikerül beverni??

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zsolti9014
Azt hiszem, az Eb-selejtezõket a legnehezebb meccsünkkel kezdtük:

Persze a finn-osztrák páros ellen sem mehetünk biztosra, meg a törökökkel otthon, de szerintem ez volt a legnehezebb, ha jósolni próbálnék. 😊

Hajrá Magyarország!

bakkerman
atyúristen mekkora védés,és mekkora sprintet vágott le,óriási teljesítmény,ezt eddig nem láttam,de mostmár más szemmel fogok Hart-ra nézni az biztos

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

új (és talán uccsó) fm 11-es karrier: trabzonspor

szuperkupa
elsõ bajnoki
na igen ez már nekem is szemet szúrt, hogy feltûnõen alacsony a gyorsaság/gyorsulás értéke a játékban. 😄
Zenszkij
az u19 csapatom eddig 131 gólnál jár<#nyes>

Szycsu
Sima liba. Csoportelsõk lesztek!

Les Dogues

Zsolti9014
szebb lett volna továbbmenni, fõleg hogy utána Kolumbiával játszottunk volna. 😊

Eb-selejtezõcsoport:

Hajrá Magyarország!

LasDen
van ilyen...azé grat...😄D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Zsolti9014
be kellett volna, tény. de nem én játszottam a srácok helyett. 😛

mentségemre szóljon, hogy két csatárom hiányzott, meg az irányítóm. jó, azért a Rudolf-Németh kettõsnek is illett volna betalálni, fõleg hogy Rudi a legeredményesebb támadóm.

amúgy Sirigu kegyetlen jól védett sajnos.

Ezzel a helyzetkihasználással mit lehet kezdeni? Vettem le a tempóból, a lassú-normál határán van.

Hajrá Magyarország!

Srácok valaki nem tudná privibe elküldeni a magyar megyei kiegészítõt?!Rászaladnék még 1 mentésre az új elõtt 😊
köszi mindenkinek!!!!
LasDen
abból a 8 helyzetbõl 1-2-t be kellett volna vágni....

Zsolti9014
Sajnos nem jött össze:

Pedig pariban voltunk végig...

lookin: gratula

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Ejha, az olaszok ellen Lipták eltiltás miatt nem játszhat, a sérült Feczesinhez meg csatlakozott Szalai meg Hajnal is...

Hajrá Magyarország!

Hello!

Az elsõ NB1-es meccs hosszú évek után.

Zsolti9014
Mivel Kanada eddig az angoloktól 2-1-re, Marokkótól 3-2-re kapott ki, kicsit tartottam tõlük. Végül (Dzsudzsák Hajnal helyett állt be csereként, ezúttal középre, sérülése után):

Marokkó ezalatt 3-1-re verte Angliát, így megnyerték a csoportot, mi meg másodikként tovasurrantunk.
Az olaszok következnek...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
Na, Laczkó balszélsõnek állítása nem volt rossz húzás, de a helyette balbekk poszton kezdõ Kádár...háttöö, beszéljen a kép:

Az eredménnyel marhára nem vagyok elégedett, de mivel így az angoloknak és Marokkónak 4-4 pontja van, nekem 2, ha Kanadát megcsapjuk nagy eséllyel továbbmegyünk.

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
õ 7 napra esett ki, az utolsó csoportmeccsen Kanada ellen már játszhat elvileg. lassan töltöm is, és a hátralévõ 2 csoportmeccset lenyomom, meglátjuk mi lesz. én ökör valahogy otthon hagytam Stiebert. Nemtom, valahogy elfelejtettem behívni...
Most balra Huszti, Buzsáky, Czvitkovics bevethetõ. Vagy Laczkót feltolom kp-ra.

Hajrá Magyarország!

zorrobomber

zorrobomber
képméretért bocs..

zorrobomber
Dzsudzsák ha játszhat a vb-n akkor mikor? Akármilyen jók is a többiek, nélküle nem ugyanaz a szituáció gondolom 😊
Nekem ma este volt egy kis örömködés az elõzõ évi Bl gyõztes ellen, de persze nem tartott sokáig... 😊

Zsolti9014
Basszus, majdnem meglett!

Rooney a végén vagy 40-rõl fejbe rúgta Jonest, onnan meg bement. Feczesin meg Dzsudzsák kiesett, elõbbi már nem játszhat a vb-n...

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
ezt nem szántam válasznak az elõzõre, bocs. 😛

Hajrá Magyarország!

Zsolti9014
pár nap és kezdõdik a vb, elõtte 2 barátságos meccset tudtunk játszani, mindkettõn kikaptunk...
Dániától kétszeri vezetés után 3-2-re, az északírektõl meg - természetesen - meg nem adott gól után 1-0-ra.
Az északíreket azért választottam, mert mégiscsak brit csapat, és az angolokkal kezdünk a vb-n, a dánok meg erõsebbek Marokkónál és Kanadánál. Tovább kell jutni, de ilyen elõjelekkel... Korcsmár meg sérült, így nem is tudom kivinni.

Hajrá Magyarország!

akvik
komoly a kisgyerek😮

Zsolti9014
Juvénál viszont gyakran a játékosok maguk nem akartak tárgyalni sem.

Bazze, nagyon fáradt vagyok, de még betöltöm a magyarokat! 😊

Hajrá Magyarország!

zyndar
Tess. Ifibe jött 3 éve, sérülések miatt bekerült a csapatba, majd ott is ragadt, azóta wonderkid és spanyol nagyválogatott lett 😊

"A fociban az a lényeg, hogy a labdát ahhoz passzold, akin ugyanolyan szín? mez van, mint rajtad.Ja! És futni kell! A vízilabdában ezt már rég kitalálták: aki nem úszik - megfullad." Hofi